Atau model pemasangan salon pachinko sering Xintai, atau sering digunakan Rajah

Di seluruh negara terdapat banyak salon pachinko, tetapi Xintai dan kedai kedai dan meja yang digunakan di pusat adalah pusat, terdapat pelbagai panti pachinko. Ciri-ciri mesin baru sering salon pachinko, bertempat di lokasi yang mudah agak pelanggan berkumpul, anda membesarkan adalah hakikat bahawa hampir bersaing kedai banyak. Xintai adalah, kerana ia boleh mengambil kos yang besar, dan seperti jualan dan keuntungan kasar tidak sedikit diperoleh, anda menjadi agak sukar. Jika anda mahu memperkenalkan

 

Xintai dalam kuantiti yang besar, adalah Xintai beberapa hari pengenalan, lebih banyak yang model lain Xintai adalah dalam mesin pemulihan. Perkara ini, saya kelemahan Xintai sering salon pachinko. Xintai di ruang tamu pachinko pusat itu, jika anda mahu untuk bermain selain Xintai, saya berfikir bahawa ia adalah lebih baik untuk pergi untuk bermain masa yang selepas beberapa hari dari pengenalan Xintai itu.

 

Secara keseluruhan, Xintai sering ghairah, kedai untuk top-diperkenalkan di rantau ini Nota! ?

 

Pada asasnya, jika anda mahu ke atas pengenalan Xintai di rantau ini, jika tidak dapat untuk memukul hanya di kedai Xintai itu, banyak kedai-kedai berfikir bahawa tidak ada keperluan untuk melepaskan pembayaran mengganggu. Walau bagaimanapun, tempoh masa yang panjang dalam model popular, jika anda mahu berkembang dalam model utama-tanda kedai, anda mungkin mahu untuk membuka. Kawasan ini, terpulang kepada idea pengurusan.

 

dan, kerana ciri-ciri platform yang digunakan sering salon pachinko, ia adalah kurang mungkin dan berhampiran dengan bersaing kedai adalah kedai pinggir bandar, saya berfikir bahawa ia adalah asas pelanggan yang besar ialah pusat biasa. Saya meletakkan banyak platform yang digunakan, pachinko salon asas pelanggan yang agak lapisan umur terletak di trend yang tinggi. Xintai baru-baru ini adalah, sejenis pertempuran dan variasi kebarangkalian kependaman, dan lain-lain, kerana terdapat banyak model kompleks, akan datang ke cenderung untuk dijauhi. Jika

 

meja digunakan, Xintai itu juga telah diterima oleh pelanggan untuk menjauhkan diri daripada, adalah bahawa mungkin meningkat dalam jualan. Jika itu berlaku, kita tidak mempunyai sebab untuk memaksa pengenalan mesin baru. Di pinggir bandar panti pachinko, terutama tanpa banyak pelanggan aliran, untuk meningkatkan jualan, lebih sukar daripada yang hadapan kedai stesen. Ketika itu, blok digunakan, kos Xintai juga lebih murah berbanding, tidak apabila pemulihan kos juga mudah Cormorant juga akan menjadi apa-apa. Sejak

 

Xintai telah meletakkan banyak, kerana pemulihan itu bukan sahaja meletakkan teruk Toka digunakan berdiri, tidak ada hakikat bahawa aliran tunai tidak akan yang teruk. Semua ditentukan oleh lokasi kedai pachinko dan asas pelanggan dan dasar kedai jualannya. Semasa, tetapi mungkin juga terdapat salon pachinko aliran tunai yang teruk, pachinko seperti salon, saya berfikir bahawa sebaik sahaja penentuan adalah mungkin jika anda melihat keadaan pembayaran dan pelarasan kuku.

 

dengan menyekat kos permulaan dengan meja yang digunakan, seperti kedai dasar pengurangan pembayaran kepada pelanggan tetap, dasar pengurusan akan menjadi lebih baik untuk berfikir bahawa hanya ada jumlah Pachinkoya.

 

juga terutamanya pada Zaman Tengah berdiri di Xintai, rumah pachinko yang tidak menjana bola kepada pengenalan hari pertama, saya berfikir bahawa mod pemulihan mungkin berfikir bahawa ia adalah kedai kuat. Melihat secara purata, diperkenalkan hari pertama seperti Xintai adalah, kedai terlalu banyak mengetatkan kuku untuk Barker yang kurang. kedai pachinko apa-apa jenis atau pachinko salon perkara adalah untuk pergi dengan anda, sila cuba untuk memeriksa.