model pachinko untuk memilih dalam gaya pertempuran dan ciri-ciri komputer

Mesin pachinko, terdapat satu perkara yang dipanggil spec. Spec dan nilai angka yang mewakili kebarangkalian jackpot. Pachinko spesifikasi, akan diklasifikasikan kepada tiga jenis utama. Pada jackpot jenis kebarangkalian dipanggil dengan satu atau lebih daripada yang tinggi spec spec penuh 360 minit, jenis yang dipanggil 300 minit 1 sebelum dan selepas jenis pertengahan cahaya spec middleweight, akhir sebelum dan selepas 1 daripada 100 minit Amadeji atau panggilan Dejihane-Yu Pachi yang pelbagai, tetapi ia dikelaskan secara kasar dibahagikan kepada tiga jenis. jumlah yang lebih besar daripada

 

kebarangkalian, tidak memukul cukup, ia akan menjadi bahawa ia adalah sukar untuk memukul.

 

dari kalangan pelbagai jenis spesifikasi, adalah terjemahan untuk berfikir model menang. Bercakap model menang, masih terdapat satu kuasa letupan pembayaran akan hakikat bahawa komunikasi Chan mudah untuk model. Oleh itu, dalam kes yang anda mahu banyak untuk menang, sudah tentu tinggi spec adalah disyorkan. kebarangkalian adalah minit tinggi, tetapi hit keras, kerana kuasa letupan telah menjadi lebih tinggi daripada ciri-ciri komputer yang lain, memenangi kebarangkalian akan lebih tinggi daripada mana-mana spec.

 

Walau bagaimanapun, berisiko tinggi, kerana ia adalah pulangan yang tinggi, jika tujuannya adalah, ia juga memerlukan cara tersendiri untuk pelaburan. Di samping itu, model yang dipanggil baru-baru ini yang kerap pertempuran jenis, model dengan popular, anda biasanya menjadi lebih kebarangkalian meningkat dalam spec tinggi dan ciri-ciri komputer jenis pertengahan. Dalam usaha untuk menang, tetapi sedikit sebanyak juga diperlukan kesediaan pelaburan, mudah-mudahan platform untuk memilih, anda mungkin memahami walaupun kurang pelaburan Dalian Chang.

 

Selain itu, saya mahu menang, jika itu permainan besar begitu banyak mahu pergi ke satu dan konsisten menang yang menyakitkan, yang baik dan memilih ciri-ciri komputer tengah. Dan unsur-unsur unsur-unsur dan bermain untuk menang, hanya baik untuk menikmati, akan spec ini. Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, ia keluar beberapa model, yang dipanggil mesin ST, terdapat juga jenis yang menikmati sedikit keseronokan.

 

Selain itu, anda juga boleh mengharapkan berterusan Chang. Dan, orang-orang yang berfikir bahawa saya tertanya-tanya yang perlu saya atau memenangi sedikit dan bermain banyak, Dejihane adalah disyorkan. satu Masa pembayaran yang kurang, tetapi ada juga menjadi bola keluar dari cukup mengejutkan jika komunikasi dengan Chang. jumlah pelaburan wang adalah keindahan ciri-ciri komputer daripada apa-apa yang mungkin kecil.

 

Dengan cara ini, walaupun secara mutlak mengatakan bahawa model kemenangan untuk memilih, dalam apa yang anda mahu apa jenis bagaimana untuk menang, model yang dipilih akan telah berubah dengan ketara. Berapa banyak yang anda ingin mendapatkan, juga akan terus memberi kesan kerana berapa banyak operasi atau masa untuk mengambil.

 

tentu, kebarangkalian jackpot rendah, kerana dalam kes permainan lanjutan yang tinggi model itu akan mengambil masa untuk penamatan kebarangkalian, terdapat juga satu fakta yang akan berakhir hanya dengan sawan secara mutlak, seperti pekerja pejabat selepas kerja . Model ini adalah kecil (sudah tentu, terdapat juga mungkin untuk menang besar untuk mengulanginya beberapa hari, akhirnya Bagaimana boleh ... berkumpul di) Risiko pelaburan

 

, kuasa letupan lemah pembayaran, jumlah pelaburan, model yang ada kemungkinan untuk menjadi banyak, kerana kuasa letupan pembayaran, adalah bahawa ia juga satu-shot pembalikan. Jika ciri-ciri komputer yang tidak tahu dengan baik, jadi kita disenaraikan dengan lebih terperinci dalam majalah itu kini, sebelum bermain, ia mungkin baik untuk anda membaca dalam perintah rujukan. Model yang ada kemungkinan untuk menjadi banyak, kerana kuasa letupan pembayaran, adalah bahawa ia juga satu-shot pembalikan. Jika ciri-ciri komputer yang tidak tahu dengan baik, jadi kita disenaraikan dengan lebih terperinci dalam majalah itu kini, sebelum bermain, ia mungkin baik untuk anda membaca dalam perintah rujukan. Model yang ada kemungkinan untuk menjadi banyak, kerana kuasa letupan pembayaran, adalah bahawa ia juga satu-shot pembalikan. Jika ciri-ciri komputer yang tidak tahu dengan baik, jadi kita disenaraikan dengan lebih terperinci dalam majalah itu kini, sebelum bermain, ia mungkin baik untuk anda membaca dalam perintah rujukan.