Menang Bagaimana untuk Hanemono-Dejihane (konsep asas)

pachinko baru-baru ini, kerana mesin Seven telah menjadi subjek, saya berfikir bahawa ia masuk ke dalam walaupun orang-orang yang tidak tahu dikatakan kepada Hanemono. Sebahagian daripada mereka yang tahu, Hanemono adalah kurang pembayaran, ia mungkin beberapa orang yang berfikir bahawa ia tidak mampu untuk menang.

 

Walau bagaimanapun, jika anda tahu bahagian untuk memastikan untuk juga memenangi Hanemono, anda masih boleh memenangi keluar.

 

Pertama sekali, dan kemudian perihal Hanemono. The Hanemono, apabila bola memasuki satu pukulan ke lokasi tertentu, akan membuka sayap objek watak dalam menghadapi pusat kapal. Beberapa objek watak, tiga lubang terbuka, menjadi hit confirm besar jika bola masuk di tengah-tengah mereka akan Hanemono.

 

baru-baru ini, tetapi Hanemono yang tidak lagi dilihat dengan mudah, sama ada terdapat satu perkara yang jika seperti kemenangan yang bagaimana, saya mahu lihat. Hanemono adalah sesuatu yang mungkin terjejas oleh kuku diselaraskan untuk lebih daripada tujuh mesin. Jika saya memikirkan kemenangan dalam

 

Hanemono, terdapat keperluan untuk melihat pelarasan kuku. Apabila saya pergi ke Sebaliknya, Jika anda seorang pelarasan kuku, kemungkinan untuk memenangi lebih daripada tujuh mesin boleh dikatakan lebih tinggi. Sekarang, kita akan memperkenalkan lokasi pelarasan kuku anda mahu melihat untuk menang.

 

Pertama sekali, adalah pelarasan kuku di sekitar kawasan permulaan chucker yang paling penting. Berhampiran permulaan ,: kedua-dua pihak, orang-orang yang terbuka sudah tentu berfaedah. Ini adalah semula jadi dalam cerita kuku yang baik dalam persekitaran chucker permulaan dibuka, tetapi yang lain, yang sama pentingnya dengan berhampiran permulaan, adalah pelarasan kuku bahagian dipanggil hakama di bahagian atas kuku mula.

 

kuku ini, dan melihat ke atas, kerana ia adalah jurang antara chucker permulaan, akan lebih mudah untuk mengandungi bola. Jika anda seorang pelarasan kuku bahagian dipanggil hakama, adalah bahawa walaupun diperketatkan mula sedikit banyak, lebih cenderung untuk memasuki permulaan. Saya rasa

 

kurang pembayaran ke leher, saya mungkin sesetengah orang telah dielakkan, tetapi jika dibandingkan dengan mesin Seven, menjadikannya mudah untuk memukul lebih baik Hanemono. pelaburan kurang Di ibu negara, untuk bermain memasang jauh, kerana baki adalah stabil mudah, sedikit demi sedikit bayaran lebih daripada mempercayai akan meningkat.

 

tangkapan dibuat pelarasan kuku, apabila duduk di baik jadual pelarasan kuku, ia hanya sempurna selepas. Jika diletakkan di permulaan, jika dimasukkan ke dalam hit untuk membuka sayap, kerana bola keluar dia boleh menang, dan Seven mesin dikawal segala-galanya dalam program ini, saya fikir menyeronokkan dan berbeza boleh rasa.

 

pada satu masa, pembayaran sejumlah besar adalah saya tidak boleh dijangka, selagi mainan satu hari, saya berfikir bahawa perlahan-lahan menang lama. Life of Hanemono ialah pelarasan kuku. Jika saya ingat ia hanya, masa akan mengambil sedikit, ia mengatakan bahawa mudah memenangi model berbanding Seven mesin.

 

baru-baru ini, saya mungkin tidak melihat terlalu banyak, ada di pinggir bandar seperti panti pachinko yang telah menubuhkan banyak, seperti meja yang digunakan. Malah mereka yang dijauhi, perkara yang ingin menang, kerana hanya pelarasan kuku, cuba untuk bermain sekali dengan cara semua.