sh?rim P?rgjithshme faza t? dhomave pachinko, me metrazh t? par? p?rmes rrug?s

※ gjithashtu fundit

 

sallon pachinko Ju lutemi referojuni si trendin e t? gjith? industrin?, sepse ajo ?sht? nj? kompani komerciale duhet t? jen? fitimprur?se p?r ?do dit?. N?se mendoni k?shtu, por kjo ?sht? p?rkthimi gjithashtu mund t? shihni se ?do periudh? e sh?rimit dit?, n? mesin e tyre, dita ?sht? se n? pritje t? fitime t? m?dha se zakonisht, do t? jet? e v?rtet? nga data e mbledhjes s? p?rmendur n? sallon Pachinko. N? nj? dit? t? till? t? mbledhjes, q? t? mos jet? nj? humbje t? madhe, le t? shohim se si p?r t? identifikuar se vullneti do dit? ka qen? sh?ruar.

 

edhe p?r nj? sallon Pachinko p?r t? marr? pjes? n? t? gjith?, un? mendoj se nuk ?sht? me siguri dita e v?rtet?. sallon Pachinko nga data e mbledhjes, dyqane par? shum? se af?rsisht gjysma e dyt? e muajit. Kjo do t? ndryshojn? n? var?si t? koh?s s? dyqanet e ngjarjeve dhe z?vend?simin Xintai. Se si t? identifikoj? disa dit? pas nj? periudhe t? till? t? rim?k?mbjes, ju do t? ende rregullimi gozhd?. Linjat kufitare

 

, t? tilla si t? nd?rpres?, por ?sht? karakteristik? e r?nda periudh?s s? rim?k?mbjes rregullim gozhd?, ka nj? pjes? q? un? dua t? mbajtur n? k?rkim n? nj? tjet?r. Kjo ?sht?, n? qoft? pagim eliminohet menj?her?, ?sht? se apo jo. N? kushtet pachinko se pagim, i quajtur TY. Prerja TY, ai kryen nj? rregullim gozhd? tjet?r nga fillimi, dhe Chirase topin, ?sht? nj? m?nyr? p?r t? reduktuar raportin p?r t? hyr? n? fillimin dhe sulmues.

 

Gjithashtu, n? qoft? se Re Chirase topi, kan? p?rkeq?suar edhe topin pas ?mim i par?, un? topin jasht? zhduket menj?her?. N? faz?n e rim?k?mbjes s? sallon Pachinko, ajo ?sht? b?r? nj? piedestal shum? nj? rregullim t? till? gozhd?. T? b?jn? dallimin n? mes t? gozhd?, por ?sht? mjaft e v?shtir?, Toka model ?sht? nd?rruar shum? her?, n? qoft? se mendimi q? topi ?sht? eliminuar menj?her?, ju mund t? m? mir? af?rsisht N?se jeni t? njohur pachinko luajn?. Q? ju them se tiparet ndodh? n? rregullimin e thonjve t? periudh?s s? rim?k?mbjes, ju lutem mos harroni t? gjitha mjetet. N? rastin e

 

Hanemono, ju duhet t? jen? t? trajtuar nj? sy n? pikat e tilla sidomos. P?rve? k?saj, n? rastin e t? tilla si makin? CR, k?shtu q? nuk ?sht? edhe nj? mund?si q? rregullimi n? rrug?n e Horukon, p?r k?t? do t? jet? mir? p?r t? mbajtur edhe n? nj? cep t? kok?s. fundjav?

 

dhe festat publike, Pachinko prej jush korrur edhe si e dini Dyqan do t? jet? shum?. Kjo ?sht? ve?an?risht, t? tilla si dyqane stacionit dhe dyqane t? lul?zuar, ju shpesh do t? priren p?r t? ruajtur konsumatori ?sht? n? edhe gjat? dit?ve t? jav?s. T? tilla si dyqane periferike, n? dyqan q? nuk jan? t? pritet p?r t? drejtuar gjat? dit?ve t? jav?s, t? kund?rt p?r t? v?n? nj? t? shtunave dhe t? dielave, ka as edhe dyqanet q? kryejn? biznesin, t? tilla si ajo e mbledhura.

