Kebaikan dan keburukan untuk memilih pachinko salon kadar penggunaan rendah

Sebaik sahaja aku membuka pintu salon pachinko, penuh dengan jadual kosong, engkaulah yang berkepala negeri ini, dan ini shop'll terus berhenti, saya berfikir bahawa ada banyak yang tidak merasa hit. Ia kelihatan jalan, kerana ia adalah terjemahan yang anda tidak mempunyai, anda tidak boleh menafikan kemungkinan bahawa ada sesuatu kelemahan bahagian-bahagian seperti jualan dan perkhidmatan pelanggan dan perkhidmatan atau keadaan tapak ,. Bercakap tentang keburukan

 

seperti salon pachinko, juga terdapat sebuah meja bebas, yang saya bentangkan berfikir bahawa tidak pada hakikat bahawa sukar untuk memahami bagaimana baik platform adalah. Jika tak boleh tentu bertujuan, khayalan akan berlaku, ia akan menjadi sukar untuk menang. Walaupun mengumpul maklumat, bagi pelanggan juga jarang, maklumat yang kuat juga adalah sukar didapati.

 

bergantung kepada POP dan poster, dan lain-lain, walaupun Semeyo model telah meletakkan daya, untuk pendirian kosong banyak, dan terlalu banyak berdiri tidak bertukar, permainan hit atau miss, tidak lagi memberikan anda terpaksa ia akan menjadi.

 

sana, ia berkata kelemahan terbesar kedai pengeluaran yang rendah.

 

Walau bagaimanapun, manfaat kepada apa-apa salon pachinko hadir. Bahagian yang jadual kosong penuh, anda Maeru meningkatkan kebarangkalian untuk menang untuk mengambil kesempatan daripada fakta. Di ruang tamu pachinko pengeluaran rendah, begitu banyak berjalan untuk tidak berdiri adalah besar, ada masa untuk pergerakan yang tidak dijangka sekali-sekala. Tidak kehilangan ke kedai penghunian yang tinggi, juga atau ada yang menghasilkan pembayaran letupan.
ke meja
adalah Hodai anda mahu untuk memilih, seperti hanya bermain sedikit, pelanggan biasa dengan banyak pachinko adalah, jadi kuat berkumpul datang trend, jika melihat yang baik di sekeliling, sering juga pelanggan akan berhenti tanpa beralih terlalu banyak, mempunyai anda. Juga, jika anda cuba untuk menang untuk memastikan dalam apa-kedai, hari-hari pengumpulan data kepada lebih kedai penghunian yang tinggi akan menjadi penting.

 

walaupun Walaupun begitu, kerana adalah salon pachinko tidak baik operasi, kerana sukar untuk membaca ombak ganas pergerakan per. Kerana ia adalah terjemahan yang tidak berjalan, ada kemungkinan bahawa walaupun sebelah kedai yang tidak dipungut sepenuhnya oleh data cantik.

 

operasi tinggi kedai pachinko, terdapat pelbagai data denda ke kedai, tetapi sebelah kedai akan tentu berfaedah, di ruang tamu pachinko operasi rendah, kerana ia adalah terjemahan yang tidak berjalan, adalah mungkin untuk membeli koleksi data yang lebih ia telah menjadi keadaan yang sukar. The

 

bersyarat, adalah bahawa kedai ini juga Pelanggan juga tidak banyak berubah. Kedai, atau meletakkan bola pada bila-bila masa, cuba untuk melihat salah satu tabiat meletakkan set. Walaupun dalam salon pachinko operasi rendah, ia bermakna bahawa mungkin untuk meningkatkan kebarangkalian untuk menang. Walau bagaimanapun, kuku digulung ketat, menetapkan kerana terdapat juga banyak yang saya katakan semua 1, juga akan ada keperluan untuk berhati-hati tindakan.

 

dijauhi oleh cenderung, kedai penyenggaraan yang rendah tetapi, Datang untuk menukar cara berfikir, peratusan kemenangan ke atas juga mungkin bukan mimpi. Orang-orang yang dipanggil bukan sahaja pachinko salon berjalan rendah berhampiran, ia mungkin yang cuba walaupun menarik untuk bersaing dengan kedai-kedai.

 

bagaimanapun, pada dasarnya menghisap jus gula di kedai-operasi yang rendah mungkin untuk pengguna yang maju. Pada masa ini, lebih baki defisit, adalah disyorkan untuk membina semula kira-kira mereka di kedai dengan operasi tahap tertentu. Ia mungkin untuk Sha. Pada masa ini, lebih baki defisit, adalah disyorkan untuk membina semula kira-kira mereka di kedai dengan operasi tahap tertentu. Ia mungkin untuk Sha. Pada masa ini, lebih baki defisit, adalah disyorkan untuk membina semula kira-kira mereka di kedai dengan operasi tahap tertentu.