P?rcaktoni dyqanet shk?lqyer n? sallon Pachinko e ngjarjeve

?far? lloj dyqani Pachinko ose t? rekomandoj? b?r? k?t? ngjarje, ne do t? shohim n? se marr at? ku ?sht? p?rcaktuar.

 

■ muaj nj? ngjarje shenj?

 

Para s? gjithash, ?sht? nj? sallon pachinko, i cili ka mbajtur nj? ngjarje shenj? nj? her? n? muaj. N? sallon Pachinko ndjek nga ju, do t? p?rpiqen p?r t? konfirmuar n?se ju po mbajn? nj? ngjarje shenj?.

 

sepse dita ishte mbajtur nj? ngjarje shenj?, Dattari hapur Data p?r dyqanet, sepse dita ?sht? shpesh nj? kuptim t? ve?ant?, ?sht? v?n? di?ka arsye, ajo mund t? jet? duke u p?rpjekur p?r t? Sh?rbyer pagim t? Nuk ka.

 

Ndonj?her?, data e p?rfundimit t? nj?jt?n dit?, por ka nj? sallon pachinko q? pretendojn? p?r t? gjitha ngjarjet billboard, dyqan till? Pachinko, topin, sepse ajo ?sht? e leht? dhe t? shp?rndara nga dita n? dit?, diku n? sh?rimin e dit?s ?sht? a ka nj? mund?si q? ?sht? dh?n?.

 

Megjithat?, n? qoft? se muajin gjithash, p?r shkak se ajo Sh?rbyer p?rq?ndrohet n?, ?sht? se goditje e topit jasht? sesa sallon Pachinko, t? tilla si vendosjen e madh m? par?.

 

megjithat?, ende t? referuara si nj? ngjarje shenj?, sepse ajo ?sht? m? e madhe sallon pachinko q? shkon n? sh?rimin e fitimeve, ju ende nevoj? p?r t? siguruar t? gjith? t? ndjenj?s pagim me syt? e mi. Ose, ju sigurte qe doni te p?rdorur sh?rbime t? tilla si t? dh?nat Robo vend Shtat?.

 

 

■ Diferenca kohore n? mes t? ngjarjes s? hapur

 

zakonisht ?sht?, por ajo q? ju do t? vrapojn? nga m?ngjesi, ajo n? m?nyr? q? ora 15 u hap dhe ora 19 e hapur, nuk jan? ngjarje q? jan? p?r t? reduktuar koh?n e operacionit. N? qoft? se koha running ?sht? e shkurt?r e, kjo mund t? duket si n? qoft? se nuk ?sht? nj? sh?rim, n? fakt ?sht? nj? anasjelltas. N? sallon Pachinko, por ajo nganj?her? mund t? kryhet edhe n? modelet e njohura, baza do t? mbaj? edhe nj? ngjarje t? till? n? modelet e ju doni t? rritur operacionin. Ajo k?rkon t? shtoj?

 

running, ajo gjithashtu do t? jet? fakti se duan t? l?n? nj? p?rshtypje t? mir?. Si dhe dyqan n? modelet e njohura, kjo ngjarje ?sht? b?r? shpesh n? modele t? tilla q? d?shironi t? p?rdorni gjat?.

 

zakonisht, edhe n? llojin e r?nd? t? modelit dhe rregullimin e thonjve q? nuk ka aq shum? t? v?n? n? grup, kur koha dallimi n? mes ngjarjeve t? hapura, ne shpesh jan? m? mir? se zakonisht. P?r k?t? arsye, dyqan pachinko i cili ?sht? kryer edhe nga disa her? n? muaj koh? dallimi n? mes t? ngjarjes s? hapur, ajo do t? referohen p?r t? rekomanduar.

 

Megjithat?, kur kjo ?sht? e qart? apo ishte modele jopopullore, k?shtu q? ju jepni nuk ?sht? edhe fakti se "Ju keni gjetur ose vet?m pak para heqjes ...", se rreth k?tu, dyqan Ya i politikave t? biznesit nga t? zakonshme do t? ekziston nevoja p?r t? hetuar, sepse besueshm?rin?.

 

 

■ n? rast

 

kund?rt, t? tilla si grounder kombinuar, nj? ngjarje e till? si at? ndeshje grounder emrit modelit dhe dat?n, t? p?rpiqet t? theksohet se probabiliteti i lart? i ngjarjeve Gase t?rhequr klient?t q?llimin.

 

 

k?to jan? vet?m histori trend t?, kjo nuk vlen p?r t? gjith?. Q? nga dyqan p?r t? zgjedhur do t? ndikoj? n? mas? t? madhe Pachinko e fitores apo humbjes, ne kemi nevoj? p?r t? hetuar karakteristikat dhe trendet e vendtakim i nj? sallon Pachinko nga e zakonshme edhe i mundimsh?m. Megjithat?, n?se ju v?n? k?t? lloj kut n? kok?, ajo ?sht? nj? histori ..., q? duken gj?ra q? nuk ishin t? dukshme deri m? tani. Ngjarje t? tilla si ato, t? p?rpiqemi t? theksohet se probabiliteti i lart? i ngjarjeve Gase t?rhequr klient?t q?llimin.

 

 

k?to jan? vet?m histori trend t?, kjo nuk vlen p?r t? gjith?. Q? nga dyqan p?r t? zgjedhur do t? ndikoj? n? mas? t? madhe Pachinko e fitores apo humbjes, ne kemi nevoj? p?r t? hetuar karakteristikat dhe trendet e vendtakim i nj? sallon Pachinko nga e zakonshme edhe i mundimsh?m. Megjithat?, n?se ju v?n? k?t? lloj kut n? kok?, ajo ?sht? nj? histori ..., q? duken gj?ra q? nuk ishin t? dukshme deri m? tani. Ngjarje t? tilla si ato, t? p?rpiqemi t? theksohet se probabiliteti i lart? i ngjarjeve Gase t?rhequr klient?t q?llimin.

 

 

k?to jan? vet?m histori trend t?, kjo nuk vlen p?r t? gjith?. Q? nga dyqan p?r t? zgjedhur do t? ndikoj? n? mas? t? madhe Pachinko e fitores apo humbjes, ne kemi nevoj? p?r t? hetuar karakteristikat dhe trendet e vendtakim i nj? sallon Pachinko nga e zakonshme edhe i mundimsh?m. Megjithat?, n?se ju v?n? k?t? lloj kut n? kok?, ajo ?sht? nj? histori ..., q? duken gj?ra q? nuk ishin t? dukshme deri m? tani.