Fundi i muajit, n? fund t? sallon Pachinko e funksion (periudh?s s? rim?k?mbjes apo t? hapur-jet?s)

※ ?sht? thjesht fundi i

 

sallon Pachinko Ju lutem referojuni n? si nj? prirje p?r t? gjith? industrin?, un? mendoj se disa njer?z t? cil?t kam d?gjuar thashethemet q? nuk do t? dal?. N? fakt, kjo ?sht? e drejt?. Fundi i sallon Pachinko ?sht?, n? shumic?n e dyqaneve, ju lutem t? mendojn? se periudh?s s? rim?k?mbjes. Drejt plani i biznesit i qart?, ajo b?ri koh?n e rregullimit p?rfundimtar. (Kjo ?sht? n? qoft? se pala rrokullisje q?, n? qoft? se ju nuk e b?ni shum? jasht? lirimin topin deri n? k?t? koh?, ka edhe nj? rast t? reduktohet.) _ X000D_ tilla si
Xintai z?vend?simit dhe reklamat shpenzimet q? ngjarja mbajtur ?sht?, si shpenzime nga fillimi i muajit shuma ?sht? p?rcaktuar. z?vend?simi

 

Xintai ?sht? gjithashtu p?rgjegj?s p?r fund t? muajit, shpenzimet q? ajo ka ndodhur n? fillim t? muajit, ajo q? shum? do t? vijn? n? m?nyr? t? pashmangshme sh?rim b?het e nevojshme. N?se ju shkojn? sipas planit, un? nuk kam nevoj? as q? do t? mbulohen aq shum? edhe n? fund t? muajit, gj?ra q? pachinko ?sht? menduar edhe si rrezikoj q? ?sht? e hapur. Nd?rsa shikuar t? dh?nat

 

, platform?n e pagim t? rrjedh?s dhe prodhuesit e karakteristika, n? fund, n? lidhje me p?rvoj?n e tyre, etj, goditur gozhd?, sepse ne do t? p?rcaktoj? vendosur, natyrisht, mbi t? papritura ose zhdukur, fakti q? or've marr? ?sht? e nj? shum? shpesh n? bot?.

 

N? Prandaj sallon pachinko, p?r rregullimin p?rfundimtar t? fitimit operativ, nga rreth 20 t? ?do muaji, filloi t? forcoj? gozhd?, ose uljen vendosjen e Horukon, t? hyj? n? rim?k?mbjen e sistemit. Duke folur p?r pse k?t? her?, ?sht? 25 e ?do muaji n? publikun e gjer?, ajo do t? jet? payday tuaj. N?se ka paga, n?se jo jasht?, konsumator?t me ndjekje t? fitoj? se zakonisht. M? shum? se n? fillim t? muajit apo n? mes, ?sht? se ka gjasa p?r mua me t? holla.

 

P?rve? k?saj, fakti q? m? ndiqte ?sht? pak m? shum? se zakonisht, edhe n? qoft? se kushtet e rrept? t? gozhd? dhe settings, shitjes rritje, ajo b?het e mundur p?r t? rritur fitimin bruto. Disa dit? e 25 dit? too p?r Hall, shitjet pa fitim nxjerr? edhe t? drejtuar gjithashtu bruto ngritur gjithashtu, ajo b?het p?r faktin se gjat? t? fitojn? edhe m? n? nj? muaj.

 

?far? mase Fakti se ose rikuperimi i koh?s, k?shtu q? vijn? t? p?rfshira n? vones? nga plani i biznesit t? ?do dyqan, por nuk thot? kategorikisht, kur ju keni marr? nj? vones? t? madhe prapa nga plani bruto fitim, sh?rim gjithashtu e gjer?si, ju do t? rritjes s? kursit.

 

n? fund t? muajit, thonjt? rregullimet dhe settings, si dhe, n? qoft? se ju prisni nj? koh? t? gjat? dhe ka d?shtuar edhe nj? dit?, ajo bruto rrug? Q?llimi fitimi do t? m? nuk do t? merren plot?sisht. N? shum? planin operativ t? sallon Pachinko ?sht? bota q? ?sht? e shitjes, p?r t? dy parametrat shtrenjta fitimi bruto.

 

i nj?jti rregullim gozhd?, gjithashtu do t? thot? se t? v?n? n? grup, n? krahasim me fillimin e muajit apo n? mes, ?sht? gjer?sia e papritur b?het n? fund t? vog?l t? muajit t? lejohet. Edhe pak, n? m?nyr? q? t? mbulohen n? m?nyr? t? besueshme, ajo ?sht? q? t? p?rpiqen p?r t? d?shtimit pa rregullim vet?m, ju gjendjen psikologjike t? n? fund t? an?n e menaxhmentit.