 

Dhe, q? do t? rikthehet data n? ?do sallonet pachinko, ka nj? dit? q? ka qen? e fiksuar. Kjo ?sht?, k?ndi Xintai nga gjat? pushimeve t? Jav?s Art? dhe rihapjen derisa tjet?r sapo rinovuar gjithashtu, por deri n? fund t? muajit nga 25 t? ?do muaji too. Deri n? 25 t? ?do festave muaj rresht, pasi oriz par? edhe me shitje t? larta fitimi bruto pritet, ai do t? rikthehet gjithmon? n? an?n sallon pachinko.

 

P?rve? k?saj, ata q? ishin t? interesuar n? revista, etj gjithashtu Xintai ?sht?, k?shtu q? ju t? luajn? nga mesi juaj, ju nuk keni nevoj? p?r t? v?n? jasht?. Makineria projektligj duhet gjithashtu t? mblidhen, ajo do t? mbulohen game pashmangshme q?ndrim. Xintai ?sht? ose goditur n? dit?n e par? Xintai, kjo ?sht? se ekziston nj? probabilitet se ??shtjet m? t? mira p?r t? arritur n? nj? koh? kur t? qet? pak. Dhe dep?rtim sallon

 

pachinko nga data e mbledhjes, ju lutemi t? jen? t? kujdessh?m p?r t? mos investimeve t? kota. Megjithat?, n?se data e mbledhjes apo jo, vet?m q? ne kemi par?, sepse un? nuk e di shum?, do t? dal? nevoja p?r t? goditur absolutisht. N? m?nyr? p?r t? shp?rndar? me nj? minimum prej investimeve, dyqanet e situat?s dhe thonjt? n? m?nyr? ideale, ka b?r? t? shihet edhe pak. K?shtu q? ju t? luajn?, et al., Ajo nuk ka nevoj? p?r t? v?n? jasht?. Makineria projektligj duhet gjithashtu t? mblidhen, ajo do t? mbulohen game pashmangshme q?ndrim. Xintai ?sht? ose goditur n? dit?n e par? Xintai, kjo ?sht? se ekziston nj? probabilitet se ??shtjet m? t? mira p?r t? arritur n? nj? koh? kur t? qet? pak. Dhe dep?rtim sallon

 

pachinko nga data e mbledhjes, ju lutemi t? jen? t? kujdessh?m p?r t? mos investimeve t? kota. Megjithat?, n?se data e mbledhjes apo jo, vet?m q? ne kemi par?, sepse un? nuk e di shum?, do t? dal? nevoja p?r t? goditur absolutisht. N? m?nyr? p?r t? shp?rndar? me nj? minimum prej investimeve, dyqanet e situat?s dhe thonjt? n? m?nyr? ideale, ka b?r? t? shihet edhe pak. K?shtu q? ju t? luajn?, et al., Ajo nuk ka nevoj? p?r t? v?n? jasht?. Makineria projektligj duhet gjithashtu t? mblidhen, ajo do t? mbulohen game pashmangshme q?ndrim. Xintai ?sht? ose goditur n? dit?n e par? Xintai, kjo ?sht? se ekziston nj? probabilitet se ??shtjet m? t? mira p?r t? arritur n? nj? koh? kur t? qet? pak. Dhe dep?rtim sallon

 

pachinko nga data e mbledhjes, ju lutemi t? jen? t? kujdessh?m p?r t? mos investimeve t? kota. Megjithat?, n?se data e mbledhjes apo jo, vet?m e kan? par?, sepse un? nuk e di shum?, ai do t? dal? nevoja p?r t? goditur absolutisht. N? m?nyr? p?r t? shp?rndar? me nj? minimum prej investimeve, dyqanet e situat?s dhe thonjt? n? m?nyr? ideale, ka b?r? t? shihet edhe pak.