Ciri-ciri - melihat melalui jalan gelombang ROM biasanya hidup

mesin pachinko ROM, tempoh kuat, biasanya tempoh, dibahagikan ke dalam tempoh kemerosotan. Berbanding dengan musim yang kuat dan tempoh kecewa, ia boleh hidup normal memberitahu sukar. ciri-ciri tertentu, seperti musim yang kuat dan marah-hidup, sukar untuk mengenal pasti adalah kerana ia adalah kehidupan yang normal. Dalam

 

, ia akan menjadi hanya satu contoh apa jenis perkara yang berlaku dalam ROM satu ciri-ciri kehidupan yang normal, tetapi akan memperkenalkan.

 

dalam tempoh yang normal, atau serangan yang kerap, atau yang ketagihan menjadi amat tidak akan sangat banyak dilihat. Untuk mengatakan sama ada, tanpa fakta yang tidak tepat ini melanda, hanya perkara yang mengatakan ketagihan besar tidak. Dari segi pengeluaran, dan lain-lain, ia juga mencapai pengeluaran juga keluar dalam cara sendiri.

 

Walau bagaimanapun, kesan yang diingini dengan yang paling perhatian adalah pengeluaran dan mencapai, seperti dikatakan super panas.

 

juga keluar dalam pelbagai dicapai adalah tetap, tidak kurang ia adalah kurang berkemungkinan keluar sengit pengeluaran Atsu dan mencapai. Juga, kelajuan putaran sehingga memukul, menjadi sebelum dan selepas purata 300 putaran, walaupun menolak jackpot, ada juga fakta bahawa sekali sahaja. Walaupun tarik balik dalam pengurangan masa

 

, atau tidak untuk meneruskan, perubahan kebarangkalian anda mempunyai juga berlaku bahawa yang tidak ditutup dengan mudah. Apa-apa keadaan akan menjadi ciri kehidupan biasa ROM. Bercakap metafora

 

, saya tidak mengambil lebih daripada emas pelaburan, ia adalah sebuah negara yang tidak pun membuat wang. Sebaik sahaja ia pergi yang berlawanan, dalam tempoh yang normal, tidak mungkin juga kepada fakta bahawa semasa berhenti adalah sukar untuk difahami.

 

walaupun terdapat tanda-tanda kehidupan yang normal, kerana itu akan kehilangan terlalu mengejar, anda perlu berhati-hati. Kemudian, dalam graf data dalam kes seperti kehidupan yang normal, anda tahu dengan baik dan melihat graf garis.

 

garis tengah berdiri gelombang kurang sepanjang Carta garis adalah hakikat bahawa kurang ketagih. Dan keluar, secara purata, adalah bukti bahawa berulang atau tidak keluar. Dalam kes seperti itu terdapat aliran data, saya berfikir bahawa kemungkinan yang telah memasuki tempoh biasa yang ditentukan untuk menjadi tinggi Anda. kehidupan

 

Normal adalah ketagihan tetapi juga mudah untuk bermain kerana yang kurang, anda akan mendapat peluang untuk memasuki tempoh kemerosotan selepas ini. Tetapi, jika terdapat tanda-tanda kehidupan normal, 300 dan jika putaran lebih ketagihan telah diikuti atau, dalam hal pengeluaran dan capaian tidak lagi maju, jadi ada kemungkinan yang telah memasuki

 

tempoh kecewa, pergerakan meja walaupun anda fikir anda berfikir satu perkara yang baik untuk membuat. Sebaliknya, terdapat juga kemungkinan untuk berhijrah ke tempoh yang kuat, biasanya tempoh. Bergantung kepada keadaan sebelum gelombang kehidupan yang normal, saya tidak tahu sama ada sama ada cawangan.

 

daripada cuba untuk memukul Cara sama ada, kerana saya berfikir bahawa ia adalah satu keadaan di mana keadaan boleh dinilai, telah menjadi tidak menyakiti aliran cuba untuk memukul. Jika Minukere kehidupan yang normal dengan baik, ada juga manfaat yang boleh membaca dalam masa depan pangkal aliran.

 

atau menjadi Anyway semua teruja Apabila tidak berguna atau pemikiran, atau menjadi tidak berguna untuk berfikir bahawa Atsu sotong, selepas semua, kerana ia sering dilakukan untuk penempatan adalah malas bahawa pembayaran tidak akan helikopter tanpa juga semakin meningkat, bukan dengan sputter dan obral dan, ia perlu berhati-hati kerana tidak akan ada masa untuk membuat bola di dalam jadual yang lain.