General hapur-jeta e sallonet pachinko, me metrazh t? par? p?rmes rrug?s

※ fundit Ju lutem referojuni si trendin e t? gjith? industrin?

 

pachinko ?sht? b?r? n? nj? loj? t? konsumator?ve dhe dyqanet q? fitoj? apo t? humbas?. Megjithat?, n?se ju gjithmon? t? humbur, sepse konsumator?t nuk do t? vijn? n? dyqan s? shpejti, Pachinko an?n sallon, t? p?rs?ritura ose t? sh?ruar dhe jasht?, do t? vazhdoj? t? mos lirimin e klientit. N? bot?n e taktika t? tilla, n?se Minukeru periudha e hapjes, ju t? b?het nj? faktor i madh q? ndikon n? shanset p?r t? fituar. Periudha e hapjes

 

, ajo do t? jet? e ndryshme p?r ?do dyqan. Ajo doni t? dini para s? gjithash, edhe n?se faza e hapur e sallon Pachinko, jo nj? angazhim p?r k?t? ??shtje, p?r t? leht?suar rreth fillimit me thonjt? e rregulluar, n? m?nyr? q? topin nuk ulet, faktin se edhe rregullimi rreth thonjve ajo do t? jet?. Ose, t? rritur ose ulur vendosjen n? Horukon, kjo nuk duket jasht?, sepse ROM ?sht? e vendosur, un? nuk e di n? an?n e drejtimit.

 

Megjithat?, n?se p?r t? rregulluar gozhd? t? jet? nj? shum? e rotacionit, nga, p?r shembull, t? p?rfshij? nj? s?r? Horukon, duke rritur numrin llotari her? n? ROM, ajo do t? jet? e leht? p?r t? goditur. Kjo ?sht?, un? gj? q? ??shtja ?sht? par? nga ana sallon pachinko n? gjendje t? till?. Pika, mos harroni.

 

gj? quhet ??shtja koha ?sht?, n? gjysm?n e par? t? muajit, n? qoft? se ka edhe nj? sallon pachinko n? gjysm?n e dyt? t? sh?rimit, ka sigurisht anasjelltas. Pra, e di karakteristikat e sallon Pachinko t? sezonit t? hapur, ju lutem provoni p?r t? par? p?rmes nj? jete t? hapur n? dyqan Playing gjith?. Para s? gjithash, koha ?sht? e th?n? t? jet? sezoni i hapur, do t? paraqes? n? shum? mes af?rsisht nj? muaj, jo vet?m nj? koh? t? caktuar, n? situata t? ndryshme t? muajit, n? fakt, ajo ekziston.

 

Q?llimi i ve?ant? i, nga ngjarje l?shon nj? pagim, 's koh?n se dit?t e ardhshme jan? m? t? hapur. N? qoft? se ngjarja ?sht? nj? gj? pa vler?, ju mund shum? p?r t? l?n? rregullim dit?t e gozhd?.

 

P?rve? k?saj, edhe n? rastin e pagim dhe funksionimin, shitjes dhe fitimit bruto si ngjarjeve t? planifikuara, n? m?nyr? p?r t? t?rhequr klient?t nga fundi i rim?k?mbjes muaj, p?r shkak se nuk ka modele numrin e l?nd?s jan? n? si ajo ?sht? nj? e mir? vendosjen dhe gozhd? rregullim , Hall pas ngjarjes madhe Ju duhet t? mbani shikimin. Pas ngjarjeve

 

, dhe modele t? tilla t? njohura sot, modelet jan? t? rekomanduara, un? mendoj se ?sht? gjithashtu ide e mir? p?r t? sfiduar p?r shkak t? mund?sis? s? lart?. Operacioni ka p?r q?llim t? jet? i ndikuar shum? nga moti. T? nes?rmen, kur ka nj? parashikim i motit ?sht? e humbur ?sht?, ekziston nj? mund?si q? prodhimi po bie.

 

N? raste t? tilla, ose t? hapur nj? gozhd? e vog?l, edhe n? qoft? se nj? mjedis t? lart? ?sht? n? fuqi, n? lidhje me vendosjen e mesme ?sht? gjithashtu e mundshme q? do t? vijn? n? disa nj?si. Moti dit? e keqe ajo, drejt kthehemi jo, ju mund t? shkoni dhe t? nj? m?nyr? e t?rthort? t? vog?l, tabela e shk?lqyer ?sht? gjetur. Pastaj, ju doni t? synojn? n? fund ?sht? dita z?vend?simi i Xintai.

