Tabela shop Pachinko p?r t? zgjedhur n? koh?n e rihapjen

N? z?vend?simit t? par? dit? Xintai, t? dh?nave ?sht? gjithashtu jo, sepse shteti informacioni nuk ?sht? jo, t? Neraiuchi p?r t? zgjedhur platforma ?sht? di?ka e v?shtir?. Xintai dit?n e par?, nuk do t? thot? se hapur q? nga m?ngjesi, do t? jet? i hapur nga kur miratimi policia ?sht? posht?. P?r k?t? arsye, n? mos p?r t? pastruar hapjen e koh?s, ne shpesh sallonet Pachinko keni llotari. P?rve? k?saj, n? var?si t? metod?s llotari, ju lutem vini re se ka edhe nj? rast n?se hit t? cilat Xintai nuk e di. Z?vend?simi

 

Xintai dit?n e par?, sepse nuk ka koh? t? mjaftueshme p?r t? lexuar t? gjith? gozhd?, t? l?n? pjes?n n? t? cil?n p?r t? par?, ju keni b?r? edhe vet?m fakti se n? fillim t? gozhd? k?rthiz?. Sigurisht, n? qoft? se ju keni mbledhur t? dh?nat n? t? tilla vend e t? dh?nave Robo Shtat?, vala e p?rcaktimit Horukon dhe ROM gjithashtu le t? marrin n? konsiderat?.

 

Megjithat?, duke k?rkuar n? rregullimin e thonjve, n? m?nyr? p?r t? t?rhequr klient?t, ?sht? z?vend?simi Xintai dita e par? ?sht? gozhd? e mir? e ?mb?l.

 

si Horukon grup dhe rregullimin e thonjve t? Xintai ?sht? e hapur n? dit?n e par? ?sht? m? e mira, nuk ka shkuar tendenc? p?r t? forcuar ?do dit? q? kalon. Sigurisht, ajo gjithashtu varet nga dyqan. Q? dit?n e par?, t? ftuarit gjithashtu mbledhin M? lini t? qet?, disa dyqane t? le duke liruar rikthehet gradualisht, ka edhe nj? dyqan nga dita e par?, sepse un? dua t? par? n? nj? ndikim. Kjo zon? ?sht?, tendenca e rreth nj? jav? menj?her? pas rihapjes do t? jet? m? mir? p?r t? mbajtur kontroll n? baza ditore.

 

koha e rihapjes ?sht? rasti, t? tilla si dyqan stacionit, pasi pritet q? konsumator?t jan? shum? t? ngjeshur, ajo ?sht? paraprakisht e inspektimit paraprak dhe q?llimi tryez? nga nj? dit? m? par? p?r konfirmimin e t? dh?nave t? duket njeri i mir? i cili kishte qen? studiuar n? nj? far? mase .