Pachinko winkel tafel te kiezen op het moment van de heropening

Op de eerste dag vervanging Xintai, aan gegevens is het ook niet, omdat de informatie staat er geen, om Neraiuchi te kiezen het platform is iets moeilijker. Xintai de eerste dag, betekent niet dat de open van 's morgens geopend vanaf het moment dat de politie goedkeuring naar beneden zal zijn. Om deze reden is in het niet bij de opening van de tijd duidelijk, we vaak pachinkowoonkamers je loterij. Bovendien, afhankelijk van de loterij methode, dan kunt u er rekening mee dat er ook een geval van de vraag of de hit waaraan Xintai weet het niet.
De
Xintai vervanging eerste dag, omdat er niet genoeg tijd om de gehele nagel te lezen, laat het gedeelte waarop te kijken, heb je ook uitgegroeid tot alleen het feit dat het begin van de navel nagel. Natuurlijk, als u de gegevens in dergelijke gegevens Robo website Seven hebben verzameld, de golf van Horukon instelling en ROM laten we ook rekening te houden.

 

we echter kijken naar de nagel aanpassing, om klanten aan te trekken, is Xintai vervanging eerste dag is de beste zoete nagel.

 

als Horukon set en spijker aanpassing van Xintai is geopend op de eerste dag is de beste, er gaan neiging aan te scherpen met elke dag die voorbijgaat. Natuurlijk, het hangt ook af van de winkel. Sinds de eerste dag, de gasten ook verzamelen Laat me met rust, een aantal winkels te laten door het vrijgeven geleidelijk hersteld, er is ook een winkel uit de eerste dag, want ik wil eerst bij een botsing. Dit gebied is de neiging van ongeveer een week onmiddellijk na de heropening zou beter zijn om te controleren op een dagelijkse basis te houden.

 

de tijd van de heropening van het geval, zoals het station winkel, omdat de verwachting is dat de klanten zijn veel congestie, is in afwachting van de voorafgaande inspectie en richt tafel van de vorige dag tot de bevestiging van de gegevens ziet er goed persoon die zijn onderzocht waren tot op zekere hoogte .