Kebaikan dan keburukan mensasarkan model papan iklan salon pachinko

model papan tanda, saya mahu bermain pelanggan yang paling di ruang tamu pachinko, 's produk yang dipaparkan. model papan tanda, tetapi berbeza oleh setiap kedai, kita biasanya terdapat banyak model daripada siri popular lama. Bercakap mengapa, siri popular keluar Xintai daripada yang akan datang ke depan. Model siri yang sama, jika banyak Tsukaere sebagai model tengah, kedai ini adalah untuk model ini mungkin membuat yang kuat dan imej.

 

Jadi, saya ingin mengambil lihat pada kebaikan dan keburukan yang melanda sentiasa model tanda dalam mana-mana panti pachinko.

 

sebagai manfaat, ia adalah yang stabil pada semua. Dalam pelarasan kuku tertentu dan tetapan Horukon, saya rasa titik adalah lebih besar yang agak stabil. model papan tanda, kerana ia adalah tanda mewujudkan jalan imej kedai namanya, adalah model yang ia tidak boleh dengan mudah atau seluruh jadual untuk mesin pemulihan. Khususnya, jika sepenuh terdapat banyak untuk menandatangani model, kecenderungan itu akan menjadi lebih kuat.

 

pelarasan kuku adalah mungkin yang stabil, kerana kelajuan putaran, sebagai contoh ribu yen sentiasa stabil, mudah ditandakan dengan ukuran pelaburan, bahawa pertempuran data berorientasikan boleh. Purata sekitar, juga penghunian tinggi model papan iklan setiap hari, menjadi penumpuan lebih cepat setiap, lebih banyak melanda secara semula jadi secara purata. Semakin banyak data, jadi juga boleh digunakan sebagai bahan penentuan untuk membaca gelombang Horukon dan pertempuran ROM akan ada dalam terdedah.

 

Di samping itu, sejak model papan iklan sering pachinko salon yang telah memasang lebih banyak bilangan, ialah pelarasan kuku keseluruhan meja setiap hari, akan berada di dalam masa mustahil. Jika daripada Horukon set Hanemono untuk menyesuaikan bola keluar dengan pelarasan kuku, bilangan kes seperti kedai-kedai besar adalah besar, ada sebagai salah satu strategi yang matlamat tertunda.

 

pihak yang rugi dalam iaitu, bercakap tentang apa yang ia, benar-benar adalah untuk log model, kenaikan tetap, adalah bahawa mendapatkan platform adalah sukar. Sepenuh masa, anda akan lawati bertujuan model papan iklan kedai. Semua orang, ia adalah pandangan yang yang melanda terkumpul adalah pelanggan tetap untuk menandatangani model Saya fikir ada.

 

untuk itu, pelanggan tetap kedai pachinko adalah dengan banyak, susunan pra-pembukaan yang baik, hanya log model dari pagi menjadi satu keadaan penghunian tinggi. Wave Rajah baik setiap papan iklan model adalah bahawa anda tidak duduk untuk pergi dalam satu pagi. Kami cuba untuk menambahkan manfaat dan keburukan model papan iklan, lebih baik manfaat, secara purata, sering, akan menandatangani model. Jika anda hilang kepada model yang dipilih, ia mungkin lebih berhati-hati ia adalah untuk cuba untuk memukul model papan iklan.