Om te bepalen of het model te winnen uit de pachinko machine bedrijfstoestand

Modellen van populariteit in pachinko, is er geen model. Het is duidelijk, maar wat veel klanten aan het model Popular sit. Dus, zodra de merkbare ging de pachinko winkel, ik denk dat het is natuurlijk het model van de klant heeft veel zitten. Winkel de volledige operationele situatie, maar is afhankelijk van de uitbetaling en de indruk van de hele winkel, het zegt hetzelfde over de model-specifieke werkomstandigheden in de winkels. Spreken van

 

relatief klanten goed vastplakken modellen, maar is Xintai, Xintai is dat er veel dingen die zijn gemaakt in de herstelperiode.

 

Xintai is, want het is duidelijk er is een goed populaire running, misleid door de exploitatie van Xintai, denk ik dat zou kunnen gebeuren is, dan kunt u er rekening mee dat soms verbrand wanneer de vergadering zou doen.

 

ook, en uit aanplakbord modellen op een stabiele wijze, zodanig dat terugkerende klanten of teruggewonnen ik vaak pachinkowoonkamers die actief onderhouden.

 

Er is echter ook een pachinko salon je niet weinig te modellen te ondertekenen. Spreken van wat er gebeurt is de reden waarom een ??dergelijke situatie, omdat de snelheid van herstel in billboard model is te hoog. Pachinko salon werking van het model is niet goed genoeg om te denken dat het billboard modellen, we vaak opbrengst van de gehele winkel is ook hoog.

 

Dus, eerst in de winkel, om de werking van het billboard modellen te zien, is een feit, zoals dat heel belangrijk. Daarnaast is er een geval waar er een run van het model, zoals er was een Xintai en voormalig populariteit van een paar weken geleden. In een dergelijk geval, of in het geval zijn geweest van het model, maar de quasi-Xintai en naamsbekendheid dat er zijn gevallen, in de naam van het evenement, zoals de exploitatie van de daar voor het soort operatie onderhoud die niet meer verdienen nu, tot op zekere hoogte nagel je kan een aanpassing te hebben. Als er een run van het model, zoals werd verhoogd tot

 

bestemming, is het misschien de moeite waard om te zitten. Bedrijfsstatus van

 

modellen zou kunnen zeggen geldig te zoeken naar modellen die gericht zijn echter een aantal gevallen van duidelijke indien wordt uitgevoerd als Xintai omgekeerd door Goede pachinko salon van de werking van de gewone of iets dergelijks, misschien niet als bepaalde gebeurtenissen, enz., Het model dat u wilt om het te raken als u of Mitsurudai was, dat het kan stromen door te spelen met de andere modellen, van de winkel normaal waarop de operationele status te begrijpen, zul je Sankounisuru nodig.

 

want er zijn ook veel dingen die niet kan worden gezegd dat er sprake is populair omdat onvoorwaardelijk is er een operatie, ik denk dat het niet gevaarlijk voor het doel te beslissen in het enige punt.

 

nagel aanpassing en specificaties, zoals blijkt uit de gegevens, en dergelijke verschillende hoeken, of omdat ze echt aan het hardlopen is goed, alleen of winkel de hele operatie die een alleen hoge bezettingsgraad dankzij goede, is het identificeren tot op zekere hoogte.

 

naar de normale weergave en de winkels van de operationele status enz., proberen om zo effectief informatie te gebruiken is ook de status van het model. Klanten van de beweging, zal ook gevoelig voor de winkel van de mens zijn. Door het analyseren van het model operatie heeft een geval komen ook zien zoals verdere winkels gewoonte.