Mail nga sallon Pachinko padobishme n? tabel? p?r t? zgjedhur

Ju jeni n? nj? biznes e-mail te nj? sallon Pachinko, ose ishte i nj?jt? p?rmbajtja ?do her?, mendoj se nuk mund t? ket? shum? t? merrni nj? mesazh q? mendojn? se ajo nuk ?sht? shum? e dobishme. N? sallon Pachinko, duke folur p?r n?se ju jeni pse t? ofruar mail, n? fakt, nj? arsye kryesore ?sht? p?r t? t?rhequr klient?t q?llim, jo ??nj? porosi me post? p?r t? fituar konsumator?t. E pra, edhe pala q? ?sht? dor?zuar, jo aq sa p?r t? kapur q?llimin e sallon Pachinko, e-maili padobishme Un? shpresoj se nj? her? ju hidhni dini trendin.

 

n? biznesin e-mail te nj? sallon t? till? Pachinko, ka disa modele.

 

n? post? p?r t? treguar shpirtin luftarak q? ?sht? v?n? jasht?, v?n? n? sot t? sinqert?, kjo ?sht? email p?r q?llimin e vet?m t? t?rhequr klient?t q? operojn? post?n AIM, e fundit me q?llim t? njoftimit t? ngjarjes. N? k?t?, ka nj? email q? p?r asgj? mori m? edhe.

 

Ai ?sht? i dyti operacion synon email me vet?m klient?t e synuara t? t?rhequr. N? e-mail e p?rmbajtjes tilla, folur gjithmon? them, kur shpesh arrijn?, 's mesdit? dhe n? mbr?mje. N? mesin e shum? email arrijn? e-mail n? dit?, q? nuk mund t? lexojn? m?, ajo ?sht? drek? e post?s. N?se nuk ka m?ngjes

 

e operacionit, sepse ajo shpesh ?sht? d?rguar, kjo nuk do t? ndryshoj? ndjesh?m n? m?ngjes edhe e-mail dhe t? p?rmbajtje. Ne mail q? kishte p?r q?llim plot?sisht n? vet?m operacionin.

 

dhe n? mbr?mje ?sht? e-mail, por n? qoft? se ju keni nj? biznes normal ?sht? pothuajse implikime s? bashku me post? n? m?ngjes. N? m?nyr? q? t? fitoj? vullnetin p?r t? vizituar n? konsumator?t mbr?mje, do t? jet? n? post? p?r t? nxitur vizit?n n? informacionin e ngjarjes, dhe si e dit?s.

 

p?rjashtim ngjarje t? madhe, n? rregull pa k?rkuar n? m?. Megjithat?, n? mbr?mje e-mail e dit?s ?sht? mbajtur nj? ngjarje e madhe, sepse nuk ?sht? nj? rast n? t? cilin informacioni t? ve?ant? e dobishme ?sht? n?, ju lutem provoni p?r t? kontrolluar.

 

p?r shembull, shpallje, etj shpalljes rangut dhe diferenca kohore midis platform? t? hapur e njoftimeve dhe metod?s s? shortit t? rrug?s kalimit, ju mund t? ket? di?ka. P?rve? k?saj, e-mail padobishme me e-mail tjet?r vet?m drejtimin e AIM, ngjarjet Kjo ?sht? nj? njoftimi post?s baste.

 

mjaftueshme q? qasjet e m?dha ngjarje, ai mund t? d?rgohet shpesh, por kjo nuk ndryshon m? s? shumti p?rmbajtje t? ?do koh?. Sapo kam lexuar, gj? ?sht? b?r? shpesh n? p?rmbajtjen e email t? sigurt, pa e lexuar pas.

 

informacione t? r?nd?sishme, shpesh vijn? n? nat? mail dit? para ngjarjes, nuk ?sht? shum? e till? e-mail dobishme gjat? biznes normal. Duke folur p?r t? tilla nj? padobishme karakteristika e-mail dhe, n? m?ngjes ose jo t? ndryshoj? e-mail dhe t? p?rmbajtje, t? p?rpiqet t? referenc?s, sepse ajo vjen d?rgoni email n? m?ngjes si ajo ?sht? p?rs?ri.

 

sepse ajo ?sht? gjithashtu arrij? n? post?n ?far? email ?do dit?, ju b?hen t? joshet p?r t? ndaluar shp?rndarjen dhe kan? par? vet?m post?n padobishme. N? post? dor?zohen ?do dit?, dhe kur ai arrin mail ose t? r?nd?sishme, q? kur kam lexuar vendi duhet t? shihet n? p?rmbajtjet mbajtur p?rdorimin diku efikas t? jet? e mundur.