ROM Works

ROM Works

Makin? pachinko, ajo ?sht? gjithmon? e montuar ROM. Pra, ?far? lloj gj? p?r t? dyja ROM, un? do t? doja t? marr? nj? sy se si funksionon. Sepse ROM ?sht?, ose t? p?rcaktoj? ?mim i par?, q? p?rmban programi, t? tilla si t? arritur dhe t? performanc?s, ajo ?sht? nj? makin?, t? tilla si nj? makin? loj? e trurit.

 

makin? pachinko jackpot ka marr? nj? sistem llotarie q? plot?sisht probabilitet n? t? gjitha modelet. (Ajo ?sht? thjesht teorik. Ju nuk mund t? mohoj? mund?sin? q? hit probabiliteti i madh, etj Horukon ?sht? e luhatshme n? var?si t? dyqan.) _ X000D_
gjitha t? tabel?s lojrave, ku p?r t? inspektuar makin?n Pachinko q? Hodorikyo, subjekt i inspektimit , por shqyrtimi dhe jo nj? probabilitet t? plot? jan? t? unifikuar n? m?nyr? q? mos t? kaloj? p?rmes. Vlera e

 

p?rcaktuar p?r ?do model, t? p?rcaktuar nga numrat e rastit, e quajti nj? probabilitet t? plot?. Pra, duke l?vizur ROM ?sht? n? ?far? lloj mekanizmi, ne do t? shpjegoj? se si t? b?het nj? hit i madh. N? mesin e ROM, ajo ka nj? akuz? nga nj? korniz? n? m?nyr? t? rast?sishme. Pastaj, kur arrin nj? vler? t? caktuar numerike, gjithashtu p?rs?riti se kthimin n? 0.

 

N? tabel?n e lojrave, balls se t? gjith? ishin nis?, e cila fillon rreth foto p?r t? hyr? n? Chucker Start, n? ROM n? at? koh?, llotari ?sht? kryer, n? mes t? prodhimit dhe p?r t? arritur, ose t? vijn? off, ose goditur tashm? ju keni marr? fikse.

 

dhe n? koh?n e shortit t? ardhsh?m, gjithashtu fillon t? l?viz? p?rs?ri n? 0, ?sht? nj? llotari n? k?t? moment ishte fillimi Chucker p?r t? p?rfunduar. Kjo ?sht? p?r shkak se gj?ra t? tilla t? rastit t? tilla si rulet? q? t? kthehet, probabiliteti ?sht? edhe 1 nga 290 minuta, nuk ka se ardhur p?rreth gjithmon? duke e kthyer rrotullimin 290. N?

 

, se ajo nuk do t? ishte hit probabiliteti i madh ?sht? e nevojshme, por ju mund t? mendoni, ROM gjat? nj? periudhe kohore, do t? p?rpiqet t? Chikazukeyo ?mim i par?, i cili ?sht? vendosur n? makin?. Kjo ?sht?, ose ishte e mundshme p?r t? goditur n? ?do model, ?sht? se ajo konvergon me probabilitetin e madhe hit.

 

p?r k?t?, ose ka nj? koh? kur nj? hit i madh ?sht? i shpesht?, kur nuk ?sht? jasht? Periudha I, i till? q? ka apo atje. Thjesht e kan? p?rshkruar marr?dh?niet midis ROM dhe ?mim i par?, por makin? pachinko ?sht?, t? gjitha n? menaxhimin ROM ka l?vizur.

 

Reach goditur t? dyja, lotari n? momentin kur hyjn? n? mund t? fillojn? Chucker ?far? lloj i drejtorit po vjen ?sht? nd?rprer?. Pra, ku ju shtypni tuaj m? t? mir? pa marr? parasysh sa butonin shans, nuk do t? thot? q? goditi mund t? zbritet, un? jo vet?m q? g?zojn? funksionin e vet?m.

 

siguri p?r t? lexuar hit ?sht?, ju nuk mund edhe dikush n? sallon Pachinko njeriut. Kjo fitore sigurisht garanton, nuk mendoj se ishte n? gjendje p?r t? kuptuar m? mir? nuk e fillimisht kapur.

 

Pachinko, ne si gj?rat jan? nj? kumar, as ata q? e b?jn? m? t? mir? p?r biznesin. Vet?m ajo mund t? b?j?, lexoni val?n e hit t? ROM, e jo vet?m p?r faktin se t? p?rpiqet p?r t? goditur kjo ?sht? situata.

 

Megjithat?, nj? pjes? e Pachinka ajo mund t? jet?, nuk t? pakt?n t? fituar nj? muaj prej 1 milion jen.