Effectieve pachinko informatie verzameld met behulp van de gegevens Robo website Seven

Er is een pachinko site die de gegevens Lobo website Seven. Op dezelfde manier als P-wereld van branche-informatie site, kunt u zoals te zien als de zoektocht van het model informatie en pachinko hal, een verscheidenheid aan informatie. In

 

, maar je zou kunnen denken dat al dan niet hetzelfde is als de P-WORLD, zoals de naam van de gegevens Lobo website Seven, op deze site, specifieke gegevens en pachinko machine ??n voor ??n van de pachinkowoonkamers die zijn geregistreerd modellen de gegevens is gekomen om te zien is, heeft een maximum van functies worden.

 

gezien gegevens jackpot aantal keren, start toerental, blijkt tot uitbetaling nummer. Tijdens uw verblijf thuis, op dezelfde manier als om te kijken naar de gegevens Robo in pachinkowoonkamers, ook is het mogelijk geworden om de volgende dag van het platform te kiezen.

 

wanneer de gegevens van de normale dag te verzamelen, gaat naar pachinko winkel gesloten net voor, denk ik dat er vele manieren die komen om op te merken een enkele van de gegevens.

 

Maar het moet niet niet naar een pachinko salon elke dag, arbeid is ook nodig, zodra de verkeerde noot, en ga niet naar de winkel de volgende dag, ook verwezen naar het feit dat de juiste gegevens weet het niet, efficiency Het maakt niet specifiek zeggen.

 

derhalve effici?nt om deze informatie Robo plaats Zeven gebruiken, en het is mogelijk om gemakkelijk een aggregaat met een van de gegevens van elke pachinko melkstal.

 

Maak eerst een data-tabel in het huis van een personal computer. Daar wordt de data Robo website Seven, kunt u als we kopi?ren en plakken werd verkregen tabelgegevens. Gegevens die moeten worden gekopieerd is het volle kracht bal en het totale aantal omwentelingen.

 

hierin, wordt het mogelijk van een enkele machine gesplitst sokkel bepalen. Als u een formule, de machine breuk met de machine en het totale percentage van de dag op een dag gezegd, het is erg handig, omdat het kan worden berekend.

 

Door het berekenen van de machine split, zult u in staat om de dag en de totale specifieke tabel van de situatie te begrijpen. Het origineel is niet alleen gezien in pachinkowoonkamers Day Omdat gezien de gegevens thuis, en kan ook besluiten het platform van het doel van de vorige dag, toen ook daadwerkelijk te gaan naar een pachinko salon, zult u in staat zich te concentreren op de controle van de nagel. verzameling

 

data, want het is tijdrovend en moeite, je hebt is het belangrijk dat zowel de hoe gemakkelijk precies werk. Gegevens Robo website Seven is een site die de beschikbaarheid moeilijke gegevens op andere sites verkregen.

 

Het is echter in staat om de gegevens te zien, zal het alleen in pachinkowoonkamers die zijn geregistreerd, pachinkowoonkamers dat je gaat zal het ding dat niet zinvol indien zij niet geregistreerd zijn. Dan, om het verschil tussen P-kijk op de wereld, dus we wendde zich tot betalen, ik denk dat het de plaats genoemd of beschouwd als een informatie-factuur.

 

van het lezen van een golf van data, dus eigenlijk dat deze op een pachinko salon, Preferente ongetwijfeld. Kan gemakkelijk zijn zonder het gebruik van tijd, want het is een data-methode van gebruik, te proberen.