Hanemono OK dalam teori sempadan?

Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, kerana ia dikeluarkan oleh majalah pachinko banyak, maklumat telah menjadi begitu mudah untuk masukkan tangan. Jadi, jika orang yang melanda pachinko, sekali, saya think're berminat untuk melihat yang menyaksikan teori sempadan katakan.

 

Di sini, teori sempadan, saya ingin lihat. Pertama sekali, sebelum kisah teori sempadan, ada satu perkara yang dikatakan sebagai sempadan. Mesin pachinko, terdapat satu hit kemungkinan besar, masing-masing. Garis sempadan, jika jackpot di jalan jackpot kebarangkalian mesin, jumlah yang telah ditunaikan jumlah dan pembayaran pelaburan, mengatakan bahawa titik cawangan untuk menjadi lebih kurang 0.

 

dalam hal pachinko ini, garis sempadan ini, kebarangkalian hit besar dan berkomunikasi Chang kadar, dan lain-lain, dikira semula dari pelbagai nilai-nilai berangka, ia dinyatakan sebagai bilangan revolusi yen ribu. mesin pachinko adalah, masuk dan keluar, ulang atau tidak, kita boleh bagi menumpu kepada kebarangkalian jackpot yang telah ditetapkan.

 

Jadi, memukul garis sempadan atau lebih mati yang telah ditetapkan bagi setiap mesin, apabila berkumpul di kebarangkalian set jackpot ke mesin, kerana keuntungan iaitu, 's idea teori sempadan.

 

pasti, secara teori, tetapi saya fikir ia akan menjadi begitu, ia tidak pergi sebenarnya untuk melakukan ini dengan baik. Bercakap mengapa, panti pachinko telah dijalankan kuku diselaraskan oleh kedai. panti pachinko anda seorang pelarasan kuku jalan garis sempadan, ia seolah-olah bahawa tidak ada awal.

 

jika kuku pasti terbuka di sekitar permulaan, apabila anda berfikir sama ada terdapat juga di luar sempadan, dan lain-lain Jika anda telah mengetatkan pelarasan kuku sekitar penyerang, telah disesuaikan, seperti mengikis bola, walaupun banyak bermula sekitar, mengurangkan pembayaran akan lebih cepat. Apabila ia datang kepada

 

semua pembayaran, hanya membuka hanya kuku di sekitar kawasan permulaan, saya perkara yang ia menjadi tidak mencukupi. Untuk mengamalkan teori sempadan ini, disusun dalam menghadapi lembaga, kita melihat semua pelarasan kuku, mengurangkan bola Anda perlu memilih sebuah meja kecil.

 

sebanyak mungkin lama ditunggu-tunggu daripada bola, tanpa mengurangkan, jika tidak tenggelam hit besar yang akan datang, tetapi jika anda melihat jumlah imbangan pembayaran, menjadi negatif, kerana teori sempadan tidak lagi berpuas hati.
, bagaimanapun, adalah bahawa pachinko meletakkan teori sempadan ini dalam kepala saya, untuk memenangi Saya fikir ia adalah sangat berkesan. Dalam kes pachinko adalah, pada masa penjurusan kepada hit kebarangkalian besar, untuk membuat wang adalah nilai berangka yang tidak berguna dan tidak menjadikan ini lebih dalam ribu yen terendah.

 

untuk membimbing kelajuan putaran, jika kita memilih platform, hanya meniru menembak saya berfikir bahawa hasilnya adalah satu yang baik. Untuk mengamalkan teori sempadan, untuk mengambil masa, anda perlu untuk mengumpul data juga dilakukan dalam tempoh masa yang panjang.

 

Walau bagaimanapun, sejak hit dalam teori, ia mungkin bahawa tidak bernilai cuba.