Effectieve pachinko gegevens verzameld met de P-WORLD

Het is beter om de pachinko is, ik denk dat zijn een heleboel mensen die gebruik maken van de p-wereld. Een gratis site, zodat iedereen kan worden bekeken met gemak, het is om informatie te verzamelen is onmisbaar site.

 

In de p-wereld, dat is natuurlijk informatie van pachinko salon van de informatie en de nieuwste modellen in het hele land, branche-informatie en Xintai en de verwijdering tafel rankings, enz., komen in een verscheidenheid informatie wordt geplaatst. Daarom p-wereld is een bekende sites die ook controleert de pachinko-industrie ambtenaren, pachinkowoonkamers dat op deze site hebben geregistreerd, ik denk dat er ook ongeveer 80%.

 

ook landelijk in de beroemde, deze pachinko informatie site, willen we kijken hoe vakkundig te gebruiken. p-wereld, zelfs zonder naar een pachinko salon, winkels evenementen en Xintai informatie of, installatie model, enz., kan het gemakkelijk het verzamelen van alle informatie die afkomstig is van de pachinkowoonkamers.

 

In het bijzonder, de rangschikking van de verwijdering tafel en Xintai, omdat de gegevens die niet in andere, Xintai, zoals de populariteit van de controles is ook in staat om vooraf informatie te verzamelen. Bovendien, branche-informatie is ook informatie p-wereld uniek.

 

wanneer de fabrikant welke computer-modellen, zoals de vraag of door de test, door vroegere het verzamelen van de informatie, kunt u ook worden voorspeld tijd introductie van Xintai. En het model van de p-wereld is, totdat de gebruikte tabel uit het nieuwste model, is het mogelijk om te zoeken naar een model, want het is ook gekoppeld aan de website van de fabrikant, kunt u gemakkelijk verzamelen van meer gedetailleerde informatie over het model.

 

zodanig is het effici?nt kunnen zien dat de gespecialiseerde informatie op ??n plaats in de industrie, kunt u meer informatie proactief te verzamelen.

 

en, het beste om te profiteren van deze site, ik denk dat het de tijd om daadwerkelijk te gaan om te spelen. Als je naar een katapult te raken, moet u de eerste winkel om te kiezen. Op dat moment is het erg handig pachinko salon van de informatie in het hele land. Zodra u de regio waarin ik zal gaan

 

hebben besloten, eerst kijken Gevraagd informatie, is het ge?nstalleerd model en evenementen. Door het controleren van de installatie model, wat computermodellen van billboards modellen, of ze zetten een kracht in elke specs kijken door Matasupekku, ook, uit de installatie model specificaties, is er geen geweest pachinko zelfs in de winkel, kunt u pachinko salon van de verlossing tarief wordt voorspeld tot op zekere hoogte.

 

en gebeurtenisinformatie blijven controleren en warmte van het event model en gebeurtenissen. In feite enige mate van nagel aanpassing, is wat voor soort sfeer van het, ik weet het niet te gaan om een ??pachinko salon inderdaad, maar door te gaan naar een minimum aan informatie te verzamelen, het gekozen model wordt glad, tijdverlies je hoeft niet te zijn.

 

omzettingsverhouding By voorspellen, op basis van hun eigen hoe niet alleen het gebeurtenistype spelen, gericht zal kunnen ook worden beslist voordat het model. Op deze manier is er geen afval en effectief gebruik van de informatie van de p-wereld, wil je misschien ook om te proberen een pachinko leven te sturen.