Kontrolloni me metrazh t? zakonin e sallon Pachinko [rregullimin e thonjve dhe thonjt? Rev. ed.]

Kur zakonisht shkoi p?r t? luajtur n? nj? sallon Pachinko, un? mendoj se ne do t? shohim se q?llimi i par? ishte modeli i nj? nga nj?. Pra, kjo ?sht? rregullimi gozhd? q? duan t? identifikohen. Nail rregullim, n?se ka ?sht? e gatshme p?r t? v?n? nga dyqanet, ajo gjithashtu b?het material n? vendimin apo jo. P?rve? rastit, t? tilla si CR, sepse t? tilla Hanemono ndonj?her? rregullim gozhd? ?sht? e ndar? gjer?sisht n? rezultatin, njer?zit nuk do t? jet? n? gjendje t? kaloj? p?r t? shmangur kontrollin e p?rshtatjes gozhd? q? ?sht? ve?an?risht e loj?s n? qend?r Hanemono.

 

rregullim gozhd?, menaxher ose shefi, edhe p?r t? kryer nj? person t? ve?ant?, t? tilla si nj? artist gozhd? ?sht? normale. Qeniet njer?zore, edhe pse zakonisht jet?s nuk ?sht? nj? zakon. Fakti q? nj? person t? ve?ant? ?sht? kryer edhe n? sallon Pachinko ?sht? fakti se zakon i rregullimit nga dyqani secili ?sht? i sigurt. N?se Minukere zakoni i rregullimit gozhd?, duke fituar p?rqindje do t? dal? se implantuar verb?risht.

 

Prandaj, ne do t? prezantoj? nj? t? shohim n?p?r rrug?n e p?rshtatjes gozhd?.

 

p?r t? par? p?rmes p?rshtatjes gozhd?, p?rmes sallon Pachinko rreth dy jav? nga nj? jav? minimum, ju do t? duhet p?r t? v?zhguar. Duke folur p?r pse, sepse rregullimi gozhd? ?sht? b?r? p?r diferenc?n e disa milimetra, dhe jo Ika shihet n? m?nyr? t? vendosur n? pik?n pin, keni munguar. Fillestar, dhe jo t? mjaftueshme p?r t? dini se t? filluar ?sht? e qart? sy hapur, ajo thot? se e v?shtir? p?r t? p?rcaktuar whether're mjaft e hapur. N?se e hapur e cila rreth thonjve t? ishullit

 

, ?sht? pa kushte n? m?nyr? q? ata nga ?do dyqan, kjo nuk do t? thot? k?tu, megjithat?, kur shikon n? gozhd? nga lart?, provoni duke k?rkuar p?r k?t? lloj t? gozhd? Ju lutem. N?

 

, ajo ?sht? rregullimi gozhd? e leht? p?r ta kuptuar fillimin m? t? mir?.

 

rregullimi gozhd? e shtr?ngimit ndjenj? n? sallonet pachinko, nj? gozhd?, pak m? shum? se an?n e Chucker fillimit, ?sht? nj? rast p?r t? cilin gozhd? po vjen n? pjes?n e jashtme. N? rastin e k?tij rregullimi gozhd?, ajo ?sht? nj? vend i quajtur gjasht? her? nga numri i revolucioneve t? 1 minut? rreth 5 her?. Rregullim, ju lutem mendoni nj? rregullim normal gozhd? e lart? t? konvertimit sallonet raporti pachinko.

 

 

N?se keni shtr?ngim t? m?tejsh?m, Fillo bised?n S? bashku t? dy an?t e makinave, ju do t? shihni t? p?rputhen t? dy gozhd?. N? rastin e k?tij rregullimi gozhd?, ajo ?sht? nj? vend i quajtur pes? her? nga shpejt?sia rrotulluese e 1 minut? rreth 4.6 her?. N? dit?n e mbledhjes, kur t? doni ?sht? absolutisht fitimi bruto, t? jen? t? kujdessh?m p?r shkak se ajo ?sht? nj? rregullim gozhd? q? shfaqet n? disa vende. N? qoft? se i till? do t? goditur thonjt? shtr?nguese, ajo do t? jet? shpejt mbaruar Nante mij? jen. N?

 

, shikoni n? gozhd? nga maja n? t? kund?rt?n, gozhd? ose nj? nga thonjt?, jan? t? hapura p?r jasht? sesa Chucker fillimit edhe pak ?sht? nj? gozhd? mir?. N?se ju shikoni nga lart, dallime t? qarta n? ju mund t? shihni. Se ajo shpesh shihet rregullim gozhd? p?r ngjarje t? tilla. N? k?t? rast, shpejt?sia rrotulluese e 1 minut? do t? jet? prej rreth 6 her? m? 7 her?. N? t? dyja an?t e thonjve

 

, ose t? hapur mund t? shihet, nuk do t? jen? populli i zakonin e nj? rregullim gozhd?. N? vizit?n dyqan pachinko e t? gjith?ve, q? t? dy a hapjen e gozhd?, ju lutem provoni p?r t? kontrolluar.

 

P?rve? k?saj, pak m? par? n?n helikopter, ka vende ku ekziston nj? hendek midis gozhd? dhe gozhd?.

 

t? dy an?t e gozhd? e hendekut, gozhd? downside ?sht?, para se t? shkojn? n? fillim, ne kemi b?r? rregulluar, t? tilla si topi bie n? atje. Nail rregullim, sepse ajo ?sht? nd?rtuar gjith? forumin, jo vet?m t? filloj?, an?n thonjsh Ne gjithashtu ju inkurajojm? q? t? p?rpiqen p?r t? konfirmuar.

