Voor- en nadelen van een hoge bezettingsgraad pachinko salon kiezen

Iedereen is, een verwijzing naar een pachinko winkels, sfeer en service van uitbetaling en winkels, enz. Te kiezen, ik denk dat ras er wel, maar de operationele status als u het saldo winst zal het punt van de grote winkels om te kiezen.

 

de operationele toestand is net zo goed een pachinko salon, is er ook een levendige, is wat zou mogen waarschijnlijk out voelen. Bij twijfel Waar denk je aan wil raken, ik denk dat veel mensen zouden het goede winkels van de operationele status in te voeren. Zelfs wanneer bekeken vanuit verschillende hoeken, maar ik zeg dat pachinko salon dat specifieke zakelijke totaal succesvol is geweest, in, en een goede pachinko salon van de voor- en nadelen van de operatie, zullen we kijken naar wat zodanig punt van.

 

operatie is het feit dat goed, de behoeften van elke klant, is een pachinko salon die in vervulling is gegaan. Gastvrijheid en diensten ding, natuurlijk, een deel van de uitbetaling Onder hen is de grote punt. Tijdens bedrijf is goed pachinko salon, is er een die kan enigszins gemiddeld uitbetaling bieden. Ook zijn we meer redelijk kunnen verkopen wint, kun je ook verwachten dat de constant een uitbetaling.

 

Natuurlijk zal zo nu en dan ook voor de hand liggende collectie op heden is er, maar elke dag knijp het model, want het is de vertaling die uit is op zijn eigen manier, afhankelijk van het doel, is het dat waarschijnlijk toeneemt winnen.

 

Daarnaast is een verscheidenheid aan klanten zullen komen om te bezoeken. Want zelfs degenen die niet weten hoeveel de pachinko komt naar de winkel, het platform ook heftig bewegen, als het doel staan ??dat hier ieder is, kan er vaak nog een tafel vrij te zijn. En tot op zekere hoogte, zodat mij draaien, investeringsbedrag is klein en je kunt ook verwachten dat het een hit te trekken. Het grootste deel van de voordelen van het runnen van een goede pachinko winkel, je daar.

 

Bovendien, omdat de verscheidenheid van mensen komen om te bezoeken, waarschijnlijk het verzamelen van informatie zijn. Goede winkels in de running, zo zijn veel vaste klanten, als we met succes te communiceren met zulke mensen, een verscheidenheid aan informatie van willekeurig sterven is een zaak die in het oor.

 

Echter, in de andere hand, zijn er natuurlijk ook nadelen.

 

稼 Het feit dat het werk is goed, goede uitvalsbasis om binnenkort te openen krijgt ging zitten. Etc. populaire modellen om de nieuwste stand, zal het onmiddellijk worden begraven met mecenassen. Stand van de concurrentie van geselecteerde ernstig wordt, zegt het dat demerit operatie is goed pachinko salon. Met het oog op de tafel gericht om te zitten, van de vorige dag, en de bij het platform van het vooronderzoek, dat tot doel heeft, moet u de volgende ochtend vroeg te bezoeken.

 

Bovendien, met een eenmalige closeout, zodra je de tafel verlaat, is dat het rendement zal zijn iemand zitten in het moment, zal vrijwel onmogelijk zijn. Wanneer de investering bedrag is verhoogd, waar je op te geven, een bepaling of het bewegende platform, ik zeggen dat een van de demerit moeilijk worden.

 

operationele status goede winkels, is er geen twijfel is het een goede winkel. Het zegt de winkel die de charme combineert om mensen aan te trekken, maar het feit dat een dergelijk nadeel ook, kom ik op voorhand en vechten ook veranderd mensen herinneren.