Mel dari salon pachinko tidak berguna dalam jadual untuk memilih

Anda berada, dalam e-mel perniagaan salon pachinko, atau adalah kandungan yang sama setiap masa, saya berfikir bahawa tidak boleh banyak anda menerima mesej yang merasakan bahawa ia tidak begitu berguna. Di ruang tamu pachinko, bercakap sama ada anda mengapa menghantar mel, sebenarnya, sebab utama adalah untuk menarik pelanggan tujuan, bukan pesanan pos untuk memenangi pelanggan. Baik, walaupun pasukan yang telah disampaikan, supaya tidak menangkap niat salon pachinko, e-mel yang tidak berguna Saya harap apabila anda membuang tahu trend.

 

dalam e-mel perniagaan seperti salon pachinko, terdapat beberapa corak.

 

dalam mel untuk memberitahu semangat juang yang memadamkan, memadamkan dengan bersungguh-sungguh hari ini, ia adalah e-mel untuk tujuan hanya menarik pelanggan yang beroperasi mel matlamat, yang terakhir untuk tujuan pemberitahuan acara. Dalam hal ini, terdapat satu mel yang berguna untuk apapun paling walaupun mendapat.

 

Ia adalah e-mel operasi bertujuan kedua dengan hanya pelanggan bertujuan menarik. Dalam e-mel daripada apa-apa kandungan, Bercakap sentiasa memberitahu apabila sering mencapai, 's tengah hari dan petang. Antara banyak e-mel mencapai e-mail sehari, yang tidak boleh membaca yang paling, ia adalah makan tengah hari mel. Jika tidak ada pagi

 

operasi, kerana ia sering menghantar, ia tidak berubah dengan ketara waktu pagi juga e-mel dan kandungan. Kami mel tersebut telah siap bertujuan untuk operasi sahaja.

 

dan petang adalah e-mel, tetapi jika anda mempunyai perniagaan yang biasa hampir implikasi bersama-sama dengan mel pagi. Dalam usaha untuk memenangi kemahuan untuk melawat di pelanggan petang, ia akan berada dalam mel untuk menggesa lawatan dalam maklumat acara, dan sebagainya hari.

 

kecuali acara besar, okay tanpa melihat paling. Walau bagaimanapun, petang e-mel hari ini telah mengadakan acara besar, kerana terdapat kes di mana maklumat khas berguna dihidupkan, sila cuba untuk memeriksa.

 

contohnya, pengumuman dan sebagainya ranking pengumuman dan perbezaan masa antara platform terbuka pengumuman dan kaedah loteri dari jalan laluan, anda mungkin mempunyai sesuatu. Di samping itu, e-mel tidak berguna untuk e-mel yang akan datang hanya berjalan matlamat, acara Ia adalah pengumuman pertaruhan mel.

 

cukup bahawa pendekatan acara besar, ia boleh dihantar dengan kerap, tetapi ia tidak mengubah kandungan yang paling setiap kali. Apabila saya membaca, perkara yang sering dibuat ke atas kandungan e-mel yang selamat tanpa membaca selepas.

 

maklumat penting, sering datang ke malam mel hari sebelum acara itu, tidak sangat berguna seperti e-mel dalam perniagaan biasa. Bercakap tentang apa-apa yang tidak berguna ciri-ciri e-mel dan, pada waktu pagi atau tidak menukar e-mel dan kandungan, cuba untuk rujukan kerana ia datang menghantar mel pagi kerana ia sekali lagi.

 

kerana ia juga mencapai mel e-mel yang tiap-tiap hari, anda menjadi tergoda untuk berhenti penyampaian dan telah melihat hanya mel tidak berguna. Dalam mel dihantar setiap hari, dan apabila ia mencapai mel atau penting, anda Apabila saya membaca tempat yang harus dilihat dalam kandungan disimpan penggunaan suatu tempat efisien.