Avantazhet dhe disavantazhet, t? cilat synojn? Xintai n? sallonet pachinko

N? sallon Pachinko, etj n? frontin e stacionit, ju gjithashtu mund t? luajn? futur lirohet menj?her? pas Xintai. N?, me avantazhet dhe disavantazhet q? synojn? nj? Xintai t? till?, ne do t? shikojm? n? at? pjes? t?. Para s? gjithash, kjo ?sht? nj? p?rfitim, disa dit? t? futjes Xintai, ?sht? se ajo ?sht? e lart? priren t? jen? gozhd?-Horukon p?rfshir? vendosur ?mb?l n? af?rsi t? fillimit. Edhe pse

 

Xintai, ne kemi qen? t? prezantuar edhe n? dyqan fqinje t? nj?jtin model n? t? nj?jt?n koh?. Xintai ?sht?, sigurisht sepse kur produktet sezonale t? k?saj, njer?zit q? duan p?r t? rrahur shpesh. Megjithat?, ?sht? e af?rt to've qen? t? privuar nga konsumator?t t? tilla, ne nuk kemi asnj? kuptim p?r t? prezantuar shum? probleme. Pastaj, p?r t? ?mb?l disa dit? nga dita e par?, un? shpesh dyqan Pachinko n? m?nyr? q? shpejt?sia rrotulluese ?sht? fituar.

 

si p?rjashtim, n? qoft? se ju nuk mund t? mundi vet?m n? dyqan n? hyrje t? lart? zon?, mund t? ket? nj? settings sh?rim sepse sht?n? gjithashtu t? mbajtur n? njer?zit mblidhen.

 

Megjithat?, n? qoft? se ende si prirje baz? p?r t? loj?s n? Xintai, ?sht? futur tri dit? ka shum? q? kan? p?r q?llim syt?.
?sht?
dhe disavantazhet, por Xintai ?sht? nj? pik? q? ?sht? e v?shtir? t? b?het nj? tryez? t? lir?, ?sht? se ka t? ngjar? q? do t? mbulohen nga rreth 3 dit? m? von?. Xintai S? pari, i futur n? dit?n e par? ?sht? edhe nj? llotari, nga dita e dyt?, gjithashtu ka shpesh p?r t? b?r? nj? tabel? t? plot? nga m?ngjesi. P?rve? k?saj, n? rastin e modeleve t? tilla t? njohura, gjithmon? apo disa njer?z t? pritjes s? lir?, n? qoft? se ka nj? pagim, ajo ?far? do t? b?hen m? pak t? ngjar? t? jet? nj? tavolin? t? lir?. N?se

 

goditi me siguri, ?sht? se ju nuk do t? vet?m t? shkojn? n? nj? m?ngjes.

 

dhe kjo ?sht? nj? rregullim gozhd? dhe vendosjen Horukon, Xintai n? m?nyr? t? Barker, pozit?s tre-ditore nga futja dit?s s? par?, por kemi hapur se nj? rregullim normal, nga dita e 4 pozicion, k?shtu q? do t? hyj? n? m?nyr?n e sh?rimit , ju keni nj? t? rrept? t? vog?l.

 

Kjo ?sht? nj? Xintai nga p?rfitimet dhe disavantazhet e nj? mesatare prej nj? sallon Pachinko, n? sallon tmerrshme Pachinko, t? shtr?nguar nga futja Xintai n? dit?n e par?, ka edhe nj? dyqan q? t? vijn? n? mbledhjen. I Xintai ?sht? e till? nj? sallon pachinko, i ndersh?m P?rfitimet Un? mendoj se nuk ?sht? pak.

 

folur me forc?, ?sht? p?r faktin se greva e modelit t? fundit. N? rim?k?mbjen nga nj? dit?, p?rfitimet e Xintai do t? zhduket gjith?. N?se q?llimi i

 

Xintai, t? shkojn? t? mund? futjen n? dit?n e par? me merit?, at?her? dy dit? n? qoft? se ju jeni nj? rregullim gozhd? dhe vendosjen Horukon, un? mendoj se do t? jet? mund t? v?shtrojn? nj? m?nyr? t? koncentruar.

 

modelet e fundit, por ju do t? duan p?r t? goditur edhe m? shum? n? qoft? se modele t? njohura, n?se rrin? t? fitoj?, Xintai un? mendoj se e v?shtir? p?r t? kund?rt. Shikoni n? trendin Xintai n? koh?n e futjes s?

 

dhe shkojn? sallonet Pachinko, ose p?rfitime shum? dyqanet e n? Xintai, ose t? p?rpiqen p?r t? goditur nga P?rcaktoni n?se t? metat shpesh dyqan nga.