ROM Works

ROM Works

De pachinko machine wordt altijd bevestigd ROM. Dus, wat voor soort dingen voor zowel de ROM, wil ik kijken hoe het werkt te nemen. Omdat ROM is, of het bepalen van de jackpot, dat het programma, zoals het bereik en de prestaties, het is een machine, zoals een game machine van de hersenen bevat.

 

pachinko machine jackpot is een loterij systeem dat volledig waarschijnlijkheid genomen in alle modellen. (Het is slechts theoretisch. U kunt de mogelijkheid dat de grote hit waarschijnlijkheid, etc. Horukon schommelt, afhankelijk van de winkel niet ontkennen.) _ X000D_
alle van de speeltafel, waar de pachinko machine te inspecteren die Hodorikyo, onder voorbehoud van de inspectie , maar de herziening en geen volledige waarschijnlijkheid zijn verenigd om niet te passeren. De

 

waarde bepaald voor elk model, om vast te stellen van de willekeurige getallen, riep een complete waarschijnlijkheid. Dus, het verplaatsen van de ROM is in wat voor soort mechanisme, zullen we uitleggen hoe je een grote hit te worden. Onder de ROM, het heeft een telling door ??n frame in willekeurige volgorde. Vervolgens, wanneer een bepaalde numerieke waarde bereikt, ook herhaald dat de terugkeer naar 0.

 

In de speeltafel, ballen dat iedereen was de lancering, die begint rond de foto om de start chucker te voeren, in de ROM op dat moment, loterij wordt uitgevoerd, in het midden van de productie en bereiken, of af te komen of al op je hebt vast.

 

en op het moment van de volgende loterij, begint ook om terug te gaan naar 0, is een loterij op het moment was het begin chucker tot finish. Dit komt omdat zulke willekeurige dingen zoals roulette die veranderen, de kans is zelfs 1 van 290 minuten, niet die komen rond altijd het draaien van de 290 rotatie. In

 

, dat het zou geen grote hit waarschijnlijkheid nodig is, maar je zou denken, ROM over een periode van tijd, zal proberen om de jackpot, die is ingesteld in de machine Chikazukeyo. Het is, of was waarschijnlijk hit in elk model, is dat het convergeert naar de grote hit waarschijnlijkheid.

 

voor die, of er is een tijd waarin een grote hit is frequent, als ze niet uit Periode I, zodanig dat er sprake is of daar. Eenvoudig beschreven de relatie tussen ROM en de jackpot, maar pachinko machine, allemaal in de ROM management bewogen.

 

Reach hit beide, loterij op het moment dat het invoeren van de misschien chucker beginnen Welke regisseur komt wordt be?indigd. Dus, waar je je best druk maakt niet uit hoe de kans knop, betekent niet dat kan worden afgetrokken hit, ik niet alleen genieten van de functie van slechts.

 

zeker te lezen van de hit is, kun je niet eens iemand voor de menselijke pachinko salon. Deze overwinning zeker te garanderen, noch ik denk dat was in staat om te begrijpen dat u beter niet oorspronkelijk vast te leggen.

 

Pachinko, we willen dingen zijn een gokken noch degenen die het beter te doen voor het bedrijfsleven. Alleen het kan doen, lees de golf van de hit van de ROM, niet alleen over het feit dat proberen te raken dat is de situatie.

 

Echter, een deel van de Pachinka het kan zijn is het niet op zijn minst verdienen per maand 1 miljoen yen.