Horukon lart? me metrazh t? par? n?p?r rrug?n e p?rcaktimit

N? kapjes Horukon, ?sht? th?n? se kan? qen? t? vendosur ndarjen. shop Pachinko, n?se Uchikome objektivi shitjeve p?r Horukon, dhe lirisht t? llogaritur norm?n reduktimit, q? jan? th?n? p?r t? kontrolluar pagim.

 

Kontrolli Pagim ?sht? nj? grupuar nga kat?r e pes?, n? kushte t? caktuara t? q?ndroj?, n?se ju b?het koha e caktuar, q? jan? th?n? t? jet? sistem q? shp?rndan ?mim i par?. Gjithashtu, grupi i p?rcaktuar nga Horukon, kur l?shimin ?mim i par?, ROM e ton ka qen? p?r t? marr nj? q?ndrim t? fort?.

 

toni i baz?s s? lir? ose ROM ?sht? q?ndrim i m?rzitur tabela ka qen? se ka m? pak t? ngjar? t? jen? t? zgjedhur. N?

 

, ata q? lexojn? kapja Horukon ?sht?, ?far? lloj sjellje ne do t? d?shironim q? t? shikojm? se ?far? ?sht? p?r t? kan? hyr? n? nj? lart?-grup, kur kam marr? deri. N? lart?si

 

vendosjen n? at? koh?, m? shpesh mendimi si nj? fenomen shihet n? fund t? tabel?s ?mim i par? ?sht? fakti se ekziston nj? fenomen i till? si topin rrjedh p?rmes bordit ?sht? thithur n? fillim. Ball q? u nxit n? bllok normal, do t? p?rpiqet t? Ochiyo m? posht? n? lidhje me t?rheqjen.

 

goditur gozhd? n? at? koh?, ose bien n?n k?rcim n? k?nde t? ndryshme, ju ose hyr? n? fillimin. N? grupimi ?sht? th?n? n? k?t? kapjen Horukon, ajo ka b?r? gj?rat q? jan? t? ndara n? lidhje transformatorit. Kur

 

Horukon p?r t? p?rcaktuar grupin e ?mim i par?, aktet magnetike fuqi, ajo ndjen se ka nj? ndjenj? se topi ?sht? t?rhequr. Dhe pastaj, Toka v?shtir? se ul topin, ju keni t? ngritur, t? tilla si topin n? an?-kalon mir?.

 

arsye pse kjo dukuri ndodh edhe do t? jet? e nj?jt? si arsye p?rshkruar m? lart.

 

dhe, thuhet se nj? shum?llojshm?ri e fenomeneve edhe kur ?mim i par? do t? vij? n? tryez?n tuaj ndodh, mendimin m? e zakonshme n? mesin e tyre, n? tabel?n tjet?r n? t? nj?jtin grup, arrijn? super dhe intensive Atsurichi ?sht? gjithmon? ndodh, ajo ?sht? nj? fenomen ndodh q? devijojn?. N? lart?si

 

vendosjen n? at? koh?, sipas t? m?dha Ri, kur kjo ndodh, ?sht? th?n? se mund t? zbritet n? mesatare 9 stacione Chang, t? vendosur t? lart? n? at? koh?, ka edhe nj? teori q? probabiliteti se i nj?jti grup ?sht? p?r t? fituar ?mim i par? vendosm?rin? ?sht? i lart?.

 

P?rve? k?saj, kur vendimi grupi tjet?r ?sht? b?r?, por disa njer?z q? kan? ardhur mbi topin p?r t? filluar keq.

 

dhe nj? mjedis t? lart? n? koh?n e ?mim i par? shortit ka qen? e th?n? t? jet? i shpesht? vendi, You llotari prej 4 her? n? or? duhet t? kryhen.

 

ose m? shum?, ?sht? nj? fenomen q? ndodh n? kulmin e tanishme Horukon vendosjen n? at? koh?.

 

N? k?t? m?nyr?, ne u p?rpoq p?r t? futur tipik nj? fenomen q? ?sht? th?n? se m? shpesh do t? ndodhin.

 

P?r metod?n kapur Horukon dhe sjellje, ?sht? e r?nd?sishme q? ju t? besoni q? nj? p?r shkak se ka teori. Pas k?saj, nuk ?sht? vet?m stacking vlera eksperienc? n? praktik?.