meja kedai pachinko untuk memilih pada masa pembukaan semula

Atas penggantian hari pertama Xintai, untuk data ia juga adalah tidak, kerana negeri maklumat yang tidak ada, untuk Neraiuchi untuk memilih platform adalah sesuatu yang sukar. Xintai hari pertama, tidak bermakna bahawa dibuka dari waktu pagi, akan dibuka dari apabila kelulusan polis adalah ke bawah. Atas sebab ini, tidak untuk membersihkan pembukaan masa itu, kita sering panti pachinko anda mempunyai loteri. Di samping itu, bergantung pada kaedah loteri, sila ambil perhatian bahawa terdapat juga kes sama ada hit yang Xintai tidak tahu. penggantian
The
Xintai hari pertama, kerana tidak ada masa yang cukup untuk membaca keseluruhan kuku, meninggalkan bahagian yang kelihatan, anda juga menjadi hanya hakikat bahawa permulaan kuku pusat. Sudah tentu, jika anda telah mengumpul data di dalam laman Robo data seperti Seven, gelombang tetapan Horukon dan ROM juga mari kita kira.

 

Walau bagaimanapun, melihat pelarasan kuku, untuk menarik pelanggan, adalah penggantian Xintai hari pertama adalah kuku yang terbaik manis.

 

sebagai Horukon set dan pelarasan kuku Xintai dibuka hari pertama adalah yang terbaik, terdapat akan kecenderungan untuk mengetatkan dengan setiap hari berlalu. Sudah tentu, ia juga bergantung kepada kedai. Sejak hari pertama, para tetamu juga mengumpulkan Mu dengan aku, beberapa kedai-kedai untuk membiarkan dengan melepaskan secara beransur-ansur pulih, terdapat juga sebuah kedai daripada hari pertama kerana saya mahu pertama di kesan. Kawasan ini, kecenderungan kira-kira seminggu selepas pembukaan semula itu akan menjadi lebih baik untuk menyimpan cek pada setiap hari.

 

masa pembukaan semula berlaku, seperti kedai stesen, kerana ia dijangka bahawa pelanggan banyak kesesakan, adalah lebih awal daripada pemeriksaan awal dan bertujuan Rajah daripada hari sebelumnya kepada pengesahan data kelihatan orang baik yang telah belajar sedikit sebanyak .