Meneroka kemenangan mudah untuk model dari keadaan meletakkan salon pachinko kekerasan

Dalam panti pachinko, dipaparkan produk dengan cara yang sama seperti industri lain, iaitu, terdapat model yang disyorkan. Bagaimana ia akan mengesyorkan model adalah berbeza dalam setiap salon pachinko, di mana apa model komputer, kita akan melihat bagaimana untuk meneroka sama ada model yang disyorkan kedai.

 

Bagaimana untuk mengenal pasti yang terbaik model yang disyorkan adalah sangat mudah. Ini adalah, ia seolah-olah itulah cara yang telah anda lakukan bersama-sama dalam mana-mana panti pachinko. Pertama sekali, dari pintu masuk hadapan salon pachinko, mengambil lihat pada model yang telah dipasang di tempat di mana mereka boleh dilihat dengan mudah yang paling. Jika model-model lain daripada bilangan Xintai model yang besar, ia adalah satu model papan iklan tanpa model yang salah.

 

Di samping itu, penggantian yang besar Xintai, dan lain-lain, dalam hal memperkenalkan sebilangan besar jumlah itu, anda mungkin mahu untuk memasang mesin baru di lokasi ini. port depan, adalah di mana pelanggan akan datang untuk melawat di utama. Bagi maksud itu, model yang telah meletakkan kuasa yang paling sekarang di ruang tamu pachinko, diletakkan di tempat yang paling mudah dilihat telah menjadi perkara biasa.

 

dalam industri lain, disyorkan produk akan ada di paparan dibawa ke berhampiran pintu masuk, ia akan menjadi yang membuat keadaan yang sama seperti mana-mana. Juga berhampiran pintu masuk poster dan POP mari kita lihat. Model paling dekat dengan

 

pembukaan depan, POP, dan lain-lain untuk mendorong Perlu ada hampir tanpa pengecualian. Ia dipasang di tempat yang paling mudah dilihat model papan iklan dan model terkini, mungkin idea yang baik untuk ingat kerana ia adalah peraturan yang keemasan. Dalam model, yang memberi tumpuan kepada model bukan papan iklan dan Xintai adalah, bercakap sama ada ia diletakkan di dalam mana-mana lokasi, sama ada anda dipasang keluar berhampiran pintu belakang, kita sering dipasang di belakang kursus.

 

Bercakap mengapa, berhampiran pintu belakang mempunyai keluar masuk pelanggan, adalah untuk mendorong orang-orang yang datang kepada yang masuk dari pintu belakang untuk model yang seakan-akan mencadangkan. Para tetamu melawat dari pembukaan depan didorong untuk log model dan Xintai, pelanggan yang datang untuk memasuki kedai dari pintu belakang, aliran yang mendorong model yang seakan-akan disyorkan adalah umum.

 

Walau bagaimanapun, terdapat satu kes yang model sangat seakan-akan disyorkan, membawa kembali kursus. Dan tujuannya adalah, dengan pintu masuk Bukan sahaja berhampiran, saya, apa-apa perintah untuk melampirkan sama rata operasi di seluruh kedai. Jika ditanda dengan berjalan dalam satu model di belakang, ia datang operasi keajaiban dan model lain. Yang kita dipasang untuk penggunaan kesan aruhan.

 

Di samping itu, walaupun anda telah menubuhkan satu model yang seakan-akan disyorkan di belakang, untuk memastikan pintu belakang dan membuka depan, perlu ada POP a. Sekali di kedai, anda akan mencari kedai baik keadaan dan memberi tabiat untuk sentiasa melihat kepada POP dan poster. Dengan cara ini, lokasi model, dari segi mengukur populariti dan tolak Ijazah yang di ruang tamu pachinko adalah elemen utama.

 

model untuk meletakkan kedai adalah satu kuasa yang luar Xintai, kerana ada kalanya kuku telah menjadi manis, sila lihat dengan apa cara cek. Dari menghadap ke seluruh sedikit, apabila memasuki kedai, tetapi apakah anda menyarankan hari ini, kedai-kedai, seperti secara berterusan bahawa sama ada mereka meletakkan kuasa yang ketara.