Apa yang sering dalam Horukon kumpulan konfigurasi salon pachinko

Konfigurasi kumpulan, sebagai tindak balas kepada isyarat jackpot daripada konfigurasi Hall bagi setiap kumpulan akan menjadi salah satu yang memadamkan jackpot. Strategi dewan conserver menangkap, adalah apa yang telah Dasa fikir. Di sini, conserver dewan dilihat dari tangkapan itu, kami ingin memperkenalkan apa yang dikenali sebagai corak biasa dalam konfigurasi kumpulan.

 

Konfigurasi kumpulan dalam menangkap dewan conserver, konfigurasi nombor akhir, sebelah-menyebelah konfigurasi, ia berkata bahawa terdapat tiga jenis konfigurasi yang tidak teratur. Antaranya, konfigurasi dikatakan, konfigurasi sebelah-sebelah nasional paling besar dan telah pun banyak disebut sebagai konfigurasi akhirnya, tetapi tidak tahu sama ada ia adalah satu secara rasmi dalam banyak kes.

 

bahawa konfigurasi ini, konfigurasi yang paling biasa sebelah-sebelah juga konfigurasi akhirnya juga, seolah-olah menjadi perkara yang ia adalah mudah untuk mengesahkan kerana alasan bahawa ia adalah mudah dengan dikenali. Kerana ia tidak sebenarnya yang pengesahan ke salon pachinko boleh diambil, ia telah menjadi satu fakta yang akan menjadi begitu dalam spekulasi.

 

dalam hal konfigurasi akhir, akhir jadual pada yang dihubungkan oleh beberapa pengubah adalah platform yang sama akan menjadi satu kumpulan. 1 kumpulan adalah seolah kira-kira lima kasar. Sebagai contoh, dalam 20 unit pulau itu, ia akan menjadi fakta bahawa lima kumpulan terdapat di pulau itu.

 

perkumpulan ini, yang telah dijalankan di seluruh salon pachinko akan aduan dalam menangkap dewan conserver. Adalah bahawa ia juga akan menjadi yang paling kerap, konfigurasi sebelah-sebelah, sebelah-sebelah, telah menjadi empat hingga lima kumpulan, apabila memenangi loteri jackpot, hakikat bahawa jackpot dalamnya diedarkan akan anda.

 

Walau bagaimanapun, pada tahun-tahun kebelakangan ini, dikatakan bahawa terdapat juga salon pachinko daripada pencampuran konfigurasi akhir dan konfigurasi sebelah-menyebelah. Jika konfigurasi sebelah-sebelah dan konfigurasi akhirnya bercampur, jadi anda perlu berbeza dengan pulau itu, kami menentukan dikatakan menjadi sedikit lebih sukar. Antara panti

 

pachinko, dan pulau konfigurasi sebelah-sebelah, kerana pulau konfigurasi akhir dicampurkan, ia dikatakan mengambil masa untuk penyelidikan apabila jackpot telah berlaku. kumpulan ini Bahagian -Loop agak tanpa mengira model itu, dan kemudian telah dikurung dalam hanya berdiri nombor, saya perkara jackpot yang sering berlaku dalam kumpulan yang sama.

 

Tetapi baru-baru ini, terdapat banyak panti pachinko yang telah menubuhkan satu pengubah untuk satu untuk mengelakkan masalah. Dalam perkara ini, ia menjelaskan kepada kewujudan kumpulan itu akan tidak lagi mematuhi.

 

idea konfigurasi kumpulan, ia diandaikan bahawa bilangan asas daripada jackpot yang tidak ada asas dalam hanya berlaku untuk bersama. Di kedai pachinko untuk pergi dengan anda, sama ada atau tidak konfigurasi kumpulan yang disebut dalam menangkap dewan conserver ditubuhkan, ia boleh menjadi menarik untuk melihat dengan sekali.