Bepaal de heetste eiland ging de pachinko salon

In de pachinkowoonkamers, pachinko machine orders. De opstelling van de pachinko salon van de modellen, in termen van de andere sectoren, zal dezelfde zijn net als u de goederen weer te geven. In de pachinko salon, Shima u het model van het eiland en stabiele brutowinst in de show stand in de bewerking die u wilt markeren te nemen, ook zijn er veel dingen om de plaatsing en het volledig herstel van het eiland te veranderen.

 

afhankelijk van of u het plaatsen van een model aan een eiland, we weten het doel ogen van het model in de pachinko salon. Model, dat is de locatie dicht bij de

 

meest voorste poort, ook voor de billboard-model en Xintai vele winkels, is vaak een model dat u wilt een stabiele werking te verdienen. Want het is ook de stabiele nagel aanpassing en Horukon set, Hoe kan goed, want het alledaagse van een eiland als er actief is, ik denk dat het is de speciale Atsuishima.

 

in de winkel, de meeste Atsuishima is noch een teken modellen in Xintai, quasi-Xintai, en is een eiland dat zich bevindt is het model dat is redelijk populair.

 

Het wordt vaak gebruikt in het geval, maar er is ook een voordeel dat minder waarschijnlijk Gase event opzichte van het minor model. Sprekend over de vraag of een dergelijk model goed geplaatst is om elk eiland, of achteringang van de winkel, ligt vlakbij het centrum van de winkel. In het geval dat de

 

eiland door te kijken hete planten, kunt u proberen om aandacht. Terug deur, waardoor het gemakkelijk te bedienen, zelfs verdienen fatsoenlijke plek gehecht aan je ogen. In de winkels in de buurt van het centrum van de, tot het interieur van de winkel klanten, zijn wij gepositioneerd om trekken komen.

 

Kortom, het model dat is op deze locatie ge?nstalleerd heeft, is dat het vaak het model naar een show stand op de winkel te worden. Te dien einde, gemiddeld, waarschijnlijk worden gemaakt in het geval van het model, het vaak nagel aanpassing houden ook een normale nagel.

 

En eiland gelegen aan de, dus zelfs een betere werking met de natuur, uitgegroeid tot een snellere convergentie van de grote hit waarschijnlijkheid, zal ook het ding dat leidt meestal tot het trekken van stakingen. We hebben de neiging om te worden verborgen neiging om model en Xintai, maar ook een zekere mate van stabiliteit te ondertekenen Er u, omdat, in feite, ik denk dat het de bedoeling eenvoudig eiland onder de pachinko salon.

 

is van deze tijd is in te voeren, zal een algemeen eiland opstelling, eiland modellen opstelling van, door een van beide gaan naar wat voor soort bedrijf, is wat varieert in elk pachinko salon geworden. Op het eiland onderdelen zichtbaar vanaf de ingang, is er ook een pachinko salon komen alle doel oogmodel plaatsen. Door

 

cash rate, is er ook een pachinko salon, etc. die niet zo'n eiland maakt. Bij een inkoop hoog is pachinko salon, want zelfs grotere hoeveelheid niet hersteld geld mag niet, wordt het moeilijk om zoet dan sign modellen.

 

zelfs met een hoge conversie ratio, in de productie en de verkoop is goed pachinkowoonkamers, kan er zo'n eiland. Pachinko stal volgens de omzettingsverhouding van u, bij minder dan 3 yen dienen altijd franjes aangebracht het model dat eerste schaduw is gericht.

 

Ik ging naar de winkel, de eerste plaats proberen om het eiland te bevestigen in de buurt van het centrum van het eiland van de bevestiging en de achterdeur in de buurt en de winkels van het bord modellen. Verrassend doel Er kan eiland dat het model aangebracht zijn. Je moet.

 

Ik ging naar de winkel, de eerste plaats proberen om het eiland te bevestigen in de buurt van het centrum van het eiland van de bevestiging en de achterdeur in de buurt en de winkels van het bord modellen. Verrassend doel Er kan eiland dat het model aangebracht zijn. Je moet.

 

Ik ging naar de winkel, de eerste plaats proberen om het eiland te bevestigen in de buurt van het centrum van het eiland van de bevestiging en de achterdeur in de buurt en de winkels van het bord modellen. Verrassend doel Er kan eiland dat het model aangebracht zijn.