Eksploruar fitore t? leht? p?r t? modeluar nga gjendja v?n? sallon pachinko i forc?s

N? sallonet pachinko, paraqiti produktin n? t? nj?jt?n m?nyr? si industri t? tjera, pra, ekziston nj? model i rekomanduar. Si do t? rekomandoj? model ?sht? e ndryshme n? secilin nga sallon Pachinko, ku se ?far? modele kompjuter, ne do t? shohim se si p?r t? shqyrtuar n?se nj? model t? rekomanduar t? dyqanit.

 

Si p?r t? identifikuar m? t? mir? t? modelit t? rekomanduar ?sht? shum? e thjesht?. Kjo ?sht?, ajo duket se ?sht? m?nyra q? ju keni b?r? n? t? zakonshme n? ?do sallonet pachinko. Para s? gjithash, nga hyrja e p?rparme e sallon Pachinko, hidhini nj? sy n? nj? model q? ?sht? instaluar n? nj? vend ku ata mund t? shihet leht? m?. N?se modelet e tjera se numri Xintai i modelit ?sht? i madh, ajo ?sht? nj? model billboard pa modelit ?sht? e gabuar.

 

P?rve? k?saj, nj? z?vend?sim i madh Xintai, etj, n? rastin e prezantimit t? nj? num?r t? konsideruesh?m t? numrit ?sht?, ju mund t? d?shironi p?r t? instaluar makinat e reja n? k?t? vend. port Front, ?sht? vendi ku konsumatori po vjen p?r t? vizituar n? kryesore. P?r k?t? q?llim, modelet q? kan? v?n? m? forc?n tani n? sallon Pachinko, t? vendoset n? vendin m? t? duksh?m ?sht? b?r? e zakonshme.

 

n? industrit? e tjera, rekomandohet produkt do t? ket? n? ekran sjell? pran? hyrjes, ajo do t? jet? se jan? duke b?r? t? nj?jt?n situat? si asnj?. Gjithashtu pran? hyrjes s? posterave dhe pop le t? shohim. Modeli m? i af?rt p?r t?

 

hapjen e frontit, pop, etj p?r t? nxitur Nuk duhet t? jet? pothuajse pa p?rjashtim. Ajo ?sht? instaluar n? vendin m? t? duksh?m modeleve billboard dhe modelet e fundit, mund t? jet? nj? ide e mir? p?r t? kujtuar, sepse ajo ?sht? rregull i art?. N? modelin, i cili fokusohet n? modelin jo-billboard dhe Xintai ?sht?, duke folur e n?se ajo ?sht? e vendosur n? ?do vend, n?se ju jeni duke instaluar-nga af?r dera e pasme, ne shpesh jan? t? instaluar n? pjes?n e prapme t? kursit.

 

Duke folur p?r pse, af?r dera e pasme ka hyrjen dhe daljen e konsumator?ve, ?sht? p?r t? nxitur njer?zit q? erdh?n te hyjn? nga dera e pasme n? modelet e kuazi-rekomanduar. Mysafir?t q? vizitojn? nga hapja e par? t? detyruar t? n?nshkruajn? model dhe Xintai, klient?t q? vijn? p?r t? hyr? n? dyqan nga dera e pasme, rrjedhjen q? cyt modele kuazi-rekomanduar ?sht? i p?rgjithsh?m.

 

Megjithat?, ekziston nj? rast se modelet jasht?zakonisht kuazi-rekomanduar, t? sjell? pjes?n e prapme t? kursit. Dhe q?llimi i saj ?sht?, me hyrje Jo vet?m af?r, I, urdh?r i till? t? bashk?ngjitni m?nyr? t? barabart? operacion n? t? gjith? dyqan. N?se sh?nohet me nj? afat n? nj? model n? an?n e pasme, ajo doli funksionimin e ?udi dhe modele t? tjera. Se ne t? instaluar p?r p?rdorimin e efektit induksion.

 

P?rve? k?saj, edhe n? qoft? se ju keni krijuar nj? modele kuazi-rekomanduar n? shpin?, t? jet? i sigurt nga dera e pasme dhe hapjen para, duhet t? ket? nj? POP. Pasi n? dyqan, ju do t? gjeni dyqane t? mir? t? situat?s dhe t? japin zakon t? gjithmon? duken t? POP dhe postera. N? k?t? m?nyr?, vendndodhjen e modeleve, n? drejtim t? matur popullaritetin dhe shtytje shkalla e n? sallon Pachinko ?sht? nj? element i madh.

 

modeli p?r t? v?n? dyqan ?sht? nj? forc? jasht? Xintai, sepse ka raste kur gozhd? ?sht? b?r? i ?mb?l, ju lutem shikoni me t? gjitha mjetet kontroll. Nga pamje t? t?r? Pak, me t? hyr? n? dyqan, por ?far? jeni ju rekomandoi sot, dyqanet, t? tilla vazhdimisht se n?se ata v?n? nj? forc? menj?her? e dukshme.