Het verschil van het zakelijk beleid als gevolg van de locatie van de pachinko salon (Station Agenten & voorsteden winkels)

Elke winkel, ik denk dat dat zaken doen met de verschillende apparaten door omstandigheden ter plaatse. Pachinko is geen uitzondering, hebben we verschillende en verschillende maatregelen, de business en het maken image hun eigen winkel van de door de omstandigheden ter plaatse. Bijvoorbeeld, tegenover het station opslaat en voorstedelijke winkels, het verschil groot functies. Laten we het vergelijken van het verschil in de tijd van het klantenbestand en de piek werking.

 

■ pachinkowoonkamers voor het uitvoeren van het bedrijfsleven in de tijdzone die

 

Station in de voorkant van het station pachinko salon van het klantenbestand en de piek lopen, klaar winkels in veel centrum voetgangersverkeer. Voor de buurt van een treinstation, en kantoormedewerkers van huisvrouwen en ouderen en de weg naar huis van het werk van jonge mannen en vrouwen, verwachten we dat het klantenbestand van een verscheidenheid van leeftijden. In het bijzonder is dit gedrag komt vaker voor op weekdagen. In de loop van de avond vanaf de ochtend, is het beter, zoals huisvrouwen en ouderen velen zal zijn, vooral band vrouw is vaak tijd.

 

Maar tegenover het station piek bewerking van dergelijke hier. Vanaf 's avonds in de achtertuin is beter, dat is die naar de winkel van

 

ochtend, op de wijze vervangen, dit keer loontrekkende na het werk zal beginnen om verantwoordelijk voor het merendeel van de operatie. Volgens deze tijd, wat de omzet van intense klantenbestand is, 's het grootste kenmerk in de voorkant van het station winkel.

 

winkel waar sprake is van een timing van tegenslagen de functies van dat woord, want er zijn klanten om terug te keren, zelfs weggegooid in sterke base, zal als een van de keuzes ook omdat er te richten.

 

in felle station voor de wedstrijd, de winkel kan geen klanten aan te trekken om 7 uur of 8 uur op weekdagen 06:00, heeft het overleven moeilijk wordt.

 

(※ By the way, als de winkel heeft de bal nog aanpassen Wat met ROM Yara Horukon, optie is om te kiezen voor dit tijdzone.) _ x000D_
echter voor werknemers vakantie is een vakantie, de operatie piek en 's avonds vanaf de middag, zal compleet anders flow en weekdagen. Bovendien, omdat de concurrentie op te slaan vaak, zelfs zodra bal uit de andere winkels, de operatie krijgt een hoop veranderd.

 

 

 

■ voorsteden pachinko salon klantenbestand en piek In de tijdzone

 

van klickverrichtingen, en te zeggen wat over in de voorsteden op te slaan, heb niet de grootte van het klantenbestand verwachten om ongeveer Station winkel. Spreken van opdrachtgevers, en de vader van uw buurt huisvrouwen en rust, de leeftijd is ook op een verhoogde, zien we veel van het uiterlijk van de persoon, zoals de jaren '60 van de jaren '40.

 

gasten van het kennisniveau is relatief laag is, is velen, zijn er ook veel trend die leeg is zoet van een sterke base en nagel aanpassing.

 

zolang het niet een populair restaurant van genoeg om een ??gerucht in de buitenwijken van de pachinko salon, die parking wordt bezocht door auto of motor of iets dergelijks, bel is er, Het maakt niet zo veel meer, betekenen dus ook degenen die komen naar de winkel uit de vroege uurtjes niet dat veel is de status quo.

 

meerderheid, want als je leeft in uw buurt komt naar de winkel, hardlopen is beginnen rek op 12 uur voor en na de middag, piekproductie zullen veel winkels hebben rond 15:00 vanaf 01:00. En, in de voorsteden winkel jou is er weinig verschil tussen de piek werking op de dag van de week. Zelfs als er een concurrerende winkel, want het is niet dat dicht bij, is het gemakkelijk om een ??vaste klanten is gesteld.

 

 

 

is gebruik te maken van de put bij de bestrijding van Op basis van deze kenmerken ???

 

1. Ook uitvoeren door tijdzone

 

opslag locatie van de piek, aangezien de tijd waarop de operatie wordt verlengd anders, zeker ??n van de strategie is dat op te halen van de heetste moment van de dag. Als een pachinko salon, natuurlijk, omdat de persoon die de bal een stuk afgegeven wanneer er een hoge bezettingsgraad is niet gemaakt om de aantrekkingskracht van de winkel, het is niet daar richten.

 

 

2. Op het tijdstip waarop de timing

 

klanten klanten overgestapt uitwisseling zal de neiging om zoet sterke base en een spijker is in beslag zal nemen. Dit is omdat, bijvoorbeeld, in het geval van huisvrouwen, en het zal niet uit hoe de dobbelsteen is sterk zijn, dus niet aan de voorbereiding van het diner, ik heb een heleboel mensen die met tegenzin zou steunen. Pachipuro dat verdient in de strategie die zal aantrekken van een dergelijk systeem bestaat ook. _x00 0D_

 

3. Door onderzoek van het kennisniveau

 

klantenbestand van de klanten, is de reden waarom het is duidelijk dat het niveau van het publiek dat. Niveau is er ook een mogelijkheid dat de lege heerlijke voetstuk zo laag als mensen vaak winkelen. Natuurlijk, het feit dat mensen met een hoog niveau is niet eens ??n persoon, maar dat is waarschijnlijk in het feit dat de winkel zelf heeft geen smaak te worden, Sajikagen van de zijden is alleen maar om de ervaring in de strijd te poetsen doe je niet.