 

Edhe n?se ju nuk e shikoni n? thonjt? deri tani, gozhd? themelore q? shihet nga lart, un? mendoj se n? qoft? se v?mendje i ?sht? kushtuar me nj? llastiqe g?zojn? kana?e. Kjo ?sht? nj? vend q? 5 her? nga 6 her?. N? dit?n e mbledhjes, kur t? doni ?sht? absolutisht fitimi bruto, t? jen? t? kujdessh?m p?r shkak se ajo ?sht? nj? rregullim gozhd? q? shfaqet n? disa vende. N? qoft? se i till? do t? goditur thonjt? shtr?nguese, ajo do t? jet? shpejt mbaruar Nante mij? jen. N?

 

, shikoni n? gozhd? nga maja n? t? kund?rt?n, gozhd? ose nj? nga thonjt?, jan? t? hapura p?r jasht? sesa Chucker fillimit edhe pak ?sht? nj? gozhd? mir?. N?se ju shikoni nga lart, dallime t? qarta n? ju mund t? shihni. Se ajo shpesh shihet rregullim gozhd? p?r ngjarje t? tilla. N? k?t? rast, shpejt?sia rrotulluese e 1 minut? do t? jet? prej rreth 6 her? m? 7 her?. N? t? dyja an?t e thonjve

 

, ose t? hapur mund t? shihet, nuk do t? jen? populli i zakonin e nj? rregullim gozhd?. N? vizit?n dyqan pachinko e t? gjith?ve, q? t? dy a hapjen e gozhd?, ju lutem provoni p?r t? kontrolluar.

 

P?rve? k?saj, pak m? par? n?n helikopter, ka vende ku ekziston nj? hendek midis gozhd? dhe gozhd?.

 

t? dy an?t e gozhd? e hendekut, gozhd? downside ?sht?, para se t? shkojn? n? fillim, ne kemi b?r? rregulluar, t? tilla si topi bie n? atje. Nail rregullim, sepse ajo ?sht? nd?rtuar gjith? forumin, jo vet?m t? filloj?, an?n thonjsh Ne gjithashtu ju inkurajojm? q? t? p?rpiqen p?r t? konfirmuar.

 

Edhe n?se ju nuk e shikoni n? thonjt? deri tani, gozhd? themelore q? shihet nga lart, un? mendoj se n? qoft? se v?mendje i ?sht? kushtuar me nj? llastiqe g?zojn? kana?e. Kjo ?sht? nj? vend q? 5 her? nga 6 her?. N? dit?n e mbledhjes, kur t? doni ?sht? absolutisht fitimi bruto, t? jen? t? kujdessh?m p?r shkak se ajo ?sht? nj? rregullim gozhd? q? shfaqet n? disa vende. N? qoft? se i till? do t? goditur thonjt? shtr?nguese, ajo do t? jet? shpejt mbaruar Nante mij? jen. N?

 

, shikoni n? gozhd? nga maja n? t? kund?rt?n, gozhd? ose nj? nga thonjt?, jan? t? hapura p?r jasht? sesa Chucker fillimit edhe pak ?sht? nj? gozhd? mir?. N?se ju shikoni nga lart, dallime t? qarta n? ju mund t? shihni. Se ajo shpesh shihet rregullim gozhd? p?r ngjarje t? tilla. N? k?t? rast, shpejt?sia rrotulluese e 1 minut? do t? jet? prej rreth 6 her? m? 7 her?. N? t? dyja an?t e thonjve

 

, ose t? hapur mund t? shihet, nuk do t? jen? populli i zakonin e nj? rregullim gozhd?. N? vizit?n dyqan pachinko e t? gjith?ve, q? t? dy a hapjen e gozhd?, ju lutem provoni p?r t? kontrolluar.

 

P?rve? k?saj, pak m? par? n?n helikopter, ka vende ku ekziston nj? hendek midis gozhd? dhe gozhd?.

 

t? dy an?t e gozhd? e hendekut, gozhd? downside ?sht?, para se t? shkojn? n? fillim, ne kemi b?r? rregulluar, t? tilla si topi bie n? atje. Nail rregullim, sepse ajo ?sht? nd?rtuar gjith? forumin, jo vet?m t? filloj?, an?n thonjsh Ne gjithashtu ju inkurajojm? q? t? p?rpiqen p?r t? konfirmuar.

 

Edhe n?se ju nuk e shikoni n? thonjt? deri tani, gozhd? themelore q? shihet nga lart, un? mendoj se n? qoft? se v?mendje i ?sht? kushtuar me nj? llastiqe g?zojn? kana?e. ?sht? e rekomanduar q? ju t? p?rpiqet p?r t?.

 

Edhe n?se ju nuk e shikoni n? thonjt? deri tani, gozhd? themelore q? shihet nga lart, un? mendoj se n? qoft? se v?mendje i ?sht? kushtuar me nj? llastiqe g?zojn? kana?e. ?sht? e rekomanduar q? ju t? p?rpiqet p?r t?.

 

Edhe n?se ju nuk e shikoni n? thonjt? deri tani, gozhd? themelore q? shihet nga lart, un? mendoj se n? qoft? se v?mendje i ?sht? kushtuar me nj? llastiqe g?zojn? kana?e.