Semak ciri-tabiat salon pachinko [Horukon Set Operasi]

Apabila banyak orang yang pergi untuk bermain dalam salon pachinko, saya berfikir untuk memeriksa data dalam lampu data. Jika anda tidak melihat data, di mana platform adalah jenis aliran, tidak tahu ia telah datang dengan. lampu Data adalah maklumat data pelanggan. Dengan cara yang sama seperti ini, kami mempunyai mesin yang juga di kedai untuk menggantikan lampu data.

 

■ Dalam

 

pachinko salon dan Horukon, telah berjaya dalam mesin yang dikatakan kedai komputer formal keseluruhan data. Bercakap tentang apa yang dilihat dalam Horukon, bercakap dalam satu demi satu jadual permainan, jumlah implantasi dan jumlah jackpot kali dan jumlah dimasukkan, dan bahawa apa yang telah keluar pada kadar berapa banyak, telah disedut sehingga data ini dikenali sebagai perpecahan mesin anda.

 

lain juga, dan setiap data agregat dan kedai-kedai di seluruh data agregat bagi setiap pulau, anda perlu untuk menguruskan pelbagai data tepat.

 

Horukon, jadi anda perlu untuk meningkatkan data yang tepat, menurut kuasa kewujudannya, sebelah pachinko salon, pengesanan awal dan kegagalan penemuan pendirian Goto perbuatan, juga, dan juga boleh menyemak masalah seperti pendawaian adalah keluar Saya mempunyai. Di jalan-jalan

 

, atau saya meletakkan kaedah penangkapan yang dikatakan Horukon tangkap. Sesungguhnya, ia seolah-olah seperti terdapat juga Horukon bahawa perbuatan itu boleh. Baik apa yang dikatakan kepada penangkapan dewan conserver, yang dikatakan juga dirujuk sebagai kemenangan wawasan tabiat Horukon ini. Selaras dengan perubahan pembayaran

 

dan kebarangkalian kepada keadaan kedai, ia berkata, operasi yang boleh. Sejak Horukon juga mesin, anda yang keluar adalah perkara yang dipanggil tabiat mesin.

 

Sebagai contoh, apa yang sering disebut, untuk menunjukkan Toka jackpot adalah tampar setiap satu, sehingga bola yang keluar ialah keluar, beberapa kereta di setiap pulau, meletakkan bola atau, baik hanya meja sudut adalah Contest melanda, akhir daripada jumlah itu, ia dikatakan dapat atau dilepaskan dengan sengaja pembayaran kumpulan tertentu.

 

akan menangkap mengintai ia adalah kaedah penangkapan Horukon.

 

_x000D Dalam _, atau untuk melihat di mana secara khusus adalah apabila melakukan menipu Horukon?

 

konfigurasi kumpulan

 

Horukon tidak bertujuan untuk menyesuaikan satu dengan satu pembayaran halus, dikatakan yang boleh dimanipulasi untuk setiap seketul beberapa generasi.

 

Sudah tentu, seperti dalam, seperti lima unit dari akhir kedai adalah dalam kumpulan itu, dan ini boleh membuat apa-apa massa yang mudah, kerana itu akan jelas mencurigakan untuk berfikir, atau telah dilangkau satu, Kakudai atau atau, dibahagikan kepada setiap nombor mesin adalah, setiap pulau, dan sebagainya, terdapat corak oleh kedai pelbagai. Dengan melihat melaluinya, ia meningkatkan kebarangkalian untuk mendapatkan pendirian yang kuat.

 

zon masa

 

Horukon juga mendengar ceramah yang juga boleh menjadi seperti untuk melepaskan bola keluar hanya masa yang tertentu. Apa yang sering cuba untuk melepaskan pembayaran kedai di mana-mana zon masa, anda mungkin mula melihat dengan menghadiri lama. Sebagai contoh, operasi adalah dalam zon masa untuk menjadi puncak, seperti kepada anda boleh menyimpan yang anda ingin merayu kepada pelanggan lain untuk melepaskan pembayaran, pada waktu pagi, dan dilepaskan ke dalam zon masa yang kecil penonton, memihak sepenuh masa ia adalah sepenuhnya cerita mungkin yang mungkin.

 

atau terus pergi pada hari yang sama dalam seminggu, tarikh zon masa

 

, anda boleh tabiat keluar dalam bahawa mereka diperhatikan dengan teliti. Habis bulan sebelum atau agak manis, sebagainya yang atau manis adalah lebih baik pada hari kerja. Sila cuba untuk melihat ciri-ciri kedai yang dia adalah melalui.

 

 

untuk kaedah menangkap
Horukon adalah untuk kebaikan dan keburukan dibahagikan, Sesetengah orang berfikir bahawa anda menggunakan beberapa kedai-kedai, ada orang yang tidak akan menggunakan perkara seperti ini. Saya akan mengatakan sama ada, adalah positif mengenai kaedah penangkapan Horukon. Selain atau buruk Horukon adalah baik, jelas jadual tertentu, hanya pulau tertentu, kerana saya melihat tempat kejadian yang telah meletup hanya masa-masa tertentu dalam sehari. Walaupun perjudian

 

, kedai pachinko tahu Jangan berhenti mengeluarkan memburu dan keuntungan.

 

Juga, apabila melakukan sesuatu jenis acara (contohnya :! Eva pengantaraan yang kuat), hanya benar-benar pelarasan kuku, atau akan dapat menghidupkan Eva pulau itu? Tidak kira bagaimana kuku Gabagaba, yang adalah untuk tidak mahu membuka apabila jelas banyak yang boleh dilihat, Jadi untuk mengatakan sama ada, berdiri seperti kebarangkalian hit besar adalah 1/400 adalah, juga akan dapat menindih yang lokasinya Jackpot apa unit UGA?

 

ambang menutup apa-apa peristiwa, ia perlu mendapat perhatian untuk memeriksa Robo data. Jelas Suami big hit kebarangkalian adalah tinggi. perkara seperti ini merupakan kejadian sehari-hari. Saya dalam Jadi berkenaan setakat Horukon kaedah penangkapan yang tertentu, tidak ada dalam pendirian yang positif.