ROM Works

ROM Works

Mesin pachinko, ia sentiasa dipasang ROM. Jadi, apa jenis perkara untuk memuat ROM ini, saya ingin mengambil lihat bagaimana ia berfungsi. Kerana ROM, atau menentukan jackpot, yang mengandungi program, seperti jangkauan dan prestasi, ia adalah mesin, seperti mesin permainan otak.

 

mesin pachinko jackpot telah mengambil sistem loteri yang benar-benar kebarangkalian dalam semua model. (Ia adalah semata-mata teori. Anda tidak boleh menafikan kemungkinan bahawa kebarangkalian hit besar, dan lain-lain Horukon turun naik bergantung kepada kedai.) _ X000D_
semua meja permainan, di mana untuk memeriksa mesin pachinko yang Hodorikyo, tertakluk kepada pemeriksaan , tetapi kajian dan bukan kebarangkalian lengkap bersatu supaya tidak melaluinya. Nilai

 

ditentukan bagi setiap model, untuk menentukan dari nombor rawak, dipanggil kebarangkalian lengkap. Jadi, bergerak ROM berada di apa jenis mekanisme, kami akan menerangkan bagaimana untuk menjadi hit besar. Antara ROM, ia mempunyai kiraan sebanyak satu bingkai secara rawak. Kemudian, apabila mencapai nilai berangka tertentu, juga mengulangi bahawa pulangan kepada 0.

 

Dalam jadual permainan, bola yang semua orang pelancaran, yang bermula sekitar gambar untuk memasukkan chucker mula, dalam ROM pada masa itu, loteri dilakukan, di tengah-tengah pengeluaran dan mencapai, atau terkeluar atau memukul sudah anda tidak perlu lagi tetap.

 

dan pada masa loteri yang akan datang, juga mula bergerak kembali kepada 0, ialah loteri pada masa ini adalah chucker awal untuk menyelesaikan. Ini kerana apa-apa perkara rawak seperti roulette yang bertukar, kebarangkalian adalah walaupun 1 290 minit, tidak yang datang sekitar sentiasa beralih putaran 290. Dalam

 

, bahawa ia akan ada hit kebarangkalian besar adalah perlu, tetapi anda mungkin berfikir, ROM dalam tempoh masa, akan cuba untuk Chikazukeyo jackpot, yang ditetapkan di dalam mesin. Ia adalah, atau berkemungkinan untuk memukul dalam setiap model, adalah bahawa ia menumpu kepada hit kebarangkalian besar.

 

untuk itu, atau terdapat satu masa apabila hit besar adalah kerap, apabila tidak keluar Tempoh I, yang menyebabkan ada atau di sana. Mudah telah menyifatkan hubungan antara ROM dan jackpot, tetapi mesin pachinko, semua dalam pengurusan ROM yang telah berpindah.

 

Reach melanda kedua-duanya, loteri pada masa ini apabila memasuki mungkin mula chucker Apakah jenis pengarah akan datang ditamatkan. Jadi, di mana anda menekan terbaik anda tidak kira bagaimana butang peluang, tidak bermakna bahawa hit boleh ditolak, saya tidak hanya menikmati fungsi yang hanya.

 

pasti untuk membaca hit adalah, anda tidak boleh walaupun sesiapa sahaja untuk salon pachinko manusia. Kemenangan ini pasti menjamin, dan aku tidak fikir bahawa dapat memahami anda lebih baik tidak asalnya tangkap.

 

Pachinko, kita suka perkara adalah perjudian atau orang-orang yang lebih baik untuk perniagaan. Hanya ia boleh lakukan, membaca gelombang melanda ROM, bukan sahaja tentang hakikat yang cuba untuk memukul itulah keadaan.

 

Walau bagaimanapun, sebahagian daripada Pachinka ia boleh menjadi tidak sekurang-kurangnya mendapat sebulan 1 juta yen.