Kenmerken - zien door de manier van Horukon middenstand tijd

In Horukon capture, is het geweest om in staat om de bal met Horukon uiteengezet. Onder hen, hoge installatiekosten, middenstand, is dat de lage ingestelde en drie typen aanwezig zijn. In, in het midden set, zouden we graag wat het gaat om te kijken naar wat er gaat gebeuren. Intermediate set van

 

Horukon is de meest moeilijk om door te zien in de 3 typen instellingen.

 

Wat de reden ook, je zulke dingen omdat beweging vergelijkbaar met de hoog aangezet op het moment dat kan worden gezien. Bijvoorbeeld, in de hoge-set, maar was het dat er een gevoel die bal wordt gezogen in het begin zo dingen gelijk ook in het midden bij instelling plaatsvindt.

 

ook en fenomenen die het moeilijk wordt de bal van de bovenste magazijn te verminderen, is ook de ook in de middelste set verschijnen meestal straat door. Dat is het verschil tussen de hoge ligging en de tussenliggende instelling, kom je aan het feit dat niet al te groot.

 

Maar we willen er ook een plaats waar anders in de hoge stand en de middenstand.

 

het, Het lijkt erop dat het aantal givin de jackpot is anders. Bij hoge instelling binnen de groep, die een beslissingsgroep werd gekozen, maar een grote hit optreedt na elkaar, bij een tussenpositie, ook de winnende groep van vier in de vijf groepen, ongeveer een alleen u waarschijnlijk dingen gebeuren dat de jackpot is niet gesloten.

 

in deze theorie, onder degenen die aan de Horukon capture bevestigen, omdat er ook mensen die mening is anders, ik weet niet duidelijk weten. Aangezien het feit dat sommige mensen hebben dat soort van mening, probeer te verwijzen als een van mening.

 

deze verschijnselen wordt de functie die kunnen optreden bij het midden setting.

 

zoiets is, door het raken van die gericht zijn op de tafel die optreedt op een regelmatige basis, zelfs in het midden set is gezegd dat het mogelijk zijn om een ??grote hit te trekken op voorhand.

 

Echter, voor de vangst met behulp van de Horukon, hebben verschillende meningen onder degenen die dit bevestigen Het is ook waar dat er vaak ook het geval dat. Aangezien het is ook weinig wordt geschreven over de middelste set toen in
netto
, enz., In principe met betrekking tot de hoge stand en het fenomeen iets dergelijks, zou het worden aan het feit dat het een goed idee om te kijken naar het aantal of iets dergelijks van de jackpot ik denk.