Voor- en nadelen die gericht zijn een kleine model in pachinkowoonkamers

Zelfs pachinko salon die verder gaan van je, ik denk dat er altijd is te goed niet minder belangrijke model van de exploitatie. In het bijzonder, of zijn in de richting van de winkel aan de achterkant geplaatst, is het aantal zeer weinig modellen is zo. Als klant, hte maar minor is een model, maar er zijn natuurlijk ook nadelen, zijn er ook voordelen. Dus, in termen van zich te richten de minderjarige model, de voor- en nadelen, zullen we kijken naar wat dingen aan.

 

Eerst als een nadeel, omdat het model informatie minder is, is dat de productie en zie niet echt geraakt is niet bekend. Daarnaast is de operatie is het onwaarschijnlijk dat de convergentie van waarschijnlijkheid voor laag, kan het moeilijk om de golf van ROM te beoordelen.

 

kleine modellen, sterk of niet populair, het aantal oude modellen die zijn gegaan in de tijd van de verkoop. Voor dat doel, te modelleren we informatie, zoals de productie of de stand van de saldo-informatie wordt zeer klein. Door te spreken over hoe informatie verzamelen doen, zal het slechts worden verloren eigenlijk bevestigen raken jezelf.

 

gewoon raakte een beetje, omdat ik niet veel weet, heb je een resolutie van een zekere mate van investeringen nodig. De initi?le investering van de verzamelde informatie, is het feit dat moet worden beschouwd. Bovendien is het altijd een toestand waarin er geen stromend gekenmerkt door kleine model. Het feit dat de operatie niet is, per de goede golven en slechte golven waarschijnlijk zal stagneren, op het moment van de slechte golven, zou de tijd om de convergentie van maximaal waarschijnlijkheid jackpot.

 

de minderjarige model vast te leggen, indien de verhoging van de kans op het winnen, investeringen en arbeid van de informatie te verzamelen, zal u ook de kennis nodig om de golven te lezen.

 

In het is een voordeel van het tegendeel, de operatie is zo en dat het de neiging om het platform niet gericht slaan, omdat de andere persoon is niet helemaal geslagen, als een persoon kan die investeren in tot op zekere hoogte zelf-financiering, het lezen van een golf van per Zo eenvoudig is het. Het draait altijd zwak is kleine modellen, hoe groter de kans dat het stuk worden uitgevoerd op ongeveer.

 

in de zaak, zoals u neemt de gegevens om zich te concentreren op een enkel, want het is ook niet veel aan een andere persoon te raken, per Golven en de stand van de convergentie tijd van wordt steeds gemakkelijker te doorzien. Kom hit in de periode van dit veel in het algemeen, zoals de kans is hoog, het feit dat de periode van per gemakkelijker te lezen, u maximale voordelen.

 

Ook deze kleine modellen, zal ook veel dingen om te worden gebruikt als een gebeurtenis model. Echter, omdat in veel gevallen de enige van de operatie te verhogen, kijk dan op de nagels. Veel verleden een week van de gegevens, als er een manier om te weten de uitbetaling informatie, maakt het niet beter zijn om ervoor te zorgen.