 

vet?m p?r shkak se, p?r t'u b?r? t? gjith? q?ndrojn? n? t? nj?jt?n situat?, ?sht? e paarsyeshme t? koh?s. P?r rregullimin e r?nd? ?sht? vet?m nj? ton pak i vet?m i pagim ?sht? shum? e mir?. Tabela q? ?sht? nj? rregullim normal gozhd? dhe Horukon gjithashtu t? vendosur, nuk jan? t? mir?. P?rve? k?saj, slot, etj, t? jen? edhe t? vendosur t? ndryshoj? leht? se thonjt? rregullim, duke e b?r? t? leht? p?r t? pritur topin jasht? n? krahasim me pachinko.

 

fundin e ?ar?, n? krahasim me pachinko, n? loj?, ju nuk do t? marr? ndihm?n tuaj, por e th?n? t? jet? nj? situat? e pafavorshme. Fundi i muajit t? mos harrojm? faktin se ajo ?sht? periudha e rim?k?mbjes, p?r t? shqyrtuar piedestal AIM, ?sht? m? mir? p?r t? luajtur pa shum? p?rpjekje p?r t? kapur nj? hit shum?. Kjo ?sht? gjer?sia e papritur b?het fund t? vog?l t? muajit p?r t? qen?. Edhe pak, n? m?nyr? q? t? mbulohen n? m?nyr? t? besueshme, ajo ?sht? q? t? p?rpiqen p?r t? d?shtimit pa rregullim vet?m, ju gjendjen psikologjike t? n? fund t? an?n e menaxhmentit.

 

vet?m p?r shkak se, p?r t'u b?r? t? gjith? q?ndrojn? n? t? nj?jt?n situat?, ?sht? e paarsyeshme t? koh?s. P?r rregullimin e r?nd? ?sht? vet?m nj? ton pak i vet?m i pagim ?sht? shum? e mir?. Tabela q? ?sht? nj? rregullim normal gozhd? dhe Horukon gjithashtu t? vendosur, nuk jan? t? mir?. P?rve? k?saj, slot, etj, t? jen? edhe t? vendosur t? ndryshoj? leht? se thonjt? rregullim, duke e b?r? t? leht? p?r t? pritur topin jasht? n? krahasim me pachinko.

 

fundin e ?ar?, n? krahasim me pachinko, n? loj?, ju nuk do t? marr? ndihm?n tuaj, por e th?n? t? jet? nj? situat? e pafavorshme. Fundi i muajit t? mos harrojm? faktin se ajo ?sht? periudha e rim?k?mbjes, p?r t? shqyrtuar piedestal AIM, ?sht? m? mir? p?r t? luajtur pa shum? p?rpjekje p?r t? kapur nj? hit shum?. Kjo ?sht? gjer?sia e papritur b?het fund t? vog?l t? muajit p?r t? qen?. Edhe pak, n? m?nyr? q? t? mbulohen n? m?nyr? t? besueshme, ajo ?sht? q? t? p?rpiqen p?r t? d?shtimit pa rregullim vet?m, ju gjendjen psikologjike t? n? fund t? an?n e menaxhmentit.

 

vet?m p?r shkak se, p?r t'u b?r? t? gjith? q?ndrojn? n? t? nj?jt?n situat?, ?sht? e paarsyeshme t? koh?s. P?r rregullimin e r?nd? ?sht? vet?m nj? ton pak i vet?m i pagim ?sht? shum? e mir?. Tabela q? ?sht? nj? rregullim normal gozhd? dhe Horukon gjithashtu t? vendosur, nuk jan? t? mir?. P?rve? k?saj, slot, etj, t? jen? edhe t? vendosur t? ndryshoj? leht? se thonjt? rregullim, duke e b?r? t? leht? p?r t? pritur topin jasht? n? krahasim me pachinko.

 

fundin e ?ar?, n? krahasim me pachinko, n? loj?, ju nuk do t? marr? ndihm?n tuaj, por e th?n? t? jet? nj? situat? e pafavorshme. Fundi i muajit t? mos harrojm? faktin se ajo ?sht? periudha e rim?k?mbjes, p?r t? shqyrtuar piedestal AIM, ?sht? m? mir? p?r t? luajtur pa shum? p?rpjekje p?r t? kapur nj? hit shum?.