Maklumat yang dikumpul menggunakan majalah pachinko

Untuk menjadi di antara kamu yang pachinko, saya berfikir bahawa sesetengah orang, iaitu untuk dibaca dalam majalah pachinko. Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, bukan sahaja majalah yang dibayar, kertas percuma, dan lain-lain sempena acara itu juga telah keluar banyak. kertas percuma, kerana ia adalah Nowak secara percuma dan pergi ke salon pachinko, menguntungkan dalam masa kurang daripada rang undang-undang majalah. Majalah pachinko maklumat penuh telah keluar jumlah yang besar, tetapi kandungan adalah berbeza.

 

dan di antara mereka dengan keras, mendapatkan maklumat perkara dan maklumat model dan model maklumat lubang salon pachinko telah menjadi ibu di sana adalah satu perkara yang telah menjadi subjek. Pertama sekali, dalam majalah bahawa maklumat model ini telah menjadi satu subjek, kebarangkalian hit besar dan pengeluaran Xintai, juga kebolehpercayaan, seperti pelbagai maklumat daripada kesan ia telah diterbitkan.

 

Paling penting, dalam hal pachinko adalah yang paling bahawa kelajuan putaran yen ribu telah disiarkan. Dirujuk sebagai garis sempadan, tetapi garis sempadan ini, kerana nilai angka yang perlu dikeluarkan untuk mengira pelbagai nilai berangka seperti big hit kebarangkalian dan kebarangkalian variasi kebarangkalian, pengiraan adalah rumit.

 

Di ruang pachinko di mana anda boleh pergi, tetapi saya berfikir bahawa setiap nisbah penukaran adalah berbeza, walaupun garis sempadan akan berbeza dalam kadar tunai. Ia adalah dalam majalah itu, terdapat juga tempat yang telah mengeluarkan kadar penebusan yang berasingan daripada garis sempadan, ia telah menjadi sangat mudah. Dalam kes

 

peratusan mesin slot ia akan menjadi perkara yang sama. Dalam kes pachinko ialah pelarasan kuku, dan lain-lain, tidak ada data sebagai mesin diberikan kepada perpecahan mesin yang berbeza-beza. Walau bagaimanapun, dalam slot, kerana bilangan pemasukan satu putaran ditentukan, kita berpecah Mesin memadamkan.

 

adalah lebih baik sudah tentu hampir 100%, ia akan memberi kelebihan. Pengarah

 

kebolehpercayaan sudah tentu, apabila anda benar-benar memukul adalah, tahu adalah maklumat terlebih dahulu anda mahu, tetapi kerana ia adalah penting yang melanda tahu jentera garis sempadan adalah yang terbaik, maklumat ini adalah lebih baik untuk pergi ke pachinko diingat saya fikir.

 

dan kemudian, ialah peristiwa majalah profesional dan maklumat Xintai salon pachinko telah menjadi pengetua. Ini jenis majalah maklumat Kepada saya untuk, walaupun pachinko sebelah salon saya membayar wang. Kerana mereka juga terhad bilangan acara diposkan ke, kamu datang untuk acara atau hanya untuk menarik pelanggan anda mahu acara yang Hidangkan dengan bersungguh-sungguh. Peristiwa

 

fakta yang telah disiarkan di majalah seperti ini adalah hakikat bahawa peristiwa itu adalah bernilai sasarkan. Berhampiran salon pachinko bagi anda, jika anda adalah saya, cuba untuk pergi bertujuan peristiwa-peristiwa yang disenaraikan.

 

daripada peristiwa-peristiwa yang biasanya diletakkan di halaman rumah, saya fikir undian adalah sekiranya perkara di atas. Dalam majalah cara maklumat, anda mempunyai maklumat yang berbeza yang menjadi subjek majalah. Jika maklumat yang model entiti, pastikan anda menyemak garis sempadan, dalam maklumat pachinko salon adalah majalah terhad, cuba untuk pastikan anda menyemak acara tersebut.

 

dari pelbagai sudut pandangan, mungkin menjadi baik dan cuba banyak koleksi maklumat.