Hoe om te zien door de heetste moment van de pachinko salon

En warm of tijdzone u hoeveel tijd aan, je kan goed worden gehoord. Dikke tijdzone, afhankelijk van de status van de pachinko salon van de locatie en de operationele status en de verkoop, komt een deel van het verschil is niet absoluut. In, want ik denk niet dik tijdzone weet het niet, hier zullen we de algemene pachinko salon van de dikke tijdzone te introduceren.

 

dik met de tijdzone, namelijk pachinkowoonkamers wordt in een tijdzone die wil de operatie te vergroten. 'S de hoop tijdzone naar de beste klanten te komen. Dus, in zo'n tijdzone, je zou kunnen komen geplant iets in de pachinko salon kant. Zo goed zien het is het tijdsverschil tussen de open lucht. In sommige gevallen slechts

 

1 model, met de meerdere modellen stoppen, is er ook een geval worden geopend door het tijdsverschil. En dergelijke 13 uur geopend en 18 uur open model, ik denk dat sommige mensen die het hebben gezien worden aangekondigd. Feit dat een tijdsverschil geopend, heeft is dat je wilt loopt op dat moment. En, in het model dat het doelwit van een tijdsverschil wordt geopend, of Horukon hoogte-instelling wordt meestal gezet weinig auto's, we zijn of probeert te openen dan normaal nagel aanpassing.

 

spelen ook een blik op het tijdsverschil geopend, ik denk dat het een goede manier om te winnen.

 

Bovendien, als dat niet het tijdsverschil geopend, hoe spreektijd zone is de hete of, veel uur 's avonds vanaf ongeveer 15:00 5 of 6, en een dikke tijdzone aan de bovenkant van het doel th Hoewel u. In deze tijdzone en zeggen waarom Dik de tijdzone, mensen die naar Tomokazu gekomen is, heb je een investering tot op zekere hoogte gedaan.

 

Bovendien hebben de gegevens van de vorige dag, aangezien de gegevens van een paar uur van de dag kan worden gezien, dan gaat u naar Tomokazu, ik voor sta is de kans groter om te kiezen. Als me doel van het platform is versmald, dan blindelings hit van al de tafel, zal het voordelig zijn.

 

nu zijn er modellen die zijn uitgerust met een functie genaamd latency waarschijnlijkheid variatie. Het is door de winkels, maar zonder het wissen van de latente waarschijnlijkheid variatie, het is ook dat ze over naar de volgende dag hebben gedragen. dergelijke Pati Als u een Nko winkel te vinden, is het misschien zeggen dat Tomokazu ook Dik tijdzone.

 

echter om dit latency waarschijnlijkheid variatie te vinden, ik ook graag Miyabureru de latency, omdat het segment moeten niet vergeten, maar je moet een beetje te studeren, maar toch, als je naar Tomokazu, definitieve kans variatie is in de interne want het is de vertaling die je bent, zou het afgewerkt met een kleine investering van maximaal een hit te trekken. Als deze periode, dat zoals de kans op vertrek hoger is, niet de tijdzone die kunnen bevestigen is de werkelijke situatie. Al

 

pachinko machine, omdat de ROM wordt beheerd, tenzij u een afstandsbediening, dan is dat omdat het onmogelijk winkels kant te manipuleren. Echter, afhankelijk van gebeurtenissen van de tijdzone en winkels kant die eerder werd opgeheven, het de bedoeling planten zullen aanzienlijk versmald. Event tijd, en dergelijke van de individuele winkels ook in de referentie, probeer dan als doel een tijdzone die effici?nt investering kan zijn.