Ciri-ciri - melihat melalui jalan gelombang ROM adalah tempoh kuat

mesin pachinko jackpot dipecahkan dalam semua pengurusan ROM. Jika Minukere fasa kuat ROM, semakin tinggi kebarangkalian bahawa givin jackpot. Jadi, sama ada terdapat satu ciri fasa yang menggalakkan ROM, dan kemudian dengan lebih terperinci penerangan anda.
Jika
ROM adalah kuat, tanda-tanda mudah untuk memukul jackpot keluar pelbagai. Khususnya, pengeluaran dan mencapai, cuba untuk memberi tumpuan kepada bagaimana hit. Sebagai contoh, ia adalah capaian dan prestasi, pelbagai pengeluaran dan mencapai akan atau meletakkan kerap.
ketagihan selepas
per telah berhenti lebih kurang, anda atau tenggelam markah setiap pasti dalam panas yang melampau jangkauan. Di samping itu, anda mengalami tarik balik dalam pengurangan masa, dan lain-lain atau dinaikkan pangkat pada pusingan, saya berfikir bahawa ia akan menjadi tempoh kuat.

 

Kemudian, dalam tempoh yang menguntungkan, atau mungkin berlaku berkomunikasi Chang, juga merupakan salah satu tempoh yang kuat aliran Perubahan kebarangkalian akan datang semakin ke jackpot. Sebagai contoh, daripada berhenti hanya kerana tidak datang serangan pada waktu bekerja yang lebih pendek, kira-kira 200 revolusi cuba untuk bermain dengan kesabaran.

 

sebelum berjalan keluar dari kotak, juga anda perkara seperti boleh ditolak hit besar, saya berfikir bahawa ada perkara-perkara yang anda alami. Diikuti oleh aliran yang baik, ia tidak menyebabkan ketagihan, jika terdapat sesuatu seperti itu datang melanda walaupun dihentikan serta-merta dalam setiap yang berikut, ada kemungkinan tempoh kuat.

 

berdiri untuk ciri-ciri tersebut dalam gerakan, ia akan menjadi di atas meja yang mungkin telah datang dengan ciri tempoh yang kuat, saya berfikir bahawa mungkin sengaja bermain cuba.

 

Kemudian, di ruang tamu pachinko, terdapat seorang tokoh daripada perpecahan. Model ini adalah berapa banyak yang akan menjadi angka kemunculan kita pergi dengan mengurangkan pelanggan. Dengan itu kedai pachinko, adakah anda atau menukar pelarasan kuku dan sebagainya.

 

sebelah pachinko salon, jika anda tidak mengubah manakala bilangan split, anda juga menjadi beberapa hari tempoh yang menggalakkan diikuti. fasa kuat ROM adalah satu-satunya perkara yang boleh dilihat dengan segera dengan bermain pada. Ia adalah, jika anda melihat, terutamanya dalam graf data, akan lebih mudah untuk memahami lebih lanjut.

 

terbaik dalam asas kukuh data Ingin anda lihat ialah gelombang daripada jumlah bilangan revolusi dan graf garis. Sejak jackpot diikuti, cuba untuk memilih meja dalam kelajuan putaran hari. Dan dengan itu, platform yang akan datang setiap 200 putaran sebelum dan selepas seterusnya dalam pendirian kecil ketagihan, mari kita meletakkan kemungkinan gelombang kuat akan datang ke dalam bidang pandangan.

 

selepas tempoh yang normal, tegas mengenalpasti sempadan kecewa hayat, jadi adalah penting untuk berhenti di pemasaan yang boleh memaksimumkan keuntungan tanpa pelaburan membazir.

 

apabila kehidupan biasa, atau tergesa-gesa untuk mengganggu kehidupan mesti diramalkan oleh, sebagai contoh, merujuk kepada data yang lalu. Sekarang, kerana ia adalah sukar untuk menentukan hanya dalam tingkah laku meja anda bermain, mari kita bersama-sama dengan data untuk menentukan dari dua perspektif.