Horukon low-set functie, zie door de manier waarop op het moment van

In de computer, en de verkoop set, is de hal conserver capture is dat kan de uitbetaling te regelen. Als een podium om het percentage van de uitbetaling, high-set, middelste stand te bepalen, wordt er gezegd dat lage instellingen. In, een fenomeen dat optreedt in de lage instelling als u van te voren te identificeren, zullen we kijken of er sprake is van een dergelijk iets dergelijks. Lage instelling is, want er zijn meer van mening dat zo veel gemakkelijk zien door de hoge stand.

 

bijvoorbeeld niet meer komen normale bereik, en het is vaak niet gekomen bereiken, zelfs in de werktijdverkorting, zou meestal gemakkelijk om de stimulus Atsurichi te verwijderen, te bereiken demonstratie is een vooroordeel kan worden gezien alleen maar om het zelfde ding, ook betrouwbaarheid plotseling een lage bereik dat de jackpot te trekken, zal het duidelijk zijn vele adviezen met betrekking tot het bereik effect. Als je kijkt op deze manier, de lage instelling is over het algemeen het alsof het steeds komt naar de mening dat het kan worden bepaald voor een deel gerelateerd aan de productie hebben.

 

Dan, de symptomen die de volgende meest voorkomende is, ook al veel moeite het trekken van de grote hit, is gemakkelijk te trek de hit lage pay-out, is dat er ook een fenomeen van de post-jackpot die niet pullback in de werktijdverkorting.

 

Bovendien, bij hoge instellingen of tussenstanden, maar was dat een verschijnsel als kogel wordt gezogen optreedt starten bij lage stand, ook de bal in de nabijheid van het begin van het tegendeel bereikt, te beginnen vrij zonder het invoeren, is een verschijnsel dat optreedt rondlopen.

 

Maar zoiets is, lijkt het sommige dingen werkelijk gebeuren, is onvoorwaardelijk, omdat het hangt ook af van de aanpassing van de nagel, en alles vindt plaats op een lage stand te garanderen wanneer, in de richting van de tegenovergestelde mening dat kan niet goed zijn maar wat.