Kebaikan dan keburukan untuk memilih kapasiti tinggi penggunaan pachinko salon

Semua orang, sebutan untuk memilih kedai pachinko, suasana dan perkhidmatan pembayaran dan kedai-kedai, dan lain-lain, saya fikir bahawa pelbagai sana, tetapi status operasi jika anda mahu untuk mendapatkan keuntungan bakinya akan menjadi titik kedai-kedai besar untuk memilih.

 

status beroperasi sebaik salon pachinko, terdapat juga yang bertenaga, adalah apa yang akan dibenarkan untuk merasa mungkin keluar. Apabila ragu-ragu manakah anda untuk memukul adalah, Saya rasa ramai orang akan masuk kedai-kedai baik status operasi. Walaupun dilihat dari pelbagai sudut, tetapi saya mengatakan bahawa salon pachinko yang jumlah perniagaan tertentu telah berjaya, dalam, dan ruang tamu pachinko baik kelebihan dan kelemahan operasi, kita akan melihat apa yang mata apa-apa. operasi

 

adalah hakikat bahawa yang baik, keperluan setiap pelanggan, adalah salon pachinko yang telah dipenuhi. Hospitaliti dan perkhidmatan perkara, sudah tentu, sebahagian daripada pembayaran Antaranya akan menjadi titik besar. Dalam operasi adalah salon pachinko baik, adalah salah satu yang boleh sedikit sebanyak secara purata, tawaran pembayaran. Juga kita lebih munasabah boleh menang jualan, anda juga boleh mengharapkan pemalar bayaran.

 

sudah tentu, akan kadang-kadang juga tarikh pengambilan jelas di sana, tetapi setiap hari memerah model itu, kerana ia adalah terjemahan yang keluar dengan cara sendiri, bergantung kepada matlamat, ia adalah bahawa berkemungkinan untuk menang bertambah.

 

Di samping itu, pelbagai pelanggan akan datang untuk melawat. Kerana walaupun mereka yang tidak tahu banyak pachinko itu datang ke kedai, platform juga bergerak ganas, jika matlamat pendirian bahawa di sini masing-masing adalah, terdapat sering boleh menjadi jadual percuma. Dan sedikit sebanyak, supaya saya membelok, jumlah pelaburan adalah kecil dan anda juga boleh mengharapkan ia untuk menarik hit. Kebanyakan manfaat menjalankan kedai pachinko baik, anda di sana.

 

Di samping itu, kerana pelbagai orang datang untuk melawat, mungkin pengumpulan maklumat. kedai baik berjalan, jadi banyak pelanggan tetap, jika kita berjaya berkomunikasi dengan orang itu, pelbagai maklumat daripada sewenang-wenangnya mati adalah satu perkara yang akan datang ke dalam telinga.

 

Walau bagaimanapun, di sisi lain, terdapat kursus juga kelemahan.

 

稼 Hakikat bahawa kerja-kerja yang baik, asas yang baik untuk dibuka tidak lama lagi akan mendapat duduk. Dan lain-lain model popular dengan pendirian yang terkini, ia akan dikebumikan segera dengan pelanggan. Berdiri persaingan pilih menjadi teruk, ia mengatakan bahawa operasi demerit adalah salon pachinko yang baik. Untuk duduk di atas meja yang bertujuan, dari hari sebelumnya, dan untuk mempunyai platform siasatan awal, yang bertujuan, anda akan perlu untuk melawat awal pagi esok.

 

Di samping itu, dengan satu-satu masa obral, sebaik sahaja anda meninggalkan meja, adalah bahawa pulangan akan seseorang duduk dalam masa ini, akan hampir mustahil. Apabila jumlah pelaburan telah meningkat, di mana anda berputus asa, penentuan sama ada platform bergerak, saya mengatakan bahawa salah satu demerit menjadi sukar.

 

status beroperasi adalah kedai-kedai yang baik, tidak ada keraguan ia adalah sebuah kedai yang baik. Ia berkata kedai yang menggabungkan daya tarikan untuk menarik orang ramai, tetapi hakikat bahawa apa-apa kelemahan juga, saya datang lebih awal dan pertempuran rakyat juga berubah ingat.