Semak kadar penggantian Xintai salon pachinko

Pada suatu masa di salon pachinko adalah seperti acara besar Bercakap penggantian Xintai, ia adalah apa yang dilakukan pada kadar kira-kira sekali dalam satu atau beberapa bulan dalam bulan. Pada masa ini tidak ada perubahan dalam peristiwa-peristiwa penting dalam usaha untuk menarik pelanggan, tetapi kerap telah menjadi kerap cukup tidak boleh dibandingkan. Ada juga satu peraturan pukul mengambilnya, tetapi kadar untuk melaksanakan penggantian Xintai, keadaan tapak dan asas pelanggan, akan berbeza mengikut keadaan perniagaan pachinko. Bercakap pada keadaan lokasi

 

, di ruang tamu pachinko di ruang tamu pachinko dan hadapan stesen di kawasan pusat bandar, penggantian Xintai telah dijalankan setiap minggu. Sebab untuk ini adalah bahawa, di kawasan bandar dan hadapan stesen, anda dibangkitkan adalah bahawa persaingan cenderung untuk panti pachinko tertumpu telah menjadi ganas. Xintai, ia telah menjadi komoditi yang sangat penting dalam usaha untuk menarik pelanggan. kejiranan

 

salon pachinko, jika pengenalan model popular dalam kuantiti yang besar, akan menjadi keadaan yang tidak dapat dielakkan jatuh yang banyak berjalan. Untuk mengelakkan keadaan ini, ia akan ditentang dengan memperkenalkan sebilangan bersamaan dengan jumlah pengenalan kedai-kedai kejiranan mendapat maklumat daripada pengeluar. Di ruang tamu pachinko di pusat bandar, taktik itu telah dijalankan setiap minggu, saya kadar penggantian Xintai ini telah menjadi lebih dan lebih Untuk cepat.

 

Walau bagaimanapun, mesin pachinko akan menjadi beratus-ratus ribu yen bagi setiap satu. Untuk menukar Xintai, ia perbelanjaan yang banyak yang diperlukan. Cepat Sebaik sahaja anda telah memperkenalkan 10 unit, ia akan menjadi satu unit juta yen.

 

ia, hakikat bahawa datang dipertaruhkan sebagai perbelanjaan mingguan, dan susut nilai dan pelunasan, untuk meningkatkan lagi pendapatan, adalah terjemahan yang mesti pemulihan yang baik. salon pachinko, seperti kedai-kedai rantaian mempunyai banyak, tetapi tidak akan begitu banyak pemulihan radikal, dengan kuasa kewangan adalah panti pachinko teruk, panti pachinko lagi telah meletakkan banyak Xintai adalah tidak slaid telah pulih daripada selepas hari penggantian beberapa jika, terdapat juga kes di mana operasi akan jatuh sebelum mengambil keuntungan.

 

Di samping itu, pengeluar pachinko salon, tertumpu sebahagian besarnya adalah di Tokyo jiran wilayah Mempunyai anda. Dalam kes salon pachinko di pusat bandar, adalah pelanggan aliran yang cepat, anda tidak mendapat anda terpaksa membeli syarat Xintai telah mendapat banyak seragam. Sebaliknya dalam kes kedai pinggir bandar, penggantian Xintai akan kira-kira separuh daripada kedai bandar. Bercakap mengapa, tidak seperti salon pachinko di pusat bandar, dan hakikat bahawa kedai kecil untuk bersaing dalam kawasan itu, pelanggan pusat sepenuh masa, adalah bahagian yang sering tidak banyak pergerakan.

 

bersaing kerana anda bermakna bahawa pihak yang satu lagi tidak hadir, dan juga menghapuskan keperluan untuk memperkenalkan mesin baru di bahagian atas dalam tergesa-gesa. Di samping itu, untuk mempunyai asas pelanggan juga menjadi perniagaan pusat biasa, kita cenderung untuk pengenalan meja digunakan daripada kenaikan pendirian terkini. Sehingga ini, tetapi penggantian kadar pusat bandar dan pinggir bandar panti pachinko telah melihat sebab mengapa berbeza, anda tidak perlu untuk pemulihan yang cepat jika jualan Bane diperkenalkan Xintai.

 

Xintai sering gedung penggantian adalah, Jadi apa yang akan anda lakukan, atau set pemulihan untuk memperkenalkan katil berat hati untuk dimuatkan di sekitar melakukan kerana jualan naik, hanya terdapat di sekitar sini melihat melalui dalam pemerhatian harian .
Toka
adalah skala jualan syarikat itu, ia seolah-olah ramai orang yang tidak membawa kepada idea untuk memilih restoran yang baik dalam apa-apa pandangan, mari kita kesedaran sedikit. Xintai sering gedung penggantian adalah, Jadi apa yang akan anda lakukan, atau set pemulihan untuk memperkenalkan katil berat hati untuk dimuatkan di sekitar melakukan kerana jualan naik, hanya terdapat di sekitar sini melihat melalui dalam pemerhatian harian.
Toka
adalah skala jualan syarikat itu, ia seolah-olah ramai orang yang tidak membawa kepada idea untuk memilih restoran yang baik dalam apa-apa pandangan, mari kita kesedaran sedikit. Xintai sering gedung penggantian adalah, Jadi apa yang akan anda lakukan, atau set pemulihan untuk memperkenalkan katil berat hati untuk dimuatkan di sekitar melakukan kerana jualan naik, hanya terdapat di sekitar sini melihat melalui dalam pemerhatian harian.
Toka
adalah skala jualan syarikat itu, ia seolah-olah ramai orang yang tidak membawa kepada idea untuk memilih restoran yang baik dalam apa-apa pandangan, mari kita kesedaran sedikit.