sallon muaj n? mes t? mes-pachinko e funksion (periudh?s s? rim?k?mbjes apo t? hapur-jet?s)

※ t? fundit si nj? prirje p?r t? gjith? industrin? e atyre q?

 

pachinko preferuar Ju lutem referojuni ?sht?, mund t? ket? edhe njer?z ju e dini, p?r t? konkurruar n? nj? sallon Pachinko ?sht? mesi i muajit ?sht? e rekomanduar m? . N? sallon Pachinko, por ju nuk mund gj? q? ngjarja e tanishme, n?se krahasohet me ngjarjen, duhet t? ket? shum? dyqane q? kjo ??shtje nj? pagim t? madh, t? tilla si ngjarje e shenjave. N?

 

, ajo do t? jet? arsyeja pse koha p?r t? nxjerr? nj? pagim t? till?, duke folur n?se p?r t? sjell? n? mes, i p?rfshir? n? planin e biznesit shum?. Plani i biznesit n? nj? sallon Pachinko ?sht?, n? rregullimet normale gozhd? dhe cil?simet n? muajin e par?, at?her? ne do t? fillojm?. N? k?t? koh?, madje edhe n? mes pak, ajo mban kursimet n? mas?n q? mund t? mbuloj? deficitin.

 

n?se, ashtu si edhe nga deficiti, gjithashtu vjen nga koh? t? mjaftueshme p?r t? rimarr? n? gjysm?n e dyt? n?se mes. Pra, si n? an?n sallon pachinko, loj?, t? tilla si l?shimin e nj? pagim t? madh ?sht? t? thot? se ajo ?sht? biznesi m? i mir? ishte e leht? t? jet? n? mes. N?, ?sht? ajo q? vjen n? mas?n aktuale t? biznesit, por ?sht? edhe fillimi i muajit n? var?si t? pjes?s, n? qoft? se ka arritur objektivin n? muajin e par?, ju v?n? jasht? gjithmon?. Q? nga dita

 

vet?m p?r shkak se ajo nuk ?sht? se e gjith? tabela p?r ??shtje t? tilla rregulluese, q? pik? n? mendje, do t? p?rpiqen p?r t? v?zhguar m? mir? rregullim. Rregullimi gozhd? n? koh?n e ngjarjes, zakonisht i rregullimit do t? bazohet. Supozoni se ju jeni t? vendosur p?r t? 12.5 mm gozhd? normale n? fillim. N? dyqane t? tilla, n? qoft? se nuk ?sht? i gatsh?m p?r t? dh?n?, deri n? rreth 13 mm do t? vij? e hapur. Duke folur

 

shpejt?sin? rrotulluese, shpejt?sia rrotulluese e nj? minut?, 0. Ndryshon nj? her? nga 5 her?. Mere ?sht? nj? ndryshim, por n? qoft? se jo nga kthese, per shkak se nuk ?sht? e nuk do t? vij?, un? do t? ndryshojn? n? mas? t? madhe Duke shuma e p?rgjithshme e investimeve t? parave. Q?ndrojn? p?rtej k?saj si vij?n kufitare gjithashtu, p?r t? dal? ?sht? un? do t? thot? se n? mesin e muajit. Pastaj, n? mes t? n? bot?n e m?parsh?m t? pag?s tuaj, 's koha p?r t? ardhur edhe nga nj? shum? prej atyre q? mendojn? se duan t? fitojn?. N?se dyqan jeni duke p?rdorur nj? s?r?

 

Horukon, natyrisht, mund t? b?het set ?mb?l t? Horukon.

 

sallon pachinko e planit t? biznesit, gjithashtu ka qen? i p?rfshir? rrethanat m?dha gjirin e t? gjith? t? till?. Dhe t? till?, shumica e syve Q?llimi i mes ?sht? ajo ku ju doni t? mbani mend gjithashtu se ajo nuk ?sht? vet?m nj? ngjarje. N? dit?n e ngjarjes ?sht? nj? kurs q?llim sy, por sidomos n? rast se ngjarja ishte nj? gj? pa vler?, pra, disa dit? ?sht? syt? shtes? q?llim.

 

Arsyeja ?sht? shum? e thjesht?, n? m?nyr? q? t? duan t? v?n? me imazhin q? ka ardhur nga t? klient?ve drejt gjysm?n e dyt? t? muajit, p?r shkak se ka nj? nevoj? p?r t? qen? k?tu. Zendai edhe pse ?sht? e pamundur, t? tilla si model billboard, ju thonjt? dhe cil?simet jan? n? shum? raste disa dit? shtyr?. N? rastin e dit?s tjet?r, etj, dhe modele t? tilla popullore, modele q? jan? t? shtypur shkak t? lart? k?t? mund?si, un? them se nj? t? leht? p?r ta kuptuar syt? mira AIM.

 

n? sallonet pachinko t? cilat do t? luajn? rast?sisht, n? k?t? m?nyr? ne jemi nj? biznes t? marr? parasysh rrjedh?n e nj? muaj. Duke luftuar me men?uri atje p?r t? p?rfituar nga fakti, se ?sht? e r?nd?sishme q? ne t? rritur probabilitetin e fitores. Ky ?sht? imazhi n? m?nyr? q? t? duan t? v?n? me t?, p?r shkak se ka nj? nevoj? p?r t? qen? k?tu. Zendai edhe pse ?sht? e pamundur, t? tilla si model billboard, ju thonjt? dhe cil?simet jan? n? shum? raste disa dit? shtyr?. N? rastin e dit?s tjet?r, etj, dhe modele t? tilla popullore, modele q? jan? t? shtypur shkak t? lart? k?t? mund?si, un? them se nj? t? leht? p?r ta kuptuar syt? mira AIM.

 

n? sallonet pachinko t? cilat do t? luajn? rast?sisht, n? k?t? m?nyr? ne jemi nj? biznes t? marr? parasysh rrjedh?n e nj? muaj. Duke luftuar me men?uri atje p?r t? p?rfituar nga fakti, se ?sht? e r?nd?sishme q? ne t? rritur probabilitetin e fitores. Ky ?sht? imazhi n? m?nyr? q? t? duan t? v?n? me t?, p?r shkak se ka nj? nevoj? p?r t? qen? k?tu. Zendai edhe pse ?sht? e pamundur, t? tilla si model billboard, ju thonjt? dhe cil?simet jan? n? shum? raste disa dit? shtyr?. N? rastin e dit?s tjet?r, etj, dhe modele t? tilla popullore, modele q? jan? t? shtypur shkak t? lart? k?t? mund?si, un? them se nj? t? leht? p?r ta kuptuar syt? mira AIM.

 

n? sallonet pachinko t? cilat do t? luajn? rast?sisht, n? k?t? m?nyr? ne jemi nj? biznes t? marr? parasysh rrjedh?n e nj? muaj. Duke luftuar me men?uri atje p?r t? p?rfituar nga fakti, se ?sht? e r?nd?sishme q? ne t? rritur probabilitetin e fitores.