Exploring the wint eenvoudig model van de aandoening zet de pachinko salon krachtlijnen

In pachinkowoonkamers, gekenmerkt product op dezelfde manier als andere bedrijfstakken, dat wil zeggen, er is een aanbevolen model. Hoe zal het model aanraden is verschillend in elk van de pachinko salon, waar de wat computermodellen, zullen we kijken naar hoe om te onderzoeken of een aanbevolen model van de winkel.

 

Hoe identificeren van de beste van de aanbevolen model is zeer eenvoudig. Dit is, lijkt het erop dat is de manier waarop je met elkaar gemeen hebben gedaan in een pachinkowoonkamers. In de eerste plaats van de ingang van de pachinko salon, een kijkje nemen op een model dat in een plek waar ze gemakkelijk de meest gezien kan worden ge?nstalleerd. Als de andere dan de Xintai nummer van het model modellen is groot, het is een billboard model zonder het model is verkeerd.

 

Daarnaast is er een grote Xintai vervanging, enz., in het geval van de invoering van een aanzienlijk deel van het nummer is, kunt u de nieuwe machines op deze locatie te installeren. Voorkant poort, is de plaats waar de klant komt op bezoek in het hoofdgebouw. Voor dat doel, de modellen die de meeste kracht nu in de pachinko salon hebben gezet, in de meest opvallende plaats worden geplaatst is gemeengoed geworden.

 

in andere sectoren, aanbevolen product zal op het display aan gebracht in de buurt van de ingang, zal het zijn dat het maken van de dezelfde situatie als ieder ander. Ook in de buurt van de ingang van de posters en POP laten we eens kijken. Het dichtstbijzijnde model

 

vooropening, POP, etc. voor het induceren Er dienen vrijwel zonder uitzondering. Het is ge?nstalleerd in de meest opvallende plaats in de Billboard-modellen en de nieuwste modellen, misschien een goed idee om te onthouden, want het is de gouden regel. In het model, dat zich richt op niet-billboard-model en Xintai is, spreken van het feit of het wordt geplaatst op elke locatie, of u nu ge?nstalleerd-out in de buurt van de achterdeur, we vaak zijn ge?nstalleerd aan de achterkant van de cursus.

 

Spreken van waarom, in de buurt van de achterdeur heeft ingang en uitgang van de klanten, is om mensen die naar het invoeren van de achterdeur naar de quasi-aanbevolen modellen kwam induceren. een bezoek aan gasten uit de voorste opening aangezet tot model en Xintai teken De klanten die komen om de winkel binnen te gaan van de achterdeur, de stroom die leidt tot een quasi aanbevolen modellen is de generaal.

 

Er is echter een zaak die de uitzonderlijk quasi-aanbevolen modellen, breng de achterzijde van de cursus. En zijn doel is, met ingang Niet alleen in de buurt, ik, zoals om gelijkmatig hechten operatie in de hele winkel. Als gemarkeerd met een punt in ??n model in de rug, het kwam de werking van verwondering en andere modellen. Dat we maken voor het gebruik van de inductie effect.

 

Bovendien, zelfs als u een quasi-aanbevolen modellen in de rug opgericht, om zeker te zijn van de achterdeur en vooropening, moet er een POP zijn. Eenmaal in de winkel, vindt u goede winkels van de situatie te vinden en geven de gewoonte om altijd kijken naar de POP en posters. Op deze wijze is de locatie van de modellen, wat het meten van de populariteit en druk de mate van de pachinko melkstal is een belangrijk element.

 

het model om de winkel te zetten is een kracht buiten Xintai, omdat er tijden zijn wanneer de zoete nagel is geworden, kijk dan met alle middelen te controleren. Van uitzicht over de hele kleine, bij binnenkomst in de winkel, maar wat ben je vandaag geadviseerd, de winkels, zoals continu dat de vraag of ze een kracht onmiddellijk duidelijk.