P?rcaktoni ishulli nxehta hyri n? sallon Pachinko

N? sallonet pachinko, makin? pachinko ?sht? nj? produkt. Marr?veshja e sallon Pachinko e modeleve, n? drejtim t? industrive t? tjera, do t? jet? i nj?jt? si jeni ju shfaq t? mallrave. N? sallon Pachinko, Shima ju doni p?r t? marr? modelin e ishullit dhe fitim t? q?ndrueshme bruto n? shfaqje t? q?ndroj? n? operacionin q? ju d?shironi t? theksoni, gjithashtu ka shum? gj?ra p?r t? ndryshuar vendosjen dhe sh?rim t? plot? t? ishullit.

 

var?si t? faktit n?se ju jeni t? vendosur ndonj? model p?r ?do ishull, ne e dim? syt? Q?llimi i modelit n? sallon Pachinko. Model, i cili ?sht? vend n? af?rsi t? portit m? t? p?rparme

 

, edhe p?r modelin billboard dhe Xintai shum? dyqane, shpesh ?sht? nj? model q? ju d?shironi p?r t? fituar nj? operacion t? q?ndrueshme. P?r shkak se ajo ?sht? edhe e q?ndrueshme rregullimi gozhd? dhe Horukon set, Si mund t? mir?, pasi gj?ja m? e i nj? ishull n?se nuk ?sht? i rrjedhsh?m, un? mendoj se kjo ?sht? Atsuishima ve?ant?.

 

n? dyqan, m? Atsuishima nuk ?sht? as nj? modele shenj? n? Xintai, kuazi-Xintai dhe, ?sht? nj? ishull q? ?sht? vendosur ?sht? modeli q? ?sht? e arsyeshme popullore.

 

Ajo ?sht? gjithashtu p?rdoret shpesh n? rast, por ka edhe nj? avantazh se m? pak t? ngjar? t? Gase ngjarje n? krahasim me modelin e vog?l. Duke folur p?r n?se nj? model i till? ?sht? vendosur mir? p?r ?do ishull, apo hyrja e pasme t? dyqanit, ?sht? af?r qendr?s s? dyqanit. N? rastin kur ishulli

 

duke shikuar bim?t e nxeht?, ju lutem provoni p?r t? v?mendjes. Back porta, duke e b?r? t? leht? p?r t? vepruar edhe t? fituar vendin e mir? bashkangjitur n? syt? tuaj. N? dyqanet pran? qendr?s s?, deri n? brend?si t? konsumator?ve dyqan, ne jemi t? pozicionuar p?r t? ardhur barazim.

 

Me pak fjal?, modeli q? ka qen? instaluar n? k?t? vend, ?sht? se shpesh ?sht? modeli p?r t? b?r? nj? q?ndrim shfaqje n? dyqan. P?r k?t? q?llim, n? mesatare, ka t? ngjar? t? jet? b?r? n? rast modeli, ajo shpesh rregullim gozhd? ?sht? gjithashtu t? mbaj? nj? gozhd? normale.

 

dhe ishull ndodhet n?, k?shtu q? edhe funksionimin m? t? mir? me natyr?n, t? b?het konvergjenc? m? t? shpejt? t? probabilitetit big hit, do t? jet? gj? q? tenton t? rezultoj? n? t?rheqjen goditjet. Ne priremi q? t? jet? e fshehur tentojn? t? n?nshkruajn? model dhe Xintai, por edhe nj? shkall? t? caktuar t? stabilitetit Nuk ju, sepse, n? fakt, un? mendoj se ?sht? q?llimi ishull t? leht? n? mesin sallon Pachinko.

 

?sht? kjo koh? ?sht? p?r t? futur, do t? b?het nj? marr?veshje e p?rgjithshme ishull, ishulli modele marr?veshje t?, duke ose do t? ?far? lloji t? biznesit, ?sht? ajo q? ndryshon n? mas? t? madhe n? ?do sallon Pachinko. N? ishullin e pjes?ve t? dukshme nga hyrja, ka edhe nj? sallon pachinko ardhur p?r t? vendosur t? gjith? modelin e syve AIM. Nga norma t? holla

 

, ka edhe nj? sallon pachinko, etj q? nuk b?jn? nj? ishull t? till?. N? rastin e nj? norm? t? shpengimit ?sht? sallon lart? pachinko, sepse nuk gjet?n sasi edhe m? t? m?dha t? parave nuk duhet t? jet?, ajo b?het e v?shtir? p?r t? ?mb?l se modelet shenj?.

 

edhe me nj? raport t? lart? t? konvertimit, n? prodhimin dhe shitjen ?sht? sallonet mira Pachinko, nuk mund t? jet? nj? ishull i till?. sallon Pachinko e raportit konvertimit prej jush, n? rastin m? t? vog?l se 3 jen, duhet gjithmon? skajet jan? rregulluar modelin q? ka p?r q?llim i par? i hijes.

 

Un? shkova n? dyqan, Para s? gjithash, do t? p?rpiqen p?r t? konfirmuar ishullin pran? qendr?s s? ishullit t? konfirmimit dhe prapa der?s af?rt dhe dyqanet e modeleve billboard. ?udit?risht synojn? Nuk mund t? jet? ishull q? jan? rregulluar modelin. Ju duhet.

 

Un? shkova n? dyqan, Para s? gjithash, do t? p?rpiqen p?r t? konfirmuar ishullin pran? qendr?s s? ishullit t? konfirmimit dhe prapa der?s af?rt dhe dyqanet e modeleve billboard. ?udit?risht synojn? Nuk mund t? jet? ishull q? jan? rregulluar modelin. Ju duhet.

 

Un? shkova n? dyqan, Para s? gjithash, do t? p?rpiqen p?r t? konfirmuar ishullin pran? qendr?s s? ishullit t? konfirmimit dhe prapa der?s af?rt dhe dyqanet e modeleve billboard. ?udit?risht synojn? Nuk mund t? jet? ishull q? jan? rregulluar modelin.