Tabela p?r t? zgjedhur n? koh?n e ngjarjes sallonet Pachinko

sallon Pachinko n? koh?n e ngjarjes duket t? ket? edhe m? shum? imazhin e ??shtjes s? p?rgjithshme, por nuk ka nj? gj? t? till?. Gjithmon? Tabela sh?rim edhe n? koh?n e ngjarjes ?sht? i pranish?m. Sigurisht, pasi ajo ?sht? mbajtur n? vazhdim e sip?r, por t? b?het n? qoft? se platforma p?r t? zgjedhur n?se leht? krahasuar gjithmon? ?sht? e v?rtet?, n? m?nyr? q? t? zvog?loj? investime t? m?tejshme, do t? prezantoj? zgjedhjen e platform?s n? koh?n e ngjarjes mbajtur.

 

Para s? gjithash, un? dua t? p?rq?ndrohet n? koh?n e ngjarjes ?sht? nj? model shenj? e ?do dyqan. P?r

 

dyqane modelit billboard, p?r shkak se shumica prej jush duan t? japin modelin tuaj, t? mjaftueshme p?r t? jet? nj? ngjarje e madhe, ju keni p?r t? v?n? nj? forc? n? modelet e billboard n? sallon Pachinko. Modeli e vetmja shenj?, ?sht? ajo q? vjen p?r t? p?rmir?suar vendosur Horukon dhe rregullimin e thonjve se gjithmon? normal. Modeli p?rzgjedhja n? koh?n e ngjarjes, mos harroni t? loj?s n? modelet billboard.

 

N? t? kund?rt?n, nuk e v?n? shum? forc?, duke r?n? p?rs?ri n? modelin sh?rim n? koh?n e t? ashtuquajturit rast ?sht? Xintai.

 

n? Xintai, edhe pa hapjen e thonjve pak, k?shtu q? p?r t? na ulur konsumator?t pa rritur vendosjen Horukon, Xintai ?sht? b?r? shpesh n? modelin sh?rim n? t? kund?rt. Duke pasur parasysh

 

■ k?tu r?nd?sishme
sallon pachinko e politikave t? biznesit, p?r t? rritur numrin e klient?ve ?sht? akti i l?shimit t? nj? pagim, kryhet n? m?nyr? t? mir? me klient?t, pagim n? vendin ku njer?zit mblidhen pa b?r? asgj? ju nuk keni nevoj? p?r t? nxjerr? a. Kjo do t? ishte mir? p?r t? mbajtur n? mend p?r shkak se ajo ?sht? themelore n? baz?. Pasi t? keni vendosur modele hit

 

, nga ana tjet?r, por ?sht? e t? dh?nave, k?tu p?rpiqet t? p?rq?ndrohet n? tryez? m?rzitur nj? dit? m? par?. Nj? dit? m? par? baz? e fort? ?sht?, ekziston nj? mund?si q? Horukon set dhe rregullimi gozhd? nuk ka ndryshuar nj? gozhd? normale. Megjithat?, n? rastin e bllokut mosfunksionim, duke ngritur vendosjen Horukon, ?sht? e mundshme p?r t? hapur nj? gozhd?.

 

gjat? ngjarjes, sepse ka edhe dit? ju doni t? apeloj? pagim, por ne jemi gonna t? v?n? jasht?, sigurisht, do t? jet? q?ndrim i fort? fryj edhe m? tej deficitin dhe do t? rriste Horukon vendosur t? fort?, madje si? ?sht?. P?r k?t? q?llim, q?ndrim t? fort?, ajo me siguri do t? shum? t? shtyr? si zakonisht.

 

nga ana tjet?r, n? tabel?n e m?rzitur si ajo ?sht? e nj? gozhd?, ndikimi do t? jet? i dob?t dhe jo nga kthyer vet?m si zakonisht. P?rve? k?saj, do t? thot? se edhe ngjarjen si nj? dyqan n?se jo jasht? do t? jet? e humbur. Prandaj, tabela m?rzitur kaq t? fituar shpejt?sin? rrotulluese, pa rritur vendosur Horukon, ju mund t? hapur gozhd? se zakonisht.