 

Xintai dit?n e par?, n? pritje t? von? t? t?rhequr klient?t t? nes?rmen, ka nj? dyqan p?r t? nxjerr? nj? pagim. N?se sezonin e hapur ?sht?, ajo mund t? konfirmohet me nj? shpejt?si rrotulluese prej t? mij? jen. Shpejt?sia e rrotullimit t? jen mij?, dhe ?sht? p?rtej vij?s s? kufirit, ?sht? se ajo ka hapur fillimin e gozhd?. N? rastin e sallonet pachinko t? cilat jan? rregulluar n? Horukon, ajo ka qen? e th?n? t? jet? apo p?r t? rregulluar hit probabilitetin e madhe. Dita e cila ?sht? e th?n? t? jet? e hapur t? jet?s, ?sht? rreth tre af?rsisht.

 

specifike shqyrtuar se si nuk ?sht? vet?m p?r t? kontrolluar Robo dh?nave p?rmes sa m? shum? sallonet pachinko mund. Ose, vet?m n? dyqan q? ka partneritet me sh?rbime, t? tilla si t? dh?nat Robo vend Shtat? ?sht? gjithashtu e mundur p?r t? z?vend?suar n? nj? sh?rbim t? till?. , Ju d?shironi q? t? synojn? n? fund ?sht? dita z?vend?simi i Xintai.

 

Xintai dit?n e par?, n? pritje t? von? t? t?rhequr klient?t t? nes?rmen, ka nj? dyqan p?r t? nxjerr? nj? pagim. N?se sezonin e hapur ?sht?, ajo mund t? konfirmohet me nj? shpejt?si rrotulluese prej t? mij? jen. Shpejt?sia e rrotullimit t? jen mij?, dhe ?sht? p?rtej vij?s s? kufirit, ?sht? se ajo ka hapur fillimin e gozhd?. N? rastin e sallonet pachinko t? cilat jan? rregulluar n? Horukon, ajo ka qen? e th?n? t? jet? apo p?r t? rregulluar hit probabilitetin e madhe. Dita e cila ?sht? e th?n? t? jet? e hapur t? jet?s, ?sht? rreth tre af?rsisht.

 

specifike shqyrtuar se si nuk ?sht? vet?m p?r t? kontrolluar Robo dh?nave p?rmes sa m? shum? sallonet Pachinko mund t? jet?. Ose, vet?m n? dyqan q? ka partneritet me sh?rbime, t? tilla si t? dh?nat Robo vend Shtat? ?sht? gjithashtu e mundur p?r t? z?vend?suar n? nj? sh?rbim t? till?. , Ju d?shironi q? t? synojn? n? fund ?sht? dita z?vend?simi i Xintai.

 

Xintai dit?n e par?, n? pritje t? t?rhequr klient?t e m?vonshme t? nes?rmen, ka nj? dyqan p?r t? nxjerr? nj? pagim. N?se sezonin e hapur ?sht?, ajo mund t? konfirmohet me nj? shpejt?si rrotulluese prej t? mij? jen. Shpejt?sia e rrotullimit t? jen mij?, dhe ?sht? p?rtej vij?s s? kufirit, ?sht? se ajo ka hapur fillimin e gozhd?. N? rastin e sallonet pachinko t? cilat jan? rregulluar n? Horukon, ajo ka qen? e th?n? t? jet? apo p?r t? rregulluar hit probabilitetin e madhe. Dita e cila ?sht? e th?n? t? jet? e hapur t? jet?s, ?sht? rreth tre af?rsisht.

 

specifike shqyrtuar se si nuk ?sht? vet?m p?r t? kontrolluar Robo dh?nave p?rmes sa m? shum? sallonet pachinko mund. Ose, vet?m n? dyqan q? ka partneritet me sh?rbime, t? tilla si t? dh?nat Robo vend Shtat? ?sht? gjithashtu e mundur p?r t? z?vend?suar n? nj? sh?rbim t? till?.