Horukon dan konfigurasi kumpulan

Dalam Horukon menangkap, ia dikatakan telah diedarkan jackpot dengan mengumpulkan mesin pachinko dalam pengubah. Jadi, ia berkata bahawa berkesan dalam Horukon menangkap, saya mahu melihat apa jenis perkara-perkara hubungan antara Horukon dan kumpulan. mesin pachinko telah disambungkan oleh pengubah untuk mendapatkan bekalan kuasa.

 

dalam bilangan yang dihubungkan dengan pengubah, yang disebut sebagai dipisahkan dari empat kepada lima kumpulan. Atau telah menjadi satu kumpulan di nombor tamat, atau telah menjadi satu kumpulan di sebelah-menyebelah dalam nombor siri, ia seolah-olah hakikat bahawa kedua-dua telah diterima pakai.

 

Pertama sekali, apabila ia adalah masa yang anda mahu untuk memadamkan hit besar, mengikut undang-undang tertentu, Horukon, saya suka melaksanakan penghakiman jackpot. Datang ke semasa jackpot kejadian yang ditentukan, Horukon adalah atas dasar kumpulan, untuk menarik kumpulan untuk menjana hit besar.

 

Dalam kumpulan yang menang, jackpot mula berlaku, dalam kumpulan yang jackpot telah diberikan, adalah bahawa tempoh tertentu jackpot keluar. Di samping itu, dalam Horukon, untuk membuat bola keluar dari salon pachinko keseluruhan secara purata, tahap berlakunya satu masa dan hit besar untuk menjana hit besar, yang telah dikatakan untuk mengawal.

 

untuk itu, atau keluar ialah berat sebelah dalam kumpulan yang jackpot mungkin berlaku, untuk meramalkan kumpulan yang hit besar yang akan datang akan berlaku, kerana Neraiuchi adalah menangkap Horukon itu.

 

juga menggunakan sistem pengesahan muka, manakala memilih orang yang mengeluarkan jackpot, juga bertiup kencang spekulasi bahawa melakukan loteri kumpulan.