Horukon-ciri tinggi melihat melalui cara menyediakan

Dalam Horukon menangkap, ia dikatakan telah bahagian ditetapkan. kedai pachinko, jika Uchikome sasaran jualan untuk Horukon, dan bebas mengira kadar pengurangan, anda dikatakan untuk mengawal bayaran.

 

Kawalan pembayaran ialah dikumpulkan dari empat daripada lima dalam keadaan tertentu berdiri, Jika anda menjadi masa yang ditetapkan, anda dikatakan sistem yang memperuntukkan jackpot. Juga, kumpulan yang ditentukan oleh Horukon, apabila mengeluarkan jackpot, ROM nada telah mengambil pendirian yang kuat. nada

 

asas percuma atau ROM kecewa pendirian meja telah bahawa terdapat kurang cenderung untuk dipilih. Dalam

 

, orang-orang yang selalu membaca menangkap Horukon itu, apa jenis tingkah laku kami ingin melihat apa yang telah memasuki satu-set tinggi apabila saya bangun. Untuk

 

ketinggian menetapkan pada masa itu, yang paling sering pendapat sebagai fenomena lihat dalam penutupan Rajah jackpot adalah hakikat bahawa terdapat satu fenomena seperti bola mengalir melalui lembaga itu disedut ke permulaan. Bola yang didorong ke blok yang normal, akan cuba untuk Ochiyo bawah berhubung dengan daya tarikan.

 

memukul paku pada masa itu, atau jatuh di bawah melantun di pelbagai sudut, anda atau memasuki permulaan. Dalam perkumpulan itu telah berkata dalam tangkapan Horukon ini, ia telah menjadi perkara-perkara yang diperuntukkan dalam sambungan pengubah. Apabila

 

Horukon untuk menentukan kumpulan jackpot, tindakan daya magnet, ia mengesan bahawa ada rasa bahawa bola dilukis. Dan kemudian, Contest menjadi sukar untuk mengurangkan bola, anda telah ia dibangkitkan, seperti bola ke dalam melalui-Pas juga.

 

sebab-sebab mengapa fenomena ini berlaku juga akan sama sebagai sebab yang dinyatakan di atas.

 

dan, dikatakan bahawa pelbagai fenomena walaupun jackpot akan datang ke meja anda berlaku, pendapat yang paling biasa di kalangan mereka, dalam jadual yang lain dalam kumpulan yang sama, jangkauan super dan sengit Atsurichi sentiasa berlaku, ia adalah satu fenomena yang berlaku menyimpang itu. Ketinggian

 

menetapkan pada masa itu, setiap besar Ri apabila ia berlaku, ia berkata yang boleh ditolak per purata 9 stesen Chang, set yang tinggi pada masa itu, terdapat juga teori bahawa kebarangkalian bahawa kumpulan yang sama adalah untuk memenangi penentuan jackpot adalah tinggi.

 

Di samping itu, apabila keputusan Kumpulan yang seterusnya telah dibuat, tetapi sesetengah orang yang datang pada bola untuk mula teruk.

 

dan suasana yang tinggi pada masa jackpot loteri telah dikatakan kerap tempat itu, anda loteri daripada 4 kali setiap jam yang akan dijalankan.

 

atau lebih, ia adalah satu fenomena yang berlaku dalam ketinggian Horukon yang kini menentukan pada masa itu.

 

Dengan cara ini, kami cuba untuk memperkenalkan biasa satu fenomena yang telah berkata bahawa ia paling sering berlaku.

 

Untuk kaedah menangkap Horukon dan tingkah laku, ia adalah penting bahawa anda percaya mana satu kerana ada teori. Selepas itu, hanya ada menyusun nilai pengalaman dalam amalan.