Pachinko modellen om uit te kiezen in de vechtstijl en specs

De pachinko machine, is er een ding genaamd spec. Spec en is een numerieke waarde die de kans op de jackpot vertegenwoordigt. Pachinko van het bestek, zal worden ingedeeld in drie hoofdtypen. Van het type jackpot kans wordt met ??n of meer hoge-spec volledige specificatie van 360 minuten, de aard zogenaamde 300 minuten van de 1 voor en na de middentype spec licht middengewicht, het einde van de v??r en na 1 100 minuten Amadeji of Dejihane-Yu Pachi call die is een vari?teit, maar het is geclassificeerd grofweg verdeeld in drie types. Hoe groter het aantal

 

waarschijnlijkheid, niet helemaal een schot in, het zal zijn dat het moeilijk is om te raken.

 

uit de verschillende soorten specificaties, is een vertaling naar de overwinning model denken. Spreken van win-model, nog steeds is er een explosieve kracht van de uitbetaling van het feit dat de communicatie Chan makkelijk te modelleren zijn. Daarom is in het geval dat u een veel te winnen, natuurlijk high-spec wordt aanbevolen. De kans is groot minuut, maar is zwaar getroffen, omdat de explosieve kracht hoger dan de andere specs is geworden, winnen waarschijnlijkheid hoger zal zijn dan elke spec.

 

echter een hoog risico, want het is een hoog rendement, als het doel is uit, het moet ook zijn eigen manier van de investeringen. Daarnaast is in een model genaamd de recente Vaak strijd types, modellen met populaire, u over het algemeen wordt nog waarschijnlijkheid wordt verhoogd in de high-spec en middentype specs. Om te winnen, maar tot op zekere hoogte ook vereist paraatheid van de investeringen, hopelijk het platform te kiezen, kunt u misschien zelfs minder Dalian Chang investering te begrijpen.

 

Bovendien, ik wil om te winnen, als dat zo veel big game wil naar ??n en consequent wint dat pijnlijk, is goed en kies de middelste specs. En de elementen van de elementen en het spel te winnen, gewoon goed te genieten, zal dit spec. In de afgelopen jaren, het kwam uit sommige modellen, genaamd de ST-modellen, is er ook een type dat geniet van een zekere mate van sensatie.

 

Daarnaast kunt u ook verwachten continue Chang. En wie denkt dat vraag ik me af moet ik of win een beetje en speel veel, Dejihane wordt aanbevolen. ??n Tijden van de uitbetaling is minder, maar er zijn ook de bal nog genoeg verwonderlijk als de communicatie met Chang. Investeringsbedrag van geld is de charme van de specs dan alles wat klein kan zijn.

 

Op deze manier, zelfs categorisch zeggen dat win-model te kiezen, in wat je wilt wat voor soort hoe om te winnen, het gekozen model zal aanzienlijk zijn veranderd. Hoeveel wil je verdienen, ook zullen blijven be?nvloeden, omdat immers hoeveel van de operatie of de tijd te nemen.

 

natuurlijk lage jackpot kans, want in het geval van een hoge verlengde wedstrijd van het model zou tijd kosten van de be?indiging kans, er is ook een feit dat alleen zal eindigen met horten absoluut, zoals kantoorpersoneel na het werk is . Het model is klein (natuurlijk, er is ook mogelijk om te winnen groot is om het vele dagen herhalen, eindelijk Hoe kan ... convergeren in)

 

beleggingsrisico, zwakkere explosieve kracht van de uitbetaling, het investeringsbedrag, modellen die er waarschijnlijk veel te zijn, als gevolg van de explosieve kracht van de uitbetaling, is dat het ook one-shot omkering. Als dat specs niet goed kent, dus we opgenomen in meer detail in dergelijke tijdschriften is nu, alvorens te spelen, zou het goed zijn om u te lezen in de volgorde van de referentie. Modellen die er waarschijnlijk veel te zijn, als gevolg van de explosieve kracht van de uitbetaling, is dat het ook one-shot omkering. Als dat specs niet goed kent, dus we opgenomen in meer detail in dergelijke tijdschriften is nu, alvorens te spelen, zou het goed zijn om u te lezen in de volgorde van de referentie. Modellen die er waarschijnlijk veel te zijn, als gevolg van de explosieve kracht van de uitbetaling, is dat het ook one-shot omkering. Als dat specs niet goed kent, dus we opgenomen in meer detail in dergelijke tijdschriften is nu, alvorens te spelen, zou het goed zijn om u te lezen in de volgorde van de referentie.