Tafel te kiezen op het moment van pachinkowoonkamers evenement

Pachinko salon op het moment van de gebeurtenis lijkt om nog meer van het beeld van de algemene kwestie, maar er is niet zoiets. Altijd herstel tafel, zelfs op het moment van het evenement aanwezig. Natuurlijk, want het wordt gehouden in te gaan, maar om te worden als het platform te kiezen als gemakkelijk altijd ten opzichte van waar is, om verdere investeringen te verminderen, zal de keuze van het platform te introduceren op het moment van het evenement.

 

Allereerst wil ik me richten op de tijd van de gebeurtenis is een teken model van elke winkel. Voor

 

billboard model winkels, omdat de meesten van u wilt uw model, genoeg om een ??groot evenement te geven, moet je een kracht die op de billboard modellen in de pachinko salon. Het enige teken model is wat er aan de Horukon set en nagel aanpassing dan altijd normaal te verbeteren. Het model selectie op het moment van het evenement, denk aan de spel in de billboard modellen.

 

Integendeel, doe er niet te veel kracht, terug te vallen tot het herstel model op het moment van de zogenaamde evenement is de Xintai.

 

in Xintai, zelfs zonder het openen van de kleine nagels, dus voor ons klanten zitten zonder verhoging van de Horukon setting, Xintai is het vaak gemaakt in het herstel model in omgekeerde volgorde. Gezien de

 

■ hier belangrijk
pachinko salon van het bedrijfsleven beleid om het aantal klanten te verhogen wordt de handeling van de afgifte van een uitbetaling, uitgevoerd om beter met klanten, uitbetaling in de plaats waar mensen samenkomen zonder iets te doen je hoeft niet naar een af ??te geven. Dit zou goed zijn om in gedachten te houden, want het is eenvoudig in de basis. Zodra u de

 

hit modellen op hun beurt hebben vastgesteld, maar is data, hier proberen te richten op de streek tafel van de dag voordien. De dag voor sterke base is, is er een mogelijkheid dat Horukon set en nagel aanpassing een normale nagel niet is veranderd. Echter, in het geval van storing blok, het verhogen van de Horukon setting, is het waarschijnlijk om een ??spijker te openen.

 

tijdens het evenement, want er zijn ook de dag dat u de uitbetaling in beroep, maar we gaan stak, natuurlijk, zal sterk standpunt van het tekort verder op te blazen en zou verhogen de Horukon ingesteld op sterk, zelfs als het is. Daartoe Sterke stand, het zal zeker veel uitstel van zoals gebruikelijk.

 

anderzijds de verstoorde tabel als het van een nagel, zal het effect zwak en niet door alleen draaien als normaal. Bovendien, wat betekent dat ook het geval als een winkel als ze niet verloren zal gaan. Dus, verstoord stand om de rotatiesnelheid te verdienen, zonder verhoging van de Horukon set, is er om de nagel dan normaal te openen.