Avantazhet dhe disavantazhet duke synuar nj? qoshe shum?llojshm?ri n? sallon Pachinko

N? vitet e fundit, ne kemi nj? num?r n? rritje t? sallonet pachinko p?r t? instaluar nj? qoshe shum?llojshm?ri. side Normalisht, ne kemi themeluar nga ana e disa nj?sive t? t? nj?jtit model, n? qoshe t? ndryshme, gjithashtu ka ngritur nj? krejt?sisht t? ndryshme Specifikimet Modeli nj? nga nj?. Pasi n? popullor plot?suar modelin, t? mjaftueshme p?r t? v?n? n? pes? t? instalohen edhe gjasht?, p?r shkaqe t? tilla si popullor asnj? operacion nuk rrin?, nj? model q? ?sht? dh?n? m? ju zgjedhje, por p?r t? hequr, p?r klient?t q? duan t? luajn? ende, ose lejohet t? largohet vet?m disa nj?si, ajo ka nj? qoshe ndryshme p?r ose mori duke luajtur nostalgjik p?r t? futur nj? tryez? t? p?rdorura. N?

 

, nj? qoshe t? tilla t? ndryshme, jan? p?rfitimet dhe disavantazhet q? kan? p?r q?llim, ne do t? shikojm? se ?far? gj?ra p?r t?.

 

Para s? gjithash, kjo ?sht? nj? p?rfitim, por nuk e di mir? t? pik? t? zgjedhjes dhe Pachinko nj? shum?llojshm?ri e modeleve, sepse qoshet jan? duke luajtur shum?, ?sht? se ajo ?sht? e leht? p?r t? hyenas. P?rve? k?saj, ka tendenc? t? jet? rregullim ?mb?l gozhd?, ajo ?udit?risht do t? luaj?.

 

Variety Corner, deri n? makin? t? lart?-spekulim nga Dejihane, ka nj? shum?llojshm?ri t? specifikimeve modeleve. M? par?, por Dejihane ishin instaluar shum?, ka edhe rritje t? mir? t? lart? spekulim makin? ?sht? tani. Variety qoshe, k?shtu q? ka tendenc? t? jet? rregullim ?mb?l gozhd? se modelet e tjera, p?r ata q? goditi makin?n Hanemono, i cili Hanemono q? jan? instaluar n? qoshe t? ndryshme, gjithashtu nuk do t? papritur apo i syt? Q?llimi q? t? kthehet mir?.

 

dhe qoshe Variety, ka edhe nj? sallon pachinko q? Rookie artist gozhd? vet?m duke filluar nj? rregullim gozhd? ?sht? p?rgjegj?s, q? t? mund t? gjeni nj? tavolin? thesar papritur Nuk ?sht? nj? turbullir? se normale gozhd? gozhd? rregullim veteran infermieret grev?, ende njer?z q? ecin n? qend?r Hanemono ?sht? syt? q?llim.

 

P?rve? k?saj, ata q? luajn? me qoshe shum?llojshm?ri, ne kemi shum? njer?z shum? nuk e din? Pachinko. N?

 

koh?t e fundit, k?shtu q? at? apo keni nj? funksione t? komplikuara t? tilla si ndryshim latente probabilitetit, ju apo un? u ndal pa njoftim p?r q? p?rmban t? fshehur. ?sht? shum? probabiliteti q? veshin ?sht? n? tryez? t? till? T? lart? t? ?sht?, ju nj? qoshe t? ndryshme.

 

dhe, si disavantazhet, arrijn? dhe performanca e ?do model ?sht?, dhe se ajo duhet t? mbahet mend k?shtu jan? t? gjith? t? ndrysh?m, k?shtu q? Dejihane ka shum?, ?sht? se nuk ka shum? syze t? modelit q? mund t? jet? nj? loj?. N? qoshe t? ndryshme, modele t? ndrysh?m jan? instaluar n? secil?n prej tyre. Pra, t? gjith? t? prodhojn? t? ndryshme.

 

q? arrijn? ?sht?, n?se nj? shkall? t? lart? t? besueshm?ris? mund?sive, duhet t? mbani mend n?se e performanc?s s?, do t? dini m? edhe kur u ndal n? koh?n vazhduar edhe. N? qoft? se nuk dihet fare, madje edhe n? q?ndrimin q? e kthen edhe nuk ka r?nd?si se si rregullim gozhd?, t? mir? vendosur Horukon, edhe n? qoft? se un? ndjehem nj? val? e ROM ?sht? i duket e mir?, ajo do t? humbas? loj? stacionet.

 

Dhe duke folur e ndryshme, shum? sallonet Pachinko t? jet? p?r t? luajtur ?sht? q?llimi kryesor, ajo n? m?nyr? t? pashmangshme b?het nj? instalim shum? t? Dejihane. N?se

 

Dejihane, t? jet? e ?mb?l dhe nj? rregullim t? vog?l gozhd?, p?r forc?n m? t? dob?t shp?rthyese t? pagim, ajo nuk ?sht? e frikshme si nj? sallon Pachinko.

 

p?rmbledhje Hanemono, jan? njer?z q? jan? Tachimawa 'n? qend?r Dejihane ?sht? p?rpiqen v?shtrojn? edhe k?ndi Variety? Ajo do t? jet? n? p?rfundimin se. N? qoft? se, shum? Sallon pachinko q? ?sht? q?llimi kryesor i k?saj loje, n? m?nyr? t? pashmangshme rritjen e numrit t? instalimit t? Dejihane. N?se

 

Dejihane, t? jet? e ?mb?l dhe nj? rregullim t? vog?l gozhd?, p?r forc?n m? t? dob?t shp?rthyese t? pagim, ajo nuk ?sht? e frikshme si nj? sallon Pachinko.

 

p?rmbledhje Hanemono, jan? njer?z q? jan? Tachimawa 'n? qend?r Dejihane ?sht? p?rpiqen v?shtrojn? edhe k?ndi Variety? Ajo do t? jet? n? p?rfundimin se. N? qoft? se, shum? Sallon pachinko q? ?sht? q?llimi kryesor i k?saj loje, n? m?nyr? t? pashmangshme rritjen e numrit t? instalimit t? Dejihane. N?se

 

Dejihane, t? jet? e ?mb?l dhe nj? rregullim t? vog?l gozhd?, p?r forc?n m? t? dob?t shp?rthyese t? pagim, ajo nuk ?sht? e frikshme si nj? sallon Pachinko.

 

p?rmbledhje Hanemono, jan? njer?z q? jan? Tachimawa 'n? qend?r Dejihane ?sht? p?rpiqen v?shtrojn? edhe k?ndi Variety? Ajo do t? jet? n? p?rfundimin se.