Hanemono OK in het grensgebied theorie?

In de afgelopen jaren, omdat het is uitgegeven door veel pachinko tijdschrift informatie is zo gemakkelijk geworden om de hand in te voeren. Dus, als de persoon die de pachinko hit, een keer, ik think're ge?nteresseerd zijn in te zien dat een zeggen grens theorie zag.

 

Hier, de grens theorie, zou ik graag een kijkje te nemen. Allereerst, voordat het verhaal van de grens theorie, er is een ding dat wordt gezegd borderline te zijn. De pachinko machine, er is een grote hit kans, respectievelijk. De grens, als de jackpot in jackpot kans straat van de machine, is het bedrag dat de hoeveelheid en de uitbetaling die investering ge?nd, zegt dat uit de branche wijs plus of minus 0.

 

in het geval van pachinko is, deze grenslijn, de grote hit kans en communiceren Chang rate, enz., opnieuw berekend op basis van een verscheidenheid van numerieke waarden, wordt uitgedrukt in het aantal omwentelingen van de duizend yen. Pachinko machine is, in en uit, herhaal dan niet uit, we kunnen om te convergeren naar de jackpot kans dat is ingesteld.

 

Dus, raakte de grenslijn of meer matrijzen die is ingesteld voor elke machine, als om te convergeren op de set jackpot kans om de machine, omdat dat de winst is, 'is het idee van de grens theorie.

 

zeker, in theorie, maar ik denk dat dit wordt, is het niet te gaan is eigenlijk om dit te doen zo goed. Spreken van de redenen waarom is pachinkowoonkamers uitgevoerd nagels aangepast door de winkel. Pachinkowoonkamers je bent een spijker aanpassing van de grens op straat, het lijkt erop dat er geen begin.

 

als zeker geopend nagel rond het begin, als je denkt dat de vraag of er ook over de grenzen heen, etc. Als je nagel aanpassing van rond de aanvaller hebben aangescherpt, was ingesteld, zoals schrapen de bal is, ook al veel beginnen rond, vermindering van de uitbetaling zal sneller zijn. Als het gaat om

 

alle van de uitkering, wordt alleen maar spijker te openen in de buurt van de start, ik ding dat het onvoldoende. Deze grens theorie praktijk zijn aangebracht in het vlak van een plaat, bekijken we alle nagels aanpassing vermindert kogels Je moet een kleine tafel te kiezen.

 

zoveel mogelijk de langverwachte de bal, zonder dat, als de volgende grote hit niet zinken, maar als je kijkt naar het totaal van de betalingsbalans, wordt een negatief, omdat de grens theorie niet meer wordt voldaan.
, echter, is dat van een pachinko zet deze grens theorie in mijn hoofd, om te winnen Ik denk dat het zeer effectief. In het geval van pachinko is, op het moment van de convergentie naar de grote hit kans, om geld te verdienen is de numerieke waarde van nutteloze en niet dit veel draaien in duizend yen het laagst.

 

om zijn rotatiesnelheid te leiden, als we het platform te kiezen, dan blindelings schieten Ik denk dat het resultaat is een goede. Om de grens theorie te oefenen, om de tijd te nemen, moet je het verzamelen van de gegevens wordt ook uitgevoerd over een lange periode van tijd.

 

Aangezien de hit in theorie, kan het zijn dat er een poging